Enzoani esküvői ruha fotózás a kaliforniai kanyonokban

Kamera, fények, szélgép, egy szép modell és néhány csodálatos menyasszonyi ruha a biztos kellékei egy profi fotózásnak. De mi kell még ahhoz, hogy aztán a potenciális vevők figyelmét igazán megragadják az elkészült fotók? Nem árt egy cseppnyi kreativitás, jelen esetben egy extrém fotózási helyszín választása. Így tett az Enzoani csapatának kreatív vezetője, Catherina Asanov, aki a 2017-es Enzoani Beutiful esküvői ruha kollekció fényképeit a dél-kaliforniai kanyonokba képzelte el. Szerintünk a választás tökéletes, és az Igen Szalon Budapesten található szalonjában is elérhető amerikai menyasszonyi ruha márka szebbnél-szebb új darabjait lélegzetellálító perspektívából mutatja be ez a fotósorozat.

Nézzük például a BT17-10-es menyasszonyi ruhát, ami szívforma kivágású, mélyen dekoltált, csipkés felsőrészével és különleges hímzéseivel még a csodálatos háttérről is eltereli a figyelmünket. A pihekönnyű tüll szoknyát pedig a legnagyobb természetességgel dobálja a kalifornai szél. Micsoda jelenet!

Enzoani Beautiful menyasszonyi ruha

Bár nem gyakori, hogy egy menyasszony az esküvői ruhájában egy sziklaoldalnak dőlve fotózkodik, most mégis hagyjuk, hogy elkalandozzon a fantáziánk az Enzoani fotósorozatnak köszönhetően… Ebből a szögből jól látszik, hogy a BT17-10 menyasszonyi ruha háta V-alakban, kacéran kivágott, amivel garantálja, hogy minden szem az arára szegeződjön.

Enzoani eskuvoi ruha

Haladjunk a következő sziklára, ahol már javában tündököl az Enzoani Beautiful 2017-es esküvői ruha kollekciójának BT17-25-ös darabja. Nem látja rosszul, a ruha alapszíne ekrü, ami alól átsejlik az alsó, kávészínű ruharéteg. Még így sem olvad bele a sziklába ez a pántnélküli, szűkszabású, szexi menyasszonyi ruha.

Enzoani Beautiful menyasszonyi ruha

Aki pedig romantikus hangulatú menyasszonyi ruhát keres, annak itt van a BT17-6, ami ekrü, kávé és púder színben is elérhető az Enzoani Beautiful 2017-es kollekciójában. Az alábbi sziklás képen látszik, hogy a teljesen zárt felsőrészt gazdagon díszítették apró, csillogó kövekkel, aminek csodás kontrasztot ad az alatta elterülő sziklaszirt.

Enzoani Beautiful eskuvoi ruha

Az álló kompozícióban jól láthatjuk a menyasszonyi ruha drámai hátrész és az A-vonalú tüll szoknya álomszerű találkozását. Utóbbi azért is különleges, mert a hossza lépcsőzetesen változik, miközben a különböző tüll rétegek sejtelmesen áttetszenek.

Enzoani Beautiful eskuvoi ruha

Jelentkezzen be szalonunkba, ha szeretne Ön is próbálni ilyen csodaszép menyasszonyi ruhákat!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben