Enzoani kollekciók a londoni esküvői ruha kiállításon

Minden év márciusában tartják Londonban a világ egyik legnagyobb esküvői ruha kiállítását. A legnagyobb nemzetközi esküvői ruha gyártó cégek és a leghíresebb menyasszonyi ruha designerek a világ minden tájáról itt mutatják be legújabb, a következő évet meghatározó esküvői ruha modelljeiket.

Ez az év első „szuper show”-ja, ahogy az angolok nevezik. Az idei évben új helyszínt kapott az esküvői kiállítás a londoni ExCel kiállítási központban, ahol 10 000 nm-es terület, tágas közösségi területekkel, exkluzív bemutatókkal, esti fogadásokkal várták az esküvői szakma képviselőit.

London Bridal Week Enzoani esküvői ruha kollekciók a kifutón.

 

Az Enzoani minden évben részt vesz ezen a menyasszonyi ruha kiállításon, naponta háromszor bemutatva standján az Enzoani, Blue by Enzoani és a Beautiful by Enzoani legújabb esküvői ruha kollekcióit. Nem csak a menyasszonyi ruha márkák saját standján, hanem központi színpadon, nagy kifutón, egy pohár pezsgőt kortyolgatva is megtekinthetjük, hogy milyen esküvői ruhákat álmodtak meg a tervezők.

Enzoani esküvői ruha kollekció a londoni esküvői ruha héten.

 

A menyasszonyi ruha szalonok képviselői a divatbemutató során választhatják ki kedvenc megrendelésre kerülő modelljeiket. Ha a bemutató után még bizonytalanok abban, hogy melyik esküvői ruhákat válasszák, akkor kérésükre a manökenek újra felveszik az adott modelleket. Ez egy nagyon nehéz választás, mivel a legtöbb esküvői ruha gyönyörű. Sajnos nem minden esetben rendelhetjük meg kedvenc menyasszonyi ruháinkat, figyelembe kell venni az adott ország hagyományait, szokásait, illetve a menyasszonyok igényeit is.

Enzoani esküvői ruha kollekciók a londoni esküvői ruha hét kiállításon.

 

És vajon mit álmodott az Enzoani kreatív tervezője, Kang Chun Lin a 2019-es évre?

Természetesen maradnak a kiváló anyagok, a csillogó applikációk és az egyedi megoldások a menyasszonyi ruhákon. Újdonság a mély dekoltázs és a különböző csipke motívumok, többféle csipke használata az esküvői ruhák tervezésénél. A színek tekintetében még mindig a sötétebb árnyalatok: a bézs, a púder, a latte, és a test szín marad a divatban.

Enzoani esküvői ruha kollekciók, a 2019-es év esküvői ruha trendjei alapján.

 

Befejezésképpen mutatunk néhány lenyűgöző menyasszonyi ruhát az új Blue by Enzoani és Beautiful by Enzoani kollekcióból. Ha jövőre tervezik az esküvőt, az új modellek már októbertől próbálhatók a szalonban.

Enzoani esküvői ruha kollekciók a 2019-es trendek alapján a londoni esküvői ruha hetek kiállításon.

 

Jöjjön el hozzánk és nézze meg, hogy mennyire egyedi, innovatív és mégis nőies az új Enzoani esküvői ruha kollekció.

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

 

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben