Hogyan tegyünk felejthetetlenné egy őszi esküvőt?

Megérkezett az ősz, és lassacskán ezerféle színbe borul a természet. A nyári esküvői szezonnak vége, de az ősz is rengeteg lehetőséget rejt magában, ezért sok pár választja a nagy nap időpontjául ezt az évszakot. Varázslatos színei tündérmesébe illővé teszik az esküvőket is. Íme egy kis inspiráció az ősszel egybekelőknek és kedvcsináló azoknak, akik még nem tudják, mikor mondják ki a boldogító igent.
Az őszi esküvő remek ötlet, hiszen ilyenkor a legszebbek a természet színei. Akár a szabadban, akár beltéren kerül sor a ceremóniára, érdemes az évszakhoz illő dekorációt választani. Az őszi faleveleket elnézegetve gazdag színskálából választhatunk: a természetességet sugalló barnától kezdve, az élettel teli narancssárgán át, a ragyogó aranyig. A vibráló színek és a természetes elemek számos csodás lehetőséget nyújtanak, melyeket ki kell használni mielőtt beköszönt a fagyos, szürke tél.

őszi esküvő – őszi hangulatú dekorációőszi esküvő – rusztikus őszi hangulatú vőlegény ruhaőszi esküvő – őszi hangulatú ültető kártyákőszi esküvő – forraltbor
Az őszi dekoráció elengedhetetlen részei a természet motívumai, levelek és termések. Az apró részletek mint a levélmintával díszített ültetőkártyák vagy a kivájt almákban felszolgált forraltbor biztosan elnyeri majd a vendégek tetszését.

Azért, mert hullanak a levelek, még nem kell lemondani a gyönyörű virágokról. Az élénk sárga, narancssárga, illetve vörös mind lélegzetelállítóan mutat a fehér menyasszonyi ruha mellett.

őszi esküvő – őszi hangulatú menyasszonyi csokorőszi esküvő – őszi hangulatú menyasszonyi csokorőszi esküvő – őszi hangulatú menyasszonyi csokorőszi esküvő – őszi hangulatú menyasszonyi csokor
Az esküvői torta díszítésénél is bátran használhatjuk az őszies stílust. Földszíneket alkalmazva a torta igazán ízléses lesz. Egy kis kreativitással pedig káprázatos, egyedi torta alkotható, amelyre mindenki emlékezni fog.

őszi esküvő – őszi hangulatú esküvői tortaőszi esküvő – őszi hangulatú esküvői tortaőszi esküvő – őszi hangulatú esküvői tortaőszi esküvő – őszi hangulatú esküvői torta
Ha ennyi érv még nem volna elég, ne feledje, hogy a következő évi esküvői ruha kollekciók mindig ősszel érkeznek meg a menyasszonyi ruha szalonokba. Ha Ön szeretne már az idei évben jövő évi esküvői ruhában pompázni, bátran válasszon őszi időpontot az esküvőjére! A 2014-es esküvői ruha kollekciók rendkívül előremutatóak, ezzel is különlegességet és trendet csempészve még az idei évi esküvőjébe!

Kedvet kapott az őszi esküvőhöz? Válogasson menyasszonyi ruháink közül!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben