Debütál a Kenneth Winston új kollekciója

Új év, új menyasszonyi ruha kollekciók. Frissek, ropogósak, nemrégiben csomagoltuk ki őket. Ha kedves olvasónk esetleg még nem tudná, szalonunkban alapszabály, hogy egy-egy esküvői ruha maximum háromszor kerülhet kikölcsönzésre, így gyakorlatilag egyiknek sincs régies, kopottas, használt hatása. Mégis, az új kollekciókat mindig nagy izgatottsággal várjuk, hiszen időről-időre szükség van a megújulásra. A Kenneth Winston esküvői ruha márkától pedig mindig sokat remélünk, hiszen rengeteg klasszikus kedvencünk van tőlük.

A legújabb esküvői ruha kollekcióra alapvetően jellemző, ami a korábbiakra: a királylányosabbtól kezdve az A-vonalún át a szűkebb fazonig sokféle igényt kielégít, és persze kiváló minőség alapanyagokból készül minden egyes menyasszonyi ruha. Hogy mi az, amiben eltér az eddigiektől? Nos, a 2016-os kollekcióban egyedülálló módon minden esküvői ruha púder színű változatban is elérhető. A megszokott fehér vagy törtfehér színnel ellentétben ez az árnyalat nem annyira karakteres. A klasszikus fehér esküvői ruhát választó menyasszonyok általában észvesztő módon kezdik el használni az önbarnítás különböző eszközeit, hiszen valljuk be, a sápadt bőrrel nem igazán mutat jól ez az árnyalat. A púder színhez ezzel ellentétben minden bőrtípus jól áll, hiszen melegséget sugároz, és sokkal üdébben hat a menyasszony bőrére. A hab a tortán pedig, hogy a kisebb bőrhibákat sem kell kétségbeesetten elrejtenünk, mert a púder színű menyasszonyi ruha azokat sem emeli ki.

Az alábbi három esküvői ruhán egy a közös: mindegyiknek pánt nélküli a felsőrésze. Az elsőt gazdagon díszítették csipkével és méretes uszállyal bolondították meg. A következő menyasszonyi ruha rendkívül letisztult, mégis szemet gyönyörködtetően szép. Körülbelül combközéptől kezd el szélesedni a szoknya, de még így sem klasszikus sellő. A derekat egy szép selyemszalaggal dobták fel. A harmadik menyasszonyi ruha igazi díváknak való, akik tudják mit akarnak. Ez a szűk csipke ruha tükrözi leginkább a mai trendeket.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Kenneth Winston eskuvoi ruha

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Az új Kenneth Winston menyasszonyi ruha kollekció legnagyobb dobásai a következő darabok. Vagány, bevállalós stílusú aráknak tervezték, akik akár egy festőállványra is felpattannak egy fotó kedvéért.  Az egyik esküvői ruha hatalmas, többrétegű tüll szoknyájával, míg a másik merész dekoltázsával vonja magára mindenki figyelmét.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Kenneth Winston eskuvoi ruha

Ugye mondtuk, hogy mindenki talál majd magának kedvencet?

Nyáron lesz az esküvője és még nem próbált menyasszonyi ruhát? Kérjen magának időpontot szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben