Így mutatkozott be az Enzoani 2017-es esküvői ruha kollekciója

Az Enzoani a nagy amerikai álom igazi megtestesítője. Egy olyan meghatározó menyasszonyi ruha márka, ami hosszú évek óta diktálja a divatot, és töretlenül sikeres. A divatháznak léteznek már különböző almárkái, úgy, mint a Beautiful és a Blue by Enzoani, amik szinte már önállóan is egy-egy márkát képviselnek. Az Enzoani amerikai cég esküvői ruhái nemcsak a tengerentúlon, de az öreg kontinensen is nagyon kedveltek, Magyarországon az Igen Szalon az egyik forgalmazójuk. Hogy mi a közös minden menyasszonyi ruhájukban? Az elegancia, a finomság és a kiváló minőségű alapanyok használata, ami az őket viselő menyasszonyoknak varázslatos megjelenést kölcsönöz a nagy napon.

Nemrégiben egy nagyszabású rendevény keretében mutatták be a szakma képviselőinek a 2017-es esküvői ruha kollekciót. A különleges, Birminghem-ben rendezett eseményen nem csak egy klasszikus divatbemutatón, de előzetesen egy intim hangulatú, személyes találkozón is megtekinthették az új költeményeket a szerencsések. Az Enzoani marketingeseinek pont az volt a célja ezzel a nem mindennapi programmal, hogy a szakma képviselői igazán testközelből ismerhessék meg a menyasszonyi ruhákat, valamint, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek az Enzoani stábjával is. Az egyik kereskedő például azon lelkendezett az Enzoani blog beszámolójában, hogy mennyire jó volt végre arcot párosítani azokhoz a személyekhez, akikkel eddig mindig csak emailben vagy telefonon kommunikált.

Enzoani menyasszonyi ruha bemutató

Ezen a különleges élményen túl arra is volt lehetőségüknek a meghívottaknak, hogy az Enzoani kreatív igazgatójával, Kang-Chun Lin-val találkozhassanak, és feltehessék neki a menyasszonyi ruha trendekkel kapcsolatos kérdéseiket. A találkozón résztvevők mindannyian kiemelték, hogy mennyire fontos fordulópont volt ez az Enzoani márkával való kapcsolatukban, hiszen megismerhették az egyes menyasszonyi ruha darabok történetét és a fantasztikus szépérzékkel rendelkező tervező szemléletét.

Enzoani menyasszonyi ruha

És hogy mire számíthatunk az Enzoani új esküvői ruha kollekciójában? Anyaghasználat tekintetében marad a sok tüll és csodaszép csipke. Forma tekintetében már annál inkább több a változás, hiszen az Enzoani tervezője egy-egy menyasszonyi ruhának egészen merész fazonokat álmodott meg. A lenti válogatásban látható egyik modell például szemtelenül kacér a menyasszonyi ruha szoknyáját tekintve, hiszen elől térdnél véget ér, hátul pedig teljesen hosszú.

Enzoani esküvői ruha

Igazán csodálatos lett a Luanne elnevezésű menyaszonyi ruha, aminek láttán miden szemlélőnek elállt a szava a prezentáción. Szinte nehéz is feldolgozni a drámain lehulló tüll rengeteget, amit rengeteg fodor egymásra halmozásából készítettek a tervezők.

Enzoani menyasszonyi ruha

Elmondhatjuk tehát, hogy az Enzoani 2017-es menyasszonyi ruha kollekciója bőven hozott újításokat. Alig várjuk, hogy hamarosan az Igen Szalonban köszönthessük ezeket a csodálatos ruhakölteményeket!

Szeretné, ha az Enzoani menyasszonyi ruháit látva az Ön szava is elakadna? Jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben