Az ünnepek nem foghatnak ki rajtunk

Azt gondolná az ember lánya, hogy az év legjobb része a december. Van egy-két ünnepnap, amikor nem kell dolgozni, és a szerencsésebbek egy egész hetet pihenhetnek otthon karácsony és szilveszter között. Az ünnepeket eltölthetjük családi körben. Itt minden a szeretetről szól. Szilveszterkor pedig jöhet a jól megérdemelt szórakozás akár nagyobb baráti társasággal, akár csak kettesben a párunkkal.

A valóság azonban koránt sem ez. A főnökünk pont a „potya szabadságok” miatt egészen biztosan meghajt minket decemberben, hiszen az ünnepek miatt nem csúszhat egyetlen feladat sem, és be kell fejezni a tervezett projekteket. Legtöbben a nagy hajtás miatt nem is érzékeljük, hogy jön a karácsony. Egyszer csak majd az íróasztaltól felállva eszmélünk rá: „Hoppá! Már csak 4 nap van karácsonyig és még mennyi mindent kell csinálni!”

Aztán ezalatt a 4 nap alatt sikerül mindent befutnunk: ajándékok beszerzése és becsomagolása, karácsonyi menü megálmodása és elkészítése, bejgli megsütése vagy beszerzése, lakás kitakarítása és feldíszítése.

Szenteste után vagy a két ünnep között a szerencsésebbek számára tényleg csak a pihenés marad, ám legtöbbünk nagy vendégvárásba kezd, vagy épp vendégségbe megy majd, mint ahogy az előző években is tettük. Nincs is azzal semmi gond, ha ilyenkor nálunk gyűlik össze a család apraja-nagyja, vagy épp mi látogatjuk meg szüleinket, a párunk szüleit, a nagyszülőket, a rég nem látott unokatestvéreket és rokonokat. Egy dologról azonban nem szabad(na) megfeledkeznünk! Saját magunkról! Használjuk ki az előttünk álló időszakot, és ne vállaljuk túl magunkat! Ám ha mégis, adjuk meg a módját a jól megérdemelt feltöltődésnek is!

Néhány tipp:

1) A céges karácsonyi parti vagy vacsora kitűnő alkalom arra, hogy erre az évre végleg elengedjük a munkát. Ha ilyen eseményre vagyunk hivatalosak, próbáljunk felkészülni rá, és ne az íróasztal mögül érkezzünk a rendezvényre. Fordítsunk nagy gondot a megjelenésünkre. Legyen szép a frizuránk és a sminkünk; illetve a helyszínnek és az alkalomnak megfelelően válasszuk ki, hogy mit viselünk az adott estén. A bókáradat nem fog elmaradni, és ez igazi felüdülést hoz majd!

2) Ha arra adtuk a fejünket, hogy idén nálunk gyűlik össze a család karácsonykor, hagyjunk magunknak időt a vendégek érkezése előtt a szépítkezésre. A karácsonyi vendégvárás semmiképpen ne otthoni játszós ruhában történjen. A nagy rohanásban fontos, hogy végül azt érezzük, igen, szuper nők vagyunk. Válasszunk az alkalomnak és a társaságnak megfelelő viseletet!

3) Természetesen ha vendégségbe megyünk, sokkal egyszerűbb dolgunk és több időnk is van, hogy csinosan felöltözzünk. Ha viszont kisgyermek van a családban, hajlamosak vagyunk inkább kényelmesen, mint divatosan és csinosan felöltözni, hiszen majd úgyis rohanni kell a gyerek után, amikor a kényelmesebb a jobb, akkor meg minek a nagy felhajtás? Ha Ön is ilyen cipőben jár, ne feledje, attól hogy egy ruha csinos, még lehet kényelmes is. Ha csinosan felöltözik, az hatással lesz a hangulatára, a kisugárzására. Egyszerűen jobban érzi majd magát!

4) Amennyiben a szilveszteri programunk bulizás lesz, előre tervezzük meg, hogy mit fogunk viselni. Sokunk csak a karácsonyi rohanás és az ünnepeket után eszmél rá, hogy nincs mit felvenni szilveszter estéjén. Idén tervezzünk előre! Amennyiben egy szórakozóhelyre megyünk, választhatunk különleges alkalmi ruhát az estére. Ha egy szállodában, vacsorával egybekötött mulatságon búcsúztatjuk az óévet, választhatunk koktélruhát vagy akár hosszú estélyi ruhát is az eseményre! Legyünk mi a legszebbek a szilveszteri bulin! Gyűjtsük be az elismeréseket, növeljük az önbizalmunkat! Csodás érzés lesz!

 

Ne feledje, a legnehezebb időszakban, a legnagyobb rohanás közepette még inkább érdemes magunkra szánni egy kis időt, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben! Ha Önnek is vannak tervei karácsonyra, vagy szilveszterre, keressen minket és segítünk kiválasztani az eseményhez illő alkalmi ruhát! Koktélruháink és estélyi ruháink már 24 000 Ft-tól kölcsönözhetőek.

Tekintse meg széles alkalmi ruha választékunkat, kattintson!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben