Így válasszon övet a menyasszonyi ruhához!

Az esküvői ruha tartozékaként az öv, igen praktikus találmány, ráadásul szuper divatos manapság. A legnagyobb előnye, ha a menyasszonyi ruha fölé övet rakunk, hogy derekunkat kiemeli, ezáltal karcsúsítja. Mert melyik menyasszony nem szeretne csúcsformában lenni a saját esküvőjén, igaz? Ahhoz azonban, hogy a következőkben bemutatásra kerülő bámulatos öv kreációk tökéletesen álljnak és megkoronázzák az esküvői ruha választást, figyelembe kell venni pár szempontot.

1. Amikor övet keresünk az esküvői ruhánkhoz, lehetőleg ugyanabból a szalonból szerezzük be a ruhát és a tartozékot is. Győzödjünk meg róla, hogy a fűző, amit a menyasszonyi ruha alá veszünk, jó minőségű és minden körülmények között tart, mert sajnos sokat hallani silány minőségűekről. Ne kössön kompromisszumot, válasszon kiváló minőségű menyasszonyi ruha modellt, tökéletesen tartó fűzővel, Budapest belvárosában található szalonunkból!

eskuvoi ov

2. A kiszemelt övet próbáljuk fel minden fázisban a menyasszonyi ruhával együtt! Ahhoz, hogy tudjuk, melyik típus, fazon, minta áll jól a ruhához, elég, ha a nekünk tetsző övet oda tartjuk a mellünk alá. Kollégáink hasznos tanácsaikkal segítenek Önnek megtalálni álmai ruháját és övét az Igen Szalonban elérhető számtalan menyasszonyi ruha márka közül: úgymint Kenneth Winston, Enzoani, Diane Legrand, Ella Rosa vagy Modeca.

3. Mindenképp figyelembe kell vennünk saját testalkatunkat, amihez már korábbi bejegyzéseinkben is adtunk tippeket. Például ha a sors nagyobb mellekkel áldott meg minket, akkor inkább egy egyszerűbb öv mellett tegyük le a voksunkat.

eskuvoi ov

Nádszálderekú, törékenyebb lányok nyugodtan kiemelhetik derékban a menyasszonyi ruhát egy ilyen látványos, köves övvel.

eskuvoi ov

Akkor is nyugodtan választhatunk vastag, díszes övet, ha a nagy napra egy visszafogottabb menyaszonyi ruha mellett döntöttünk.

Kenneth Winston eskuvoi ruha

4. A lagzi minden bizonnyal hatalmas buliba fog fulladni, a menyasszonynak pedig végig derekasan helyt kell állni az egész éjszaka során. Fontos, hogy az öv kényelmes legyen, ne szorítson tánc közben sem, de ne is essen le. Éppen ezért figyeljünk rá, hogy az öv biztonságosan fel legyen rögzítve a menyasszonyi ruhára!

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

A Budapesten található Igen Szalon kollekciójában bármilyen testalkatra, bármilyen stílusú menyasszonyi ruha mellé találhat magának esküvői övet. Virágmintás, köves, gyöngyös vagy applikált? Adjon egy ízléses csavart az egyszerű pánt nélküli esküvői ruhához, kollégáink segítenek önnek választani!

Ne habozzon, jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben