Kényelmes esküvői ruha próba január utolsó hétvégéin

Csábító az esküvői kiállítás ajánlata azon párok számára, akik idén tartandó esküvőjükre készülnek, és keresik a megfelelő vőlegény öltönyt vagy menyasszonyi ruhát, esetleg más szolgáltatókat. Valljuk be azonban, hogy az ott összegyűlő tömeg kevésbé csalogató, és esküvői ruhát sem meghitt ilyen körülmények között próbálni. Az Igen Szalon nem vesz részt a januári esküvő kiállításon, helyette a január 21-22 és 28-29-i hétvégéken teljes bevetéssel a vendégeinkre koncentrál az exkluzív nyílt hétvégék keretében.

Hogy mivel várjuk Önöket? Több szobányi álomszép esküvői ruhával, amik a legnagyobb márkák tervezőinek kezei közül kerültek ki. A drámai vonalak és a hercegnős hatás kedvelőinek a Kenneth Winston és az Enzoani menyasszonyi ruha költeményeit ajánljuk.

Kenneth Winston eskuvoi ruhaEnzoani menyasszonyi ruha

Annak, aki a bájos vintage stílust keresi, bátran ajánljuk a Modeca és a Beautiful csipke esküvői ruháit.

Modeca eskuvoi ruhaBeautiful menyasszonyi ruha

Ha Ön elegáns, klasszikus menyasszonyi ruha fazont keres élete nagy napjára, akkor biztosan megmutatjuk majd Önnek az Igen Budapesten található szalonjában az Ella Rosa, a Blue és a Diane Legrand lenyűgöző esküvői ruha modelljeit.

Ella Rosa eskuvoi ruhaBlue by Enzoani menyasszonyi ruha

Hogy milyen hangulatban várjuk Önöket?

Tárt karokkal, szakértelemmel, jó hangulattal és forró teával. Minden kedves menyasszont várunk szalonunkban ezen a két hétvégén, aki munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tud időt szakítani az esküvői ruha próbára hétköznap esténként. Nálunk sosem futószalagon haladnak a menyasszonyok, mégis, a hétközbeni csúcsidőszakhoz képest nagyobb nyugalmat tudunk biztosítani a nyílt hétvégén. Nem csak az álom menyasszonyi ruha megtalálásában, de az ahhoz tökéletesen passzoló kiegészítők megválasztásában is segítünk Önnek, a fátyoltól a cipőn át a hajdíszig.

Milyen meglepetéssel várjuk Önöket?

Több, speciális kedvezménnyel készülünk azoknak a menyasszonyoknak, akik előzetesen bejelentkeznek és időpontot foglalnak a január 21-22 vagy 28-29-i hétvégékre.  Így az elfoglalt menyasszonyok nem csak időt, de költséget is megspórolhatnak az Igen Szalonban bérelt vagy vásárolt magas színvonalú, kiváló minőségű, a legújabb esküvői trendek alapján készülő menyasszonyi ruha csodáinkkal.

Ne késlekedjen, csapjon le a lehetőségre, és foglaljon időpontot exkluzív nyílt hétvégéinkre. Figyelem! A szabad helyek folyamatosan fogynak!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

img-right

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben