A legtöbb menyasszony álma: A-VONALÚ esküvői ruha!

Ahogy már előző cikkünkben is említettük, az amerikai Enzoani cég figyel arra, hogy minden esküvőre készülő hölgy megtalálja a menyasszonyi ruha modellek között álmai esküvői ruháját.

Minden kollekcióban nagy számban található A-vonalú esküvői ruha különféle stílusokat képviselve, a letisztult szoknya résztől a habos, játékos aljakig. Mivel továbbra is hódít a csipke, az idei kollekcióban főleg csipke anyaggal borított A-vonalú menyasszonyi ruhákkal találkozhatunk.

Az A-vonalú esküvői ruha fazon azért is örvend ekkora népszerűségnek, mert a legtöbb ara alkatához illik. Kihangsúlyozza a menyasszonyok karcsú alakját, kiemeli a mellük szép vonalát, ugyanakkor elrejti az esetleges kényes területet, a csípőt.

Az A-vonalú menyasszonyi ruha bármely nemes anyagból jól mutat. Lehet az az esküvői ruha akár letisztult, szép magas fénnyel mutató szatén selyem menyasszonyi ruha, vagy nemes csipke díszítésű, romantikus darab. Nézzék csak, milyen gyönyörűen mutat az A-vonalú esküvői ruha a klasszikus csipke díszítésű anyagon! Ez a gyönyörű menyasszonyi ruha az idei Blue by Enzoani kollekció egyik legkedveltebb darabja.

Joy esküvői ruha

 

Ha az A-vonalú menyasszonyi ruha szoknya része csak tüllből készül, akkor a ruhának könnyebb, játékosabb hatása lesz! Belevaló, bulizós menyasszonyok kedvence az ilyen esküvői ruha. Ez a menyasszonyi ruha nagyon kényelmes viselet lehet akár egy kertben rendezett esküvőn is:

Kristin menyasszonyi ruha

És tudják melyik A-vonalú esküvői ruha a személyes kedvencünk idén?

Lotus esküvői ruha

Hát nem csodálatos a sok csipke? Nagyon szépen mutat a ruhára tervezett öv, mely látványban még jobban hangsúlyozza a derekat. Ez az esküvői ruha vállpántos, mint ahogy az idei divat megköveteli.

Szintén az idén jött divatba az olyan menyasszonyi ruha melynek egy részén áttört csipke található, mely alatt nincs bélésanyag és engedi sejtetni a bőrt. Ez a csipke rész lehet az esküvői ruha váll részén, de akár a derék részen is. Ennek az újdonságnak is kitűnő példája ez a csodálatos, Lotus névre hallgató esküvői ruha.

 

Kíváncsi Ön is a legújabb modellekre? Felpróbálná, hogy Önnek is az A-vonalú esküvői ruha áll-e a legjobban?

Kérjen telefonon időpontot, hogy megbeszélhessük, mikor a legjobb Önnek próbálni! Várjuk hívását:

+36 1 344 4583

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben