Menni vagy nem menni, avagy esküvő kiállítások a górcső alatt

Az esküvő kiállításoknak sajátos hangulata van. Megannyi esküvői szolgáltató ugyanabban az időben ugyanazon a helyszínen várja a házasulni készülő párokat, hogy azok megismerkedhessenek velük és szolgáltatásaikkal, illetve termékeikkel.

 

Esküvő kiállítás, esküvő vásárAz esküvő kiállítások remek lehetőséget adnak a menyasszonyoknak és vőlegényeknek, hogy közelgő esküvőjükre felkészüljenek, ötleteket gyűjtsenek. Az inspiráció mellett a határozottabbak már konkrét árajánlatokat is begyűjthetnek, illetve szert tehetnek különböző kedvezményekre is, melyek csak a kiállítás ideje alatt érvényesek. Tehát például, ha még nem sikerült megtalálni azt a szolgáltatót, aki a fotókat készíti majd Önökről a Nagy napon, bátran látogassanak ki bármelyik esküvő vásárra, hiszen megannyi fotós fog majd versengeni az Önök kegyeiért, hogy őket válasszák! Legyen körültekintő, nézzen meg több szolgáltatót is, majd döntsön saját belátása szerint!

 

Joggal merülhet fel Önben a kérdés, ha ennyire megéri a pároknak kilátogatni egy esküvői kiállításra, szalonunk miért nem képviselteti magát a rendezvényen?

Az esküvői szektorban a menyasszonyi ruha szalonok egy külön kategóriát képviselnek, hiszen mi nem csak szolgáltatást, de terméket is adunk. Vagyis Önnek, amellett, hogy szimpatikusnak talál bennünket, kedvezőnek tartja árainkat, a terméket, magát az esküvői ruhát is látnia kell, sőt, fel is kell próbálnia. Egy menyasszonyi ruha nem csak túl nagy helyet foglal, ami miatt nehézkes a szállítása, hanem nehéz is, ami azt jelenti, hogy a hagyományos állványok nem bírnak el túl sok esküvői ruhát sem. Éppen ezért a kiállításokra a menyasszonyi ruháknak csak egy bizonyos részét tudjuk elvinni. Kevés ruhával már nem is éri meg megjelenni egy esküvői kiállításon, hiszen Ön is jobban jár, ha 10 esküvői ruha helyett több száz esküvői ruha közül tud választani.

A hangulat mindenekelőtt

Ahogy említettük, az esküvői kiállításoknak megvan a sajátos hangulata. Sok kis stand, sok kiállító, hangos zene, sok ember mind a folyosókon, mind az esküvői szolgáltatóknál, hangzavar és néha egy-egy közérdekű bejelentés a kihangosítóban, hogy épp kezdődik valamilyen divatbemutató, vagy az XXX-000 rendszámú gépjármű tulajdonosa sürgősen fáradjon az információhoz. Nem éppen ilyen körülmények között szeretné kiválasztani a tökéletes esküvői ruhát, igaz?

Mi sem így képzelünk el egy kifogástalan, színvonalas és maximális kiszolgálással történő ruhapróbát. Szerintünk rettentően fontos az, hogy a menyasszony megismerjen minket és mi is megismerjük őt, hiszen ez alapján tudunk majd kölcsönösen együttműködni a ruhaválasztás során. Ezért rögtön egy beszélgetéssel indítunk, mely alatt a menyasszony is szusszanhat egyet ebben a nagy rohanásban. Mi abban hiszünk, hogy a menyasszonyi ruha próbának egy valódi élménynek kell lennie. Egy olyan élménynek, mely csak a menyasszonyról szól. Mi azt valljuk, hogy a kevesebb, néha több! Ezért nem nézzük az óránkat folyamatosan, míg Ön nálunk próbál, vagy nem számoljuk, hogy már a hatodik esküvői ruhát veszi-e fel. Arra törekszünk, hogy menyasszonyainkra maximális figyelmet fordítsunk, még akkor is, ha ennek az az ára, hogy adott napon kevesebb menyasszonyt tudunk fogadni. Mi azon dolgozunk, hogy Ön szívesen jöjjön hozzánk, hiszen a menyasszonyi ruha kiválasztásának nem kell tortúrának lennie. Mi hisszük, hogy a saját körülményeink között sokkal többet tudunk tenni Önért, mint egy idegen környezetben.

Esküvő kiállítás, Esküvő vásár, Esküvői ruha Esküvői ruha kínálat az Igen Szalonban A próbafülkék előtere az Igen Szalonban Hatalmas öltöző az Igen Esküvői Ruha Szalonban

Éppen ezért, a budapesti esküvő kiállítások ideje alatt szalonunk végig nyitva tart! Bejelentkezések alapján várjuk kedves menyasszonyainkat a szebbnél szebb esküvői ruhák mellett foglalási kedvezményekkel, valamint szívmelegítő kávéval és teával!

      Január 18-19. 11:00  – 19:00                                                 Február 1-2. 11:00 – 19:00

 

A vőlegényekről sem feledkeztünk meg!

Ha kettesben indulnak útnak és párjának is szeretnének esküvői öltönyt keresni, ám kissé babonásak ez ügyben, hozzánk bátran fordulhatnak. Míg a menyasszony az esküvői ruhák közül válogat, ugyanabban az időben, a szalonban egy teljesen elkülönített részen a vőlegénnyel is át tudjuk beszélni az elképzeléseket az esküvői öltönyről. Ha pedig megtalálta kedvenc esküvői viseletét, a férfiak számára fenntartott külön öltözőben fel is próbálhatja azt!

Vőlegény ruha részleg az Igen Szalonban  Esküvői öltöny kínálat az Igen Szalonban Vőlegény ruha, esküvői öltöny és kiegészítők Esküvői öltöny próba menyasszonyok nélkül

Foglaljon időpontot telefonon (+36 1 344 4583, +36 30 203 6525), vagy online!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben