2020 esküvői divatja

Mindig nagyon izgalmas számunkra, hogy az új esküvői ruha modellek, amelyeket a neves gyártók a következő évre megálmodtak, milyen fogadtatásban részesülnek a menyasszonyoktól.

A 2020-as év nagyon izgalmasnak ígérkezik, mert eddigi foglalási tapasztalataink szerint azok a menyasszonyi ruha készítők, akik továbbra is csillogó, színes vagy ezüst díszes, flitteres esküvői ruhát álmodtak, kicsit elszámították magukat. A köves és harsányan díszített menyasszonyi ruhákat vagy a királynői fazonú, nagyszoknyás esküvői ruhákat most nagyon kis százalékban keresik a menyasszonyok.

És hogy mi az, amire 2020-ban a legtöbb menyasszony vágyik?

Az esküvői ruha legyen könnyed és légies. Ne akadályozza a menyasszonyt a mozgásban. Egyre kevesebb menyasszony szeretne abroncsot viselni, akár annak árán sem, hogy az esküvői ruha így sokkal nehezebben viselhető, a lábnak nincs szabad mozgástere. A levegő sem áramlik a ruha alatt, így melegebb hatást kelthet a nagy nyári melegben.

Légies és könnyed, egyenes vonalú esküvői ruha a Diane Legrandtól.

Diane Legrand 7528 esküvői ruha

Az esküvői ruha 2020-ban ha A-vonalú, legyen letisztult szoknya része, ne legyen a szoknyán csipke rátét vagy ha van is, akkor a csipke ne legyen díszítve, mint ahogy ez az alábbi Beautiful by Enzoani ruhán látszik.

Letisztult, kis A-vonalú esküvői ruha a Beautiful esküvői ruha kollekcióból.

Beautiful BT20-10 esküvői ruha

Az esküvői ruha ne legyen pánt, vagy vállrész nélküli. „Valami legyen a vállon, ne legyen csupasz” ahogy a mai menyasszonyok megfogalmazzák igényeiket. Igazán gyönyörű, amikor az áttört csipke alatt látszik a menyasszonyok bőre, a csipke minta olyan, mint egy finom tetoválás a bőrükön.

Blue by Enzoani Marianna esküvői ruha, gyönyörű csipke felsőrésszel.

Blue by Enzoani Marianna esküvői ruha

A menyasszonyi ruha háta legyen különleges. Ez is nagyon sokszor elhangzó kérés az idei menyasszonyok szájából. Már a tavalyi kollekciókban szép és újszerű hátmegoldásokat láthattunk, amelyek az idei évre még kifinomultabbak lettek a különböző esküvői ruha kollekciókban.

Milyen gyönyörű az alább látható Blue by Enzoani Matilda nevű modellje!

A különleges hátú menyasszonyi ruhák, mint a Blue by Enzoani Matilda esküvői ruhája hódít a menyasszonyok körében.

Blue by Enzoani Matilda esküvői ruha

Az esküvői ruhán legyen különleges csipke. A menyasszonyok egyre többen keresik a vintage vagy geometriai mintás pamut csipke menyasszonyi ruhákat. Nem szeretnének virágmintás csipke díszeket, ahogy azt sem, hogy a csipke gyöngyökkel, kövekkel, flitterrel legyen díszítve. Erre a legjobb példa az Allure Bridals Wilderly kollekciójának alábbi modellje:

Allure Bridals WIlderly kollekciós F166 menyasszonyi ruha, vintage hatású, geometriai csipke mintával.

Allure Bridals Wilderly F166 esküvői ruha

Milyen esküvői ruhát álmodott magának? Egyezik a véleménye a menyasszonyokkal, akik eddig ellátogattak az Igen szalonba? Kérjen időpontot és próbálja fel, hogy Önnek melyik 2020-as modell áll a legjobban.

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben