2016 esküvői színei 2.

Azoknak, akik tudatosan keresnek vezérszínt közelgő esküvőjükre, azoknak, akik dekorációkat készítenek, de azoknak is ajánljuk összeállításunkat, akik csak vendégek lesznek majd egy esküvőn az idei év folyamán. Szó esett már kékes, barackos, sárgás és rózsaszínes árnyalatokról, amelyek mind különleges hangulatot tudnak varázsolni az esküvői arculatnak. Ne csak a dekorációt, de az esküvői ruha szettjét, annak minden kiegészítőjével és koszorúslányai öltözetét is koordinálja a választott színhez! Meglátja, nagyon jól mutat majd a fotókon!

Limpet Shell

eskuvoi trend színek

Ez a vizes árnyalat visszaadja nekünk az igazi tavaszi életérzést. Szuggesztív, tiszta és friss, modern megjelenést kölcsönöz esküvőjének, miközben végtelen nyugodtságot sugall. Válasszon hozzá csipkés, szűk fazonú, vintage hangulatú menyasszonyi ruhát! Elsősorban halvány rózsaszínnel vagy fehérrel érdemes kombinálni. Szerintünk bámulatos…

Lilac Gray

eskuvoi trendszinek

A szürke ötven árnyalata óta újra divatba jött ez a szín, és már hírből sem unalmas. Persze minden azon múlik, hogy milyen más színekkel variálja az esküvőjén. A Lilac Gray-ben van egy kis lilás beütés, ettől sokkal barátságosabb és mélyebb. Mi beleszerettünk ebbe a színbe, mert nagyon letisztult, nagyon elegáns, akár tél végi-tavaszi esküvőre is.

Fiesta

eskuvoi vezerszinek

Lélekben mindig inkább mediterrán embernek érezte magát? Temperamentumos és szereti a meleg színeket, és egészen biztos, hogy piros cipője lesz a menyasszonyi ruha alatt? Akkor jó hírünk van, megjelent a Fiesta, ami lehengerlően friss és tüzes. Nézze csak milyen csodásan fest a képen látható frissítő nyári ital egy tengerészkék dekorációval. Ugyanez érvényes a vőlegénykitűző – kék esküvői öltöny összeállításra, káprázatosan friss és fiatalos.

Iced Coffee

eskuvoi trend szinek 2016

Nincs is mennyeibb dolog, mint egy forró nyári délutánon belekortyolni a jeges kávénkba… Ez a szín szinte mindennel jól áll! Leginkább rusztikus hangulatú, bohókás esküvőkre ajánljuk zölddel, fehérrel, ezüsttel és egyszerű vonalvezetésű esküvői ruhával kombinálva. És persze egy forró nyári délutánra…

Green Flesh

eskuvoi trendszinek

Hazánkban nagyon elterjedt a zöld-barna vezérszín páros az esküvőkön. Ha Ön egy nagyszoknyás, királylányos esküvői ruhát, párja pedig sötétkék árnyalatú öltönyt választott a közelgő esküvőre, akkor bátran válasszák vezérszínnek ezt a különleges zöldet. Természetes környezetben, szabadtéri esküvők esetén még lenyűgözőbb az összhatás.

Színt már választott az esküvőjére, de álmai menyasszonyi ruháját még nem találta meg? Jelentkezzen be szalonunkba, és segítünk Önnek!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben