Hótündér fotózás Enzoani menyasszonyi ruhában

Mindig áhítattal csodáljuk az Enzoani márka hivatalos blogján megjelenő cikkeket, beszámolókat és fotózásokat. Nem csak azért nézzük rendszeresen ezt az oldalt, mert muszáj nyomon követnünk az Igen Szalon által is forgalmazott márkát, de szimplán inspiráció gyűjtés céljából is. A hivatalos Enzoani menyasszonyi ruha márka elképesztően profi és kreatív, aminek köszönhetően mindig a lehető leglátványosabb formában mutatják be új esküvői ruházati termékeiket.

Ezúttal a Budapest belvárosában található szalonunk két álomszép Enzoani Lacey és Kennedy nevű menyasszonyi ruhájáiról kerestünk referencia fotókat, amikor a téli studiófotózás beszámolójára akadtunk. A kreatív csapat egy szemet kápráztató, ezüstös fényű, hószállingózós hátteret rendezett be, aminek nincs más szereplője egyetlen képen sem: csupán az Enzoani menyasszonyi ruha.

Rögtön itt van Lacey a legújabb Enzoani esküvői ruha kollekcióból, ami nevéhez méltóan egy lánc betéttel vonja magára a tekinteteket. A menyasszonyi ruha hátát összetartó lánc azonban nem akármilyen: a kristálykövek pont olyan káprázatosan csillognak, mint a megvilágított lehulló hópelyhek. Nem csodálkozunk, ha megbánja, hogy nem téli esküvőt tervezett, hiszen ezek a profi képek mindenkinek kedvet hoznak a nem hétköznapi időponthoz. Míg hátul merész és díszes a Lacey, addig előlről teljesen visszafogott és egyszerű ez a menyasszonyi ruha.

img-right

Az Enzoani sosem okoz csalódást, ha drámaiságról és nagyívű esküvői ruhákra kerül a szó. A Kennedy elképesztően különleges fazonját nagyon kedvelik az Igen Szalon menyasszonyai, pedig ebben a havas miliőben még nem is volt alkalmuk látni. Ki ne szeretne elvenni egy ilyen bájos hótündért, aki a pántnélküli, felül teljesen szűk, majd alul sellő szoknyában végződő esküvői ruhában tündököl? Még a havas tájból is kiragyog a Kennedy rafináltan felrakott, térdmagasságban lévő kődíszítése. A látvány magával ragadó, csakugyan, ahogy a képen látható többi Enzoani esküvői ruha esetében.

Enzoani Kennedy eskuvoi ruha

Bár a studióban javában esik a hó, azért ebben a menyasszonyi ruhában mindenféle hóesés nélkül is észreveszik majd a templomba lépve. A csupa csipke esküvői ruha uszálya szinte teljesen beleveszik a pihepuha, hófehér műhóba, és elbűvölően invitál egy Walt Disney mese szerű téli esküvőre. Nem csak a csipke, de a spagetti pántos, mélyen kivágott felsőrész is különlegessé teszi ezt az Enzoani menyasszonyi ruhát.

Enzoani menyasszonyi ruha

A csodaszép fotókat nézegetve ne feledkezzünk meg arról, hogy ezek a modellek mesterségesen kreált díszletek között pózoltak. A valóságban egy téli esküvő több előkészületet és ruhadarabot igényel, hiszen senki sem bírja órákon keresztül a fagyban fotózkodni! Éppen ezért ezekhez a gyönyörű Enzoani esküvői ruha modellekhez ajánlunk egy-egy bolerót vagy kiskabátot, amik kifejezetten erre az évszakra készültek. Az Igen Szalonban is elérhető kiegészítők a menyasszonyi ruhára felvéve egy plusz megjelenést kölcsönöznek.

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben