2016 legtrendibb esküvői frizurái

Hol van már az a korszak, amikor a kontyon kívül nem létezett más esküvői frizura? Az utóbbi években azt látjuk, hogy a szalonunkba betérő menyasszonyok nagy része konkrét elképzelésekkel érkezik a ruhapróbára a teljes outfit-jét illetően. Persze ebben nagy segítséget nyújtanak a különböző kreatív közösségi oldalak, mint a Pinterest, ahol – egyebek mellett – a frizura inspirációk is ingyen cserélnek gazdát a felhasználók között. Bármilyen kompozíció mellett is döntsön, fogadja meg a jótanácsunkat: ne vállaljon be drasztikus átalakításokat, hiszen az esküvő előtt már nem biztos, hogy lesz ideje rövid haját visszanöveszteni!

Íme a kedvenc esküvői frizura – menyasszonyi ruha párosításaink:

Romantikus menyasszonyoknak

A Kenneth Winston BE277 menyasszonyi ruhája teli van csodaszép apró részletekkel, amit nem célszerű leeresztett, hosszú hajjal eltakarni. Különleges vállrésze gazdagon van díszítve csipkével, de az esküvői ruha legékesebb dísze a hátrésze. A két oldalon csipke díszekkel körbevarrt tüllbetét egy könnyedén lehulló rózsaszín masniban végződik. Ha önnek hosszú a haja, akkor készíttessen magának lazán leomló romantikus kontyot a menyasszonyi csokrához illő virágdísszel!

Kenneth Winston BE277 menyasszonyi ruhaMenyasszonyi frizura

Rövid hajú menyasszonyoknak

Pánt nélküli felsőrésze van a menyasszonyi ruhájának? Akkor tökéletesen passzol hozzá egy vagány, rövidre vágott frizura, amivel nem kell sokat bajlódni. Például ennek a sellőfazonú Enzoani esküvői ruhának a felsőrészét csodálatosan kiemeli ez a visszafogott hajkorona. A Kennedy szoknyája több réteg tüll anyagból áll, a menyasszony arcát pedig szívformájú felső emeli ki. Ehhez akár otthon is elkészíthető ez az egyszerűen nagyszerű frizura, amihez mindössze egy hajvasaló szükségeltetik.

Enzoani Kennedy menyasszonyi ruhaRövid hajból esküvői frizura

Modern menyasszonyoknak

Egyszerű frizurát szeretne, ami az arcát hangsúlyozza ki? Akkor hosszú hajából készítsen modern kontyot! Ez a frizura azért is szerencsés, mert az ékszerek is sokkal jobban érvényesülnek egy kieresztett hajjal szemben. Az Enzoani Beautiful A-vonalú menyasszonyi ruhája tüll alsórészét és csipkedíszítésű felsőrészét tekintve a romantikus darabok közé tartozik, amihez tökéletesen illik a konty. Ami igazán különlegessé teszi, az a meseszép, áttetsző, csipkés nyak- és vállrész.

Enzoani Beautiful menyasszonyi ruhaA menyasszonyi ruhához illő konty

Elegáns menyasszonyoknak

Azoknak, akik a kifinomult eleganciát kedvelik, ezt a visszafogott, féloldalas esküvői frizurát ajánljuk. Pontosan azért tökéletes, mert félúton van a vállat eltakaró frizurák és a magasra tűzött kontyok között. Nem csak az arcát hagyja finoman kiemelni, de nyugodtan felvehető mellé egy hangsúlyos nyaklánc is. A Blue by Enzoani Hamilton esküvői ruhája tökéletes választás elegáns menyasszonyoknak, akik rajonganak a csipkéért és a szolíd vonalakért. A-vonalú fazonja kihangsúlyozza viselője alakját, tüll szoknyája pedig gazdagon díszített csipke mintákkal.

Enzoani Hamilton menyasszonyi ruhaMenyasszony frizura

Vagány menyasszonyoknak

Azoknak a hölgyeknek, akik a hétköznapokban is szeretnek feltűnően öltözködni, bátran ajánljuk a következő hajkölteményt. Vagány és fiatalos, hétköznapinak pedig semmiképp nem mondható. Igazából ez a frizura egy a fejtetőn és egy a tarkónál elhelyezett nagyobb hullámból áll. A menyasszonyi ruha stílusától függően tovább bolondítható a kontyba tűzött virágdísszel vagy egy hosszú gyöngysorral. Szerintünk tökéletes párosítás hozzá ez a Diane Legrand esküvői ruha. Elegáns fodrok egy csipetnyi merészséggel! A menyasszonyi ruha szoknyarésze sejtelmesen láttatni engedi az ara lábát. Ha Ön olyan menyasszonyi ruháról álmodott, mely előkelő eleganciát sugall, mégis merészen szexi, ajánljuk ezt az esküvői ruhát!

Diane Legrand menyasszonyi ruhaesküvői frizura

Esküvői frizurát már igen, esküvői ruhát még nem talált magának? Akkor ne habozzon, jelentkezzen be az Igen Szalonba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben