2016 esküvői színei 1.

Sokszor emlegettük már bejegyzéseinkben, hogy mennyire fontos egy esküvő kapcsán az egységes összhatás. Ennek egy kulcsfontosságú eleme, hogy már a szervezési munkálatok legelején kijelöljünk egy fő irányadó színpárost, ami mentén kiválasztásra kerül – csak hogy a legfontosabbakat említsük – a  menyasszonyi ruha, a vőlegény öltözete és a dekoráció. A Pantone Intézet minden év elején kihirdeti az „év színét”, ami persze nem csak az esküvők vonatkozásában fontos, de nagyban befolyásolja a kifutók trendjeit is. Összeállításunkat különböző külföldi esküvői oldalak trendelőrejelzései alapján készítettük, tippeket adva a menyasszonyi ruha választásához is. Színvadászatra fel!

Az év színe – Rose Quartz és Serenity

pantone szinek

2016-ra első alkalommal egyből két színt választott a Pantone (mindkettő pasztellszín), ezek pedig a Rose Quartz és a Serenity. Magyarra fordítva a rózsakvarc egy lilás-pink színt takar, a derűs kék pedig leginkább a babakékhez áll közel. A Pantone azzal indokolja a két szín kiválasztását, hogy annyira összeillenek és annyira harmonizálnak, hogy szinte vétek lenne őket kettéválasztani. Ezzel teljes mértékben egyet tudunk érteni. Ha ezt a színpárosítást választja az esküvőjére, akkor keressen hozzá illő, romantikus és érzéki menyasszonyi ruhát a nagy napra!

Rose Quartz

Peach Echo

Peach Echo

Ennek a csodaszép, tavaszi frissességet sugárzó színnek a magyar fordítása „barack visszhangkként” hangzik. Még ha eddig nem is tudta elképzelni magán ezt a színt, most egy-kettőre beleszerethet a képösszeállítások alapján. Legalábbis velünk ez történt a cikk írása közben! A peach echo nagyon meleg, hívogató, barátságos szín, pinkkel és arannyal remekül párosítható. Tökéletes választás mellé egy A-vonalú, vintage stílusú menyasszonyi ruha, melyből nagy választékot talál szalonunkban.

Snorkel Blue

Snorkel Blue

Úgy tűnik, hogy a kék soha nem megy ki a divatból, ha esküvői színekről van szó. Ez a sötét árnyalat a navy hangulatot idézi fel bennünk, de nem csak akkor érdemes őt választani, ha tengerész tematikájú esküvőt álmodtunk meg magunknak. Energikus, boldog hatást sugároz, így jókedvre deríti a násznépet is. Már a meghívók tervezésénél is használja ezt a színt, készítsen rájuk feliratot arannyal, csokibarnával vagy bármilyen természetes hatású színnel! Merthogy ez a két szín nagyon jól passzol a snorkel blue-hoz, csakúgy ahogy a fehér is. Ha egy ilyen esküvőről álmodozunk, egy pánt nélküli, mell alatt bővülő esküvői ruha lebeg a szemeink előtt. Ön milyen menyasszonyi ruhát választana a kép alapján?

Buttercup

Buttercup

Ez a szín igazán nem mindennapi, nem mindennapi pároknak. Habár az ilyenkor ajánlott színek többsége meghittséget, kiegyensúlyozott boldogságot sugall, jöjjön most egy lendületes, a szabályokat megbontó árnyalat. Ez a sárga szín a nyarat idézi elő, és különösen jól fest együtt a levendula lilával. Legyen bevállalós, válassza ezt a színt ez esküvője témájaként!

A menyasszonyi ruha választást illetően is engedje szabadon a fantáziáját, jöjjön el szalonunkba, és találja meg az igazit!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben