Csak a tökéletes keringő ruhával elégedsz meg?

szalagavató ruha, keringő ruhaTudod, milyen fazont és anyagot szeretnél?
Tudod, milyen stílus állna neked a legjobban?
Tudod, mennyit akarsz költeni rá?

Akkor ne késlekedj, találd meg a tökéletes keringő ruhát az Igen Esküvői Ruhaszalonban!

A szalagavató örök emlék lesz. Nemcsak neked, hanem a rokonaidnak és a barátaidnak is. Az ott készült milliónyi kép és videó megörökíti a felnőtté válásod első lépéseit, és persze a szalagavatós ruhádat is. Ha nem szeretnél egy “a szalonban még megmaradt” darabban feszíteni, érdemes az iskolakezdéskor átgondolni, milyen keringő ruha illene leginkább a személyiségedhez és az alkatodhoz.

Tudjuk, a tökéletes szalagavató ruha felkutatása nem könnyű feladat: rengeteg időt és energiát kell rááldoznod a szalagavatót megelőző időszakban, még akkor is, ha konkrét elképzelésed van az eszményi darabról. Ha rábukkantál a tökéletes szalagavatós darabra, még szembe kell nézned a legnagyobb ellenséggel: a mérethiánnyal, az előre lefoglalt időpontokkal és az ár-érték aránnyal.

Kerüld el a csalódást!

Gondolkodj előre, és legyél Te a legszebb a szalagavatón! Válaszd ki, és foglald le a legszebb szalgavatós ruhát már az iskolakezdéskor! Az Igen Esküvői Ruhaszalonban szeretettel várunk szeptembertől szolid, egyszerű keringő ruhákkal, klasszikus darabokkal és extravagáns szabásvonalú ruhákkal.

Nézd meg a szalagavató ruha kínálatot, kattints ide!

 

Válaszd a pénztárcádnak megfelelő árkategóriát!

Minőségi keringő ruháinkat 25 000 – 40 000 forintért bérelheted ki. Ez az ár azonban lehet még ennél is alacsonyabb! Ha az osztálytársaid is nálunk találják meg a tökéletes darabot, és legalább 5-en foglaltok szalagavató ruhát az iskoládból, fejenként -20% kedvezményt kaptok!

Nem kell egymásra várnotok, nem kell egyszerre érkeznetek a szalonba! Ha kiválasztottad a számodra tökéletes szalagavatós ruhát, add meg nekünk az iskolád nevét. A szalagavató előtt, a ruha elvitelekor, összeszámoljuk, hányan kölcsönöztetek tőlünk keringő ruhát, így a hátralék rendezésekor már ez alapján kell fizetned.

Figyelem! Nálunk nem kapsz használt cipőt, megkopott ékszerszettet a szalagavató ruha mellé. Kizárólag kitisztított, méretre igazított, kiváló minőségű, márkás keringő ruha és kesztyű szerepel az ajánlatunkban! Ha beéred ennél kevesebbel, kérünk, ne hozzánk fordulj keringő ruha ügyben!

szmoking szalagavatóra

Szólj a fiúknak is!

Frakk vagy szmoking kölcsönzése a szalagavatóra inggel és nyakkendővel csupán 10 000.-

 

Ők minket választottak!

Nagyon köszönöm az esküvői ruha szalonnak, hogy ilyen segítőkészek voltak. A rengeteg szép ruha közül segítettek kiválasztani a nekem legmegfelelőbb és legszebb keringő ruhát. Nagyon jól éreztem magam benne és azóta már másoknak is ajánlottam, hogy ha igényes szép ruhát keres a szalagavatójára, először itt nézzen körül | Viri

Sok jót hallottam az Igen Esküvői Ruhaszalonról. Nekem fontos volt, hogy gyönyörű és tökéletes legyen a keringő ruhám. Nagyon örültem, hogy ebben a szalonban nem ütött-kopott ruhákat próbáltak rám tukmálni, hanem sok szép ruha közül lehetett választani. Örülök, hogy a táncpartnerem, Gábor is itt találta meg a frakkot, amit a szalagavatón viselt! | Kinga és Gábor, Arany János Gimnázium
Anna keringő ruha

Szalagavatómra az Igen Szalonból béreltem a ruhám. A ruha gyönyörű volt, mint az összes többi az üzletben. Mindenkinek ajánlom a szalont, a ruhák csodaszépek, hófehérek, modernek, nagy a választék, a kiszolgálás és a szalon maga elsőosztályú!!! | Anna, Budai Nagy Antal Gimnázium

Kinga szalagavató

 

Gyere hozzánk keringő ruha próbára szeptembertől, kérj időpontot most!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben