Egy esküvői ruha márka, amely sikerre tör – Enzoani

Az esküvői ruha szakma legnevesebb szakmai díjait minden évben ősszel, az angliai Harrogate-ben megrendezett esküvői kiállítás alkalmával ítélik oda.

Az Enzoani 4 év alatt harmadszor nyerte a „Best bridalwear manufacturer” azaz a „Legjobb esküvői ruha gyártó” címet.

Az Enzoani márkát 2006-ban alapították Amerikában. A márka nagyon gyorsan a legismertebb esküvői ruha márkák közé került azáltal, hogy nagyon jól ötvözte az európai menyasszonyok ruha ízlését a tökéletes kézimunkával. Hamarosan elterjedt a világ összes kontinensén, innovatív stílusának és rendkívüli minőségének köszönhetően.

Az Enzoani márka vezető tervezője Kang Chun Lin a londoni College of Fashion-ben diplomázott. Neki köszönhetjük a vezető Enzoani kollekció mellett a Blue by Enzoani és a Beautiful by Enzoani márkák megálmodását is.

Folyamatos rendkívüli jelenlét és minőség az esküvői ruha piacon

Az Enzoani cégnek egyedülálló módon saját gyára van. Ezt csak kevés márka mondhatja el magáról, hiszen a legtöbb menyasszonyi ruha márka nem rendelkezik saját gyárral és gyártósorral, hanem kiszervezik a gyártást. Mivel az Enzoani esetében egyetlen kézben van a tervezés és a gyártás, biztosak lehetünk benne, hogy a márka szerepe az esküvői ruha piacon megingathatatlan. Nem kell félni attól, hogy a letervezett kollekciót bármilyen okból más gyár készíti, ezáltal változtatva a megszokott minőségen. Nem fenyegeti sem a tulajdonosokat, sem a menyasszonyokat olyan veszély, hogy egy gyárbezárás következtében késve, vagy egyáltalán nem készül egy a következő esküvői ruha kollekció.

Mivel a gyártás cégen belül történik, ezáltal tudja garantálni az Enzoani, hogy menyasszonyi ruhái egytől egyik kivételes minőségű, csodaszép darabok legyenek. A gyárukból ugyanis egyetlen egy esküvői ruha sem kerül kiszállításra minőségének és hibátlanságának ellenőrzése nélkül.

A névadó Enzoani esküvői kollekció már a designer menyasszonyi ruhák irányába mutat. Rendkívül különleges szabásvonalak, nagy szakmai újítások jellemzik. Minden évben meglep minket 1-1 olyan esküvői ruha modellel, amelyet még sosem láttunk eddig.

Esküvői ruha európai ízlésre szabva

A Blue by Enzoani kollekció az európai ízlést célozza meg. Modern menyasszonyoknak készítik, akik szeretik a bonyolult, érdekes részleteket. Különleges stílusban megálmodott esküvői ruhák, különleges díszítéssel. Gondoljunk csak a kristály gombokra, a kiváló minőségű csipkére vagy a nem mindennapi gyöngydíszítésekre.

A Beautiful by Enzoani menyasszonyi ruha kollekció a legújabb fejlesztése az Enzoani-nak. 2012-ben alapították a kollekciót, mely nagyon jó ár-érték arányának köszönhetően hamar kedvelté vált.
A szerény, letisztult menyasszonyi ruháktól a pompás díva modellekig minden esküvői ruha stílus megtalálható benne.

Ön is felpróbálná az Enzoani legújabb 2018-as esküvői ruha modelljeit?

Várjuk szeretettel szalonunkban időpont egyeztetés után!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben