Kenneth Winston, az örök szépség

Mi már évek óta dolgozunk ezzel a szupertrendi esküvői ruha márkával, de Pronovias-t kereső menyasszonyoknak lehet, hogy nem cseng ismerősen a Kenneth Winston neve. Hogy mik a legfontosabb ismertetőjegyei? Egyedi, különlegesen szép menyasszonyi ruhák, amik a legújabb trendeket tükrözve, a kényelmet és az eleganciát szolgálva készülnek, a legminőségibb alapanyagokból. Nem csak a divatos csipke, de a selyem és a tüll is gyakran használt anyagok a Kenneth Winston esküvői ruhákon, amit egy igazán elhivatott kreatív csapat tervez minden évben. A folyamatos megújulás vágya minden új kollekción érezhető, azonban a Kenneth Winston az a márka, amely az évekkel ezelőtti kollekcióihoz stílusban hű marad, és nem tér el attól merőben.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Kenneth Winston angyali bájú menyasszonyi ruhái biztosan nem sétálnak majd szembe Önnel az után, hiszen nem tucatgyártásban készülnek!

Ki ne szeretné viszont látni magát ebben az álomszép, estélyihez hasonlító menyasszonyi ruha csodában? A csipke ruhákkal Dunát lehet rekeszteni, azonban ez az esküvői ruha modell virágmintájú futtatásaival és az itt-ott feltűnő gyöngyökkel igazán egyedi. A dekoltált felsőrészt áttetsző tüll fedi, ami a vállakig fed. Hátul egészen a derékig kivágott, így merész menyasszonyoknak ajánljuk.

Kenneth Winston esküvői ruha

Vagy itt van ez a tüllszoknyás, igazán királylányos menyasszonyi ruha, ami szigorúan vagány, 21. századi, nagyvárosi királylányoknak ajánlott! A szoknya rétegzése igazán különleges, míg a menyasszonyi ruha merészen kivágott felsőrésze több, mint szexi!

Kenneth Winston esküvői ruha

A sellőfazon kedvelőinek íme egy formabontó Kenneth Winston menyasszonyi ruha, amely nem csak szívformájú dekoltázsával, de finom anyagával és különleges, fodros aljával is elvarázsolja majd a vőlegényét.

Kenneth Winston esküvői ruha

Ez a rafinált szabású esküvői ruha az egyediséget előnyben részesítő menyasszonyoknak készült. A leheletnyi vékony tüll behúzások csipkedíszítésben végződnek, majd combtól lefelé pedig féloldalasan omlik le. Bátor, kísérletező kedvű menyasszonyok imádni fogják ezt a menyasszonyi ruhát.

Kenneth Winston menyasszonyi ruh

Az A-vonalú menyasszonyi ruha szinte minden testalkatú hölgynek jól áll, ezek a modellek éppen ezért nagyon keresettek. Ez a Kenneth Winston esküvői ruha mindenképp kitűnik az A-vonalú ruhák sorából, egyrészt mert felsőrésze nagyon különleges, másrészt mert az egész ruhának van egy csodaszép csillogása.

Kenneth Winston esküvői ruha

Éppen menyasszonyi ruhát keres a nagy napra? Professzionális csapatunk több száz bérelhető és vásárolható esküvői ruhával – köztük a Kenneth Winston márkával – és azok kiegészítőivel várja Önt az Igen Szalon Budapesten található szalonjában.

Jelentkezzen be próbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben