Megérkeztek az Allure Bridals menyasszonyi ruhái!

Az Allure Bridals amerikai esküvői ruha márka a tökéletes designtervezés és a precíz, szívet-lelket beleadó kézműves munkában hisz, és ennek a hitvallásnak a mentén készíti 1998 óta menyasszonyi ruháit. A márkához egyébként három almárka tartozik: az Igen Szalonban is elérhető Allure Bridals, az Allure Romance és az Allure Couture (utóbbi igazán különleges, egyedi darabokkal). Ritkaságnak számít az esküvői ruha gyártók között, hogy telt nőkre tervezzenek menyasszonyi ruhát, azonban az Allure Bridals rájuk is gondol. Szintén egyedi a Mix&Match kollekció, amiben miderekből és szoknyákból lehet összeállítani az az esküvői öltözetet.

Mi imádjuk az Allure Bridalst, hiszen mindenféle fazonú menyasszonyi ruha modell megtalálható a kollekciójában, ezáltal szinte bármilyen alkatú vendégünknek tudunk megoldást kínálni budapesti szalonunkban. Lélegzetelállító sziluettek, csodás anyagok, rengeteg csipke és selyem jellemzi ezeket az esküvői ruhákat. Precíz kidolgozás, profi körítés és kiváló minőség köszön le a fotókról. Az Allure Bridals esküvői ruha élőben sem okoz csalódást, pont azt kapjuk tőle, amit vártunk.

Karcsú, romantikus alkatú menyasszonyainknak jó szívvel ajánljuk ezt az álomszép vintage esküvői ruhát sok-sok csipkével, annál kevesebb egyéb díszítéssel. Csodálatos a V formájú dekoltázs is, a ruha fazonja pedig igazán varázslatos alakot kölcsönöz viselőjének. Az esküvői ruha, ha jobban szemügyre vesszük, nem fehér, hanem púder színű szaténból készült.

Allure Bridals menyasszonyi ruha

Allure Bridals esküvői ruha

Vagány, a kísérletezést kedvelő menyasszonyoknak itt van ez a különleges, eklektikus szoknya, aminek talán egyetlen fodra sem áll szabályosan. Éppen ez benne a csodálatos!  Ha Ön sem szereti a konvenciókat, akkor tökéletes választás ez a pánt nélküli, egyszerű felsőrészű Allure Bridals menyasszonyi ruha.

Allure Bridals menyasszonyi ruha

Többször írtunk már arról, hogy az A-vonalú menyasszonyi ruha szinte minden testalkatú hölgynek jól áll. Ha körte formájú, akkor azért, mert szépen eltakarja a széles csípőt, ha atletikus, sudár felépítésű, akkor pedig szép nőies formát kölcsönöz. Klasszikus A-vonalú fazon ez az Allure Bridals esküvői ruha, csodaszép, karcsúsított felsőrésszel, ami szív formában dekoltált. Igazi királylányos menyasszonyi ruha, a klasszikus szépség kedvelőinek. Keresse a Budapest belvárosában található Igen Szalon kínálatában!

Allure Bridals esküvői ruhaAllure Bridals menyasszonyi ruha

Szalonunk szakértői a hét minden munkanapján várják Önöket, és segítséget nyújtanak a tökéletes menyasszonyi ruha és a hozzá illő kiegészítők megtalálásában is. Őszi és téli esküvőkre még nem késő menyasszonyi ruhát keresni!

Jelentkezzen be az alábbi linken és kérjen időpontot ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben