Kaitlyn, a szemet kápráztató menyasszonyi ruha

Mi, nők szeretünk álmodozni… Együtt sóvárgunk barátnőinkkel a szőke herceg után a fehér lovon,  már gyerekkorunkban elképzeljük, hogy milyen lesz majd az esküvőnk, és persze azt is, hogy milyen menyasszonyi ruhát fogunk viselni a nagy napon. Álmodozni jó, hiszen nem csak inspirációt jelent, de pozitivitást visz a mindennapokba, és feltölti az embert.

Ha ön mindig köves, királylányos menyasszonyi ruháról álmodozott, akkor elérkezett az igazság pillanata, hiszen a tökéletes esküvői ruha most az Enzoaninak köszönhetően megtestesül Kaitlyn személyében. 15 év szakmai tapasztalat után nyugodtan mondhatjuk, hogy ritkán látni ilyen tökéletesen megkomponált menyasszonyi ruhát, ami könnyű és mégis mutatós. Az Enzoani amerikai esküvői ruha márkától megszokhattuk már a díszes kövek gyakori használatát, de a Kaitlyn pont attól csodálatos, hogy a ma oly’ divatos csipkével ötvözi a fényes kiegészítőket. De vessünk rá egy pillantást közelebbről is!

Enzoani Kaitlyn menyasszonyi ruha

Fazonja egyszerű, testhezsimuló, inkább karcsú, filigrán hölgyeknek ajánlott. Majdnem egyenes, alul minimálisan szétszélesedik, és kissé sellő fazonú. Stílusa ötvözi a vintage-et és a 30-as évek hangulatát, lezser esésével és gazdagon díszítettségével. A menyasszonyi ruha teljes egészében csipkével díszített, alsó részén kissé ritkásabban. Micsoda derékvonal! Szupernőies és mégis visszafogott, a Kaitlyn menyasszonyi ruha okosan csavarja el csodálói fejét. A Kaitlyn felsőrésze erőteljesen dominál, hiszen deréktől felfelé jelennek meg az Enzoani mesterien megtervezett, csillogó kristály – tejfehér kövek alkotta virágai. Gondosan körülölelik a kebel részt, ezzel szexin kiemelve azt, míg az egész összhatást tompítja az átlátszó tüll alap.  Nem csak az anyaghasználat, de a minta is csodálatos!

Kaitlyn menyasszonyi ruha az Enzoanitól

Hátul egészen a derékig lenyúl a kövekkel díszített virág minta, éppen ezért a hátat és nyakat szabadon hagyó esküvői frizura ajánlott a Kaitlyn menyasszonyi ruha mellé. Álomszép hátmegoldása minden szemet magára vonz, így ne lepődjön meg, ha a vendégek előszeretettel fotózzák majd a menyasszonyi ruha hátát is! Amiről pedig még mindenképp szót kell ejtenünk, az a Kaitlyn esküvői ruha különleges uszálya. Nem megszokott ugyanis, hogy egy ennyire testhezálló menyasszonyi ruha uszályos kiegészítést kap, a Kaitlyn azonban csipkemintás uszályával légies hatást kelt.
Ragyogja be Ön is élete nagy napját, és válassza esküvőjére ezt a csodaszép, szemet gyönyörködtető menyasszonyi ruha költeményt! Ha pedig már kislány kora óta csillogó esküvői ruhára vágyott, akkor hagyja, hogy álmai testet öltsenek az Enzoani költeményében!

Ha aktuálissá vált a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása, akkor kérjen tőlünk időpontot!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás