Kedvenc filmünk kedvenc színésznői és az alkalmi ruhák

Az Igazából szerelem című romantikus vígjátékban londoni életek és szerelmek találkoznak össze és bontakoznak ki. Mindez szenteste, romantikus, fergeteges és keserédes következményekkel.
Bizonyára nem kell bemutatnunk a filmet, hiszen ez egy olyan klasszikus a szerelemről, melyet minden karácsonykor legalább egyszer kötelező megnézni!
A film számos világsztárt sorakoztat fel. Megnézzük kedvenc színésznőinket, a filmben játszott karaktereiket, és kedvenc alkalmi ruháikat, melyeket előszeretettel viseltek már patinás rendezvényeken.

Emma Thompson az Igazából szerelem című filmben kiegyensúlyozott életet élő, boldog családanya és feleség, egészen addig, míg rá nem jön, hogy férje kifelé kacsintgat a kapcsolatukból. A színésznő a szerepéhez illően a karácsonyi ajándékbontáskor, a gyerekek karácsonyi ünnepségén is inkább az egyszerű és kényelmes viseleteket részesítette előnyben. Magánéletben megannyi díjátadón, megnyitón, és hivatalos rendezvényen láthattuk szebbnél-szebb alkalmi ruhákban. Kedvencünk a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon viselt rózsaszínű, A-vonalú, hosszú ujjú alkalmi ruha, illetve a nagyon különleges, fekete-fehér-piros mintájú alakformáló ruha, melyet egyik legújabb filmje, a Banks úr megmentése premierjén viselt.

Emma Thompson nyüzsgő, nagyon energikus személyiség. Jól állnak neki a színek, és karcsú alakját kihangsúlyozó ruhák. Szívesen megnéznénk őt egyszer ebben a Badgley Mischka estélyi ruhában, mely alakját még inkább megnyújtaná, kecsesebbé formálná:

  
Keira Knightley a fiatal, frissen házasodott lány, aki hirtelen egy „szerelmi háromszögben” találja magát. A színésznő stílusa a valóságban is rendkívül igényes és letisztult, mi sem tükrözi ezt jobban, mint az általa viselt alkalmi ruhák sokasága! Reméljük, hogy egyszer lesz szerencsénk megnézni őt egy csodás Enzoani kreációban!

A filmben a dögös csábító szerepét Heike Makatsch kapta. Ennek megfelelően a céges karácsonyi partin ördögszarvat és kihívó piros koktélruhát visel. A magánéletben inkább a visszafogott elegancia híve.

A bő, alakot elrejtő ruhák helyett mi egészen biztosan a bőre és a haja színéhez is passzoló, visszafogott pasztellszínű, térd fölött érő Love by Enzoani koktélruhákat ajánlanánk neki!

Martine McCutcheon, a filmben különleges, bohókás lány, a miniszterelnök kedvese. A magánéletben is próbálkozik az egyediséggel, ami az öltözködését illeti, ám ez nem mindig sikerül. A nadrágos szetteket előnyben részesítő színésznőnek talán még van mit tanulnia a stílusos megjelenésről.

Ha a nadrágos alkalmi ruhát kellene választanunk neki, biztosan valamelyik Love by Enzoani darabot ajánlanánk, ám szívesen megnéznénk őt egy hosszú, Badgley Mischka estélyi ruhában is!

Lúcia Moniz, portugál színésznő, a filmben egy rendkívül őszinte, dolgos lányt játszik. Ennek megfelelően karácsony estéjén is dolgozik, így nem is ölt csodás alkalmi ruhát magára. Lúcia a hétköznapokban is inkább az egyszerű, de nagyszerű darabokra esküszik. Szívesen hord feketét. Neki néhány egyszerű fazonú, ám rendkívül elegáns koktél- és alkalmi ruhát ajánlanánk a Love by Enzoani kollekcióból, hogy soha ne legyen alulöltözött egyetlen rendezvényen sem:

Sarah, akit Laura Linney játszik, évek óta reménytelenül szerelmes az egyik kollégájába, de annyira gátlásos, hogy nem bírja bevallani neki. Gátlásosságát öltözködése is híven tükrözi. A magánéletben azonban nyoma sincs gátlásosságnak. Remek stílusérzékkel válogatja meg mind a fazonokat, mind a színeket, legyen szó bármilyen neves eseményről!

Csak így tovább Laura, ezeket ajánljuk Neked:

Úgy érzi Ön is elveszik az alkalmi ruhák útvesztőjében? Keressen minket bizalommal, segítünk kiválasztani az alkalomhoz, illetve az Önhöz leginkább passzoló alkalmi ruhát!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás