Megosztom:

Igen Esküvői Ruhaszalon

A menyasszonyi ruha első ránézésre csak egy szépen kidolgozott anyagdarab - semmi több. Ám amikor a menyasszony felveszi, teljesen átalakul, hiszen a belőle sugárzó szépség és boldogság élővé varázsolja az amúgy halott anyagot. Az esküvői ruha csak láthatóvá teszi azt az ünnepet, ami a pár életében jelen van a boldogító igen kimondásakor. Ezért fontos, hogy csak olyan menyasszonyi ruhában lépjen a boldogság kapujába, ami szinte eggyé válik Önnel. Ami a felvétel pillanatától 'az Öné'. Ami mindig ott várta, hogy Ön eljöjjön egyszer érte. Ha ezt a ruhát az Igen Szalonban találja meg, örülni fogunk neki. De ha máshol, akkor mi is tudjuk, hogy ennek így kellett történnie.


Kényelmesebb ruhapróba

A hosszú várakozási idő elkerülése érdekében nem csak szombatra, hanem hétköznapokra is bevezetjük az előzetes időpont-egyeztetést. A bejelentkezés online vagy telefonon lehetséges.

Kérjük, online bejelentkezésnél az esküvői ruha próbára minimum 24 órával a kívánt időpont előtt jelentkezzen be! Az online bejelentkezéshez kattintson ide!

 

Partnereink, akiknél szintén megtalálhatóak eredeti, márkás esküvői ruháink:

Felicity Szalon
Budapest

Evita Szalon
Ajka

Elite Szalon
Debrecen

La Femme Szalon
Debrecen

Lux Szalon
Eger

Madmoiselle Szalon
Győr

Monaco Szalon
Keszthely

Elite Szalon
Nyíregyháza

Walzer Szalon
Pécs
Arabella Lux Szalon
Szeged 
Madlen Szalon
Szolnok 

 

Ön is szeretné minőségi, eredeti, neves tervezők ruháit forgalmazni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!