Mit rejt az új, 2019-es Enzoani esküvői ruha kollekció?

Számos lenyűgöző újítás a Cabo-i bemutatón

 

Az Enzoani idén ősszel mindhárom új esküvői ruha kollekcióját – a vezető designer Enzoanit, az európai ízlésre hangolt Blue by Enzoanit, és a könnyed Beautifult – a mesés Puerto Los Cabos-ban mutatta be a szakma meghívott képviselőinek. A márkához hűen minden évben egy csodálatos helyszínt választ, hogy ezzel is feledhetetlenné tegye az új kollekció bemutatóját.

Az Enzoani minden évben mesés helyszínen mutatja be az új kollekciós esküvői ruha darabjait, ezúttal Cabo-ban történt a nívós esemény.

Bemutató – Cabo

 

A márka vezető kreatív igazgatója, „KC” Lin  álmaiból és terveiből kelt életre a legújabb menyasszonyi ruha kollekció. „KC” az idei évben megpróbálta a klasszikus designt a mai modern menyasszonyok igényeivel összehangolni. Az új kollekciókban a lágy esésű tüllök csipke virágmotívumokkal és csillogó flitterekkel díszítettek.

KC Lin a tervező és a modellek a 2019-es esküvői ruhák bemutatásakor.

„KC” Lin és a modellek

 

Minden esküvői ruha sziluett – a sellő, az A-vonal vagy a hercegnős fazon – különböző új hosszokkal, merész dekoltázsokkal, izgalmas nyakmegoldásokkal fokozza a szexi megjelenést. Ezidáig sosem voltak még ennyire kihívóak a menyasszonyi ruhák.

Az eddigi legszexibb esküvői ruha kollekció az Enzoani történetében!

Nuri és Nixie esküvői ruha

 

Az idei évben először bemutatott új uszály megoldás, ahol a menyasszonyi ruha uszály részén csak az áttetsző tüllt és a csipke motívumokat láthatjuk, óriási nagy sikert aratott lenyűgöző látványával. Így az új, 2019-es kollekcióban egyre több hasonló, gyönyörű uszályt találunk.

A Blue by Ezzoani kollekcióból ez a Lorena esküvői ruha hátulról tökéletesen bemutatja az új uszály kidolgozást, mely csupán tüll és csipke!

Blue by Enzoani – Lorena esküvői ruha

 

A törtfehér színű esküvői ruhák mellet most is teret kapnak a púder, champagne és bézs meleg árnyalatai, bár általában a ruhák anyagának alapja kap csak színt, amelyre továbbra is tört fehér színű csipke kerül. Emiatt a ruhák továbbra sem tűnnek sötétnek, ellenben más-más árnyalatban tündökölnek.

A testszínű tüll használata a menyasszonyi ruhák vállán és hátán egyaránt olyan képzetet kelt, mintha a csipke a menyasszonyok bőrére lenne tetoválva. Igazán csodálatos látványt nyújt, nem igaz?

A Nixie esküvői ruha is tartalmaz újítást, mely a bőrszínű tüll, így a csipke minta olyan, akárcsak a bőrön lenne.

Nixie esküvői ruha

 

Ha esküvőre készülnek, jöjjenek el hozzánk és próbálják fel az Enzoani kollekciók legújabb darabjait!

Szalonunkban már megtalálhatók az Enzoani, Blue by Enzoani és Beautiful kollekciók 2019-es menyasszonyi ruha darabjai is!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

 

 

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben