Ilyen volt az esseni esküvői ruha kiállítás

Munkánk egyik legizgalmasabb része a különböző szakmai rendezvények látogatása, különösen, ha külföldi eseményről beszélünk. A menyasszonyi ruha kereskedők rendesen el vannak kényeztetve, hiszen a tavaszi időszakban szinte egymást érik a vásárok Európa szebbnél-szebb helyein. Hogy miért érdemes elmennünk ezekre? Nos, amikor arról van szó, hogy egy esküvői ruhaszalon kínálatába szeretnénk  új menyasszonyi ruhákat választani, még fokozottabban érvényes az a szabály, hogy saját szemmel kell megnézni őket. Pontosan ezért veszünk részt mi is a szakma különböző rendezvényein, hogy közelről fel tudjuk mérni a kínálatot, és kiválasszuk a legszebb menyasszonyi ruha modelleket az Igen Szalon vásárlói számára.

esseni esküvői ruha kiállítás

A németországi Essenben április 21-23-án lezajlott esküvői ruha kiállítás a szokásos forgatókönyv szerint zajlott: híres és feltörekvő menyasszonyi ruha márkák saját standdal képviseltették magukat. Időről-időre azonban a kiállítók és látogatók tekintete a nagyszínpadra szegeződött: ilyenkor ugyanis  látványos menyasszonyi ruha bemutatókat tartottak. Az idei vásáron nem kisebb brandek vonultak fel, mint az AbiLux, Amelie, MGNY, Oksana Muka, Emmerling. Természetesen az Igen Szalon kedvenc és már jól bevált márkája, az amerikai Enzoani sem maradhatott távolt Essentől, a részvételt pedig igazi sikerként könyvelte el Nicole Van de Vegt, a cég marketingese: „ahhoz képest, hogy először vettünk részt az esseni vásáron, sokkal több látogatónk volt, mint amire számítottunk. Fantasztikusan néz ki maga a kiállítótér és gratulálunk a szervezőknek is! Azt gondolom a 2017-es esküvői ruha kollekciónk láttán szem nem maradt szárazon.”

Ezzel mi is csak egyet tudunk érteni, az Enzoani legújabb menyasszonyi ruhái újszerűek, de mégis a bevált színvonalat hozzák. Romantikus, mégis modern, tökéletes fazonok, kiváló Enzoani minőség, elragadó részletek. Arról, hogy az új esküvői ruha modellek láttán még nekünk is elállt a szavunk, bővebben olvashat az előző blog bejegyzésünkben. 

esseni esküvői ruha kiállítás

Nem csak az Enzoani, de a többi menyasszonyi ruha márka is elkényeztetett minket, vásárlókat a csodásabbnál csodásabb anyagok látványával: rengeteg légies tüll, elegáns szatén, na és persze az elmaradhatatlan csipke… Merész és egyedi szabásvonalakban sem volt hiány, sok esküvői ruha háta kapott mély és látványos kivágást, illetve kreatív összehúzásokat.

esseni esküvői ruha vásáresseni menyasszonyi ruha vásár

Glamúr, gazdag díszítettség és leginkább szűk fazonok jellemezték az idei menyasszonyi ruha trendeket. Megfigyelhető, hogy egyre kevesebb királylányos esküvői ruha készül, hiába, most ilyen divat hódít. Azok a kedves olvasók se keseredjenek el, akik pont nagyszoknyás menyasszonyi ruhát képzeltek el maguknak a nagy napra. Az Igen Szalonban a frissen kiválasztott kollekciók mellett természetesen a korábbi sláger esküvői ruhák ugyanúgy megtalálhatóak.

Segítünk Önnek a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásában, már csak az van hátra, hogy bejelentkezzen hozzánk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben