Högl cipők igazi hamupipőkéknek

Melyik nőtársunk ne imádná a cipőket és nem álmodna arról, hogy Carrie Bradshaw-éhoz hasonló gardróbszekrénye legyen, ami telis-tele van lábbelikkel? Ugye magára ismert?

Ha éppen esküvőre készül, akkor pedig már biztosan átfutott a fején a gondolat: „vajon milyen cipőt fogok felvenni a menyasszonyi ruhához”? Gyönyörűnek, mutatósnak és egyben kényelmesnek kell lennie.

„Csupán” ennyi az elvárásunk a tökéletes esküvői cipővel szemben. Node létezik egyátalán ilyen?
A válasz igen. Az Igen Szalonban megtalálható Högl márka cipői kizárólag valódi bőrből készülnek, kívül-belül, amitől igazán strapabíróak. Nem csak a szalonban található darabokat lehet megvásárolni, hanem lehetőség nyílik más darabok, sőt, feles méretek megrendelésére is. A minőségi anyaghasználatnak és a gondos kidolgozásnak köszönhetően a Högl magassarkú cipői az egész esküvő alatt kényelmet biztosítanak a menyasszonynak, mintha csak vajban lépkedne. Márpedig egy késő délelőttől kora hajnalig tartó esküvő és lagzi igazán kimerítő a rengeteg talponállásnak és táncnak köszönhetően.

Manapság nagyon divatos valamilyen különleges színű esküvői cipőt választani a menyasszonyi ruha mellé, ami a megjelenés egyik sarokpontja lehet. Szerintünk kicsit rizikós vállalkozás, mindenestre a klasszikus fehér szatén esküvői cipőt mi sem ajánljuk. Hogy miért? A menyasszony egész nap fűben, sárban járkál, táncol, ugrál, így a cipő könnyen sérülhet és koszolódhat. Egy fehér cipőt különben is nehéz az esküvő után bármivel felvenni, hiszen túl ünnepélyes, ha pedig összekoszoljuk a nagy napon, akkor pláne.

Az Igen Szalon kínálatából törtfehér és champagne színben vásárolható Högl cipők ára 30.000 Ft-tól kezdődik, azonban ahogy mondtuk, időtálló befektetések. Ezeket a csodaszép modelleket nem csak a menyasszonyi ruhához, de később estélyihez, vagy bármilyen alkalmi viselethez felveheti majd.

Az újra divatos hegyes orrú cipők kedvelőinek ezt a csodaszép törtfehér modellt ajánljuk, ami akár nyári estékre farmerral és fehér blézerrel is felvehető.

Högl esküvői cipő

Aki biztosra akar menni, az ezt a szupertrendi kerekített orrú, magassarkú esküvői cipőt választja, amely nem csak a menyasszonyi ruhával, de egy nyári alkalmi ruhával is pompásan áll.

Högl esküvői cipő

Nem bírja elviselni a magassarkút? Akkor az esküvőjén se erőltesse magára, csak szenvedni fog! Válassza ezt a kényelmes lapostalpú, valódi bőrből készült champagne színű Högl szandált!

Högl esküvői cipő

Minden igényre és elvárásra tudunk Önnek Högl esküvői cipőt ajánlani, elsősorban az Igen Szalonban választott menyasszonyi ruha egyike mellé.

Jelentkezzen be esküvői ruha és cipőpróbára az Igen Szalonba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben