Menyasszonyi ruha Oscar stílusban

2016. február 28-án, vasárnap este Los Angelesben a világ legnagyobb filmcsillagai gyűltek össze Hollywood vitathatatlanul legjelentősebb eseménye, az Oscar díjátadó alkalmából. Kritikusok és filmfanatikusok évről évre vérre menő vitát folytatnak arról, hogy melyik kategóriában ki érdemelné meg leginkább az ikonikus arany szobrocskát, de egy dologban szerencsére mindenki egyetért: ha valami, akkor a sztárok által viselt ruhaköltemények biztosan nem okoznak csalódást. Az idei gálán a hírességek kivétel nélkül mesésen festettek: a legújabb trendek, merész választások és jól eltalált, stílusos szettek jellemezték a filmcsillagok megjelenését.

Az enzoani.com segítségével összegyűjtöttük kedvenceinket, és megmutatjuk, hogyan fordítanánk le ezeket az esküvői ruhák nyelvére. Hollywood-i stílus következik, menyasszonyi ruha értelmezésben.

Rachel McAdams & Enzoani Kamila menyasszonyi ruha

A legjobb női mellékszereplő díjára jelölt Rachel McAdams vörös szőnyeges stílusa a Bajos csajok Regina George-korszaka óta egyszerűen kifogástalan. A Spotlight – Egy nyomozás részletei tarolt a díjátadón, csakúgy, mint Rachel szexi, sötétzöld, nyakban zárt estélyije, mélyen dekoltált, a tekintetet vonzó hátmegoldással és elöl magasan felvágott szoknyarésszel, mely látni engedte formás lábait. Ha Rachel-hez hasonló, lehengerlő megjelenésre vágyik, ám az esküvői ceremóniához illő stílusban, az Enzoani Kamila esküvői ruhája a tökéletes választás, mely ugyancsak láttatni engedi a hátat, azonban finom csipke részletekkel és fenséges uszállyal teszi még izgalmasabbá az összhatást.

2016 Oscar Rachel McAdamsEnzoani Kamila esküvői ruhaRachel McAdams Oscar 2016Enzoani Kamila esküvői ruha

Priyanka Chopra & Enzoani Beautiful menyasszonyi ruha

A frissen berobbant Quantico-sorozat főszereplője, az indiai származású Priyanka Chopra nem először fest csodásan a sztárokkal tarkított vörös szőnyegen. Az általa viselt rafinált vonalvezetésű, díszes övvel ellátott hosszú hófehér ruha akár önmagában is megállná a helyét a nagy napon. Priyanka hibátlan megjelenését Ön is könnyen magáénak mondhatja az Enzoani Beautiful kollekciójának csodálatos BT15-30-as esküvői ruhájában. A csipkéből készült menyasszonyi ruha szépen hangsúlyozza a dekoltázst és a csípőt, miközben szabásának köszönhetően optikailag hosszít, és éterien karcsú alakot kölcsönöz viselőjének.

Priyanka Chopra Oscar 2016Beautiful 15-30 esküvői ruha

Cate Blanchett & Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Cate Blanchett, napjaink egyik legkedveltebb filmszínésznője egyértelműen a vörös szőnyeges események időtlen stílusikonja. Össze nem téveszthető stílusát bátor kísérletezés jellemzi, mely mindig tökéletesen eltalált, különleges megjelenésben ölt testet. Ha Ön is hasonló, egyedien elbűvölő, mégis elegáns összképet szeretne az esküvőjén, ez a gyöngyökkel és csipkével díszített Kenneth Winston 1658-as menyasszonyi ruha lehet a tökéletes választás. Romantikus és szexi, V-alakú dekoltázsa, a mellrész gazdag díszítése és a csipkézett, több rétegű uszály együtt glamúros összhatást keltenek. A még szofisztikáltabb megjelenésért viselje egy egyszerű, csillogó karkötővel és hosszú, csepp alakú fülbevalóval.

Cate Blanchett Oscar 2016Kenneth Winston 1658 esküvői ruha

Tina Fey & Enzoani Hema menyasszonyi ruha

Fey hibátlanul adott új értelmezést egy egyszerű és klasszikus sziluettnek a vörös szőnyegen. Az átlósan keresztbefutó húzások és a sötétlila szín együtt izgalmassá és rendkívül elegánssá varázsolták ezt a letisztult fazont. Ha a barokkos túldíszítettség nem az Ön világa, válassza a különleges Enzoani Hema modellt, és sugározza esküvői ruhájával a nagyszerű egyszerűséget! A hosszú, sellőfazonú ruha keresztben húzott szatén anyaga rafináltan hangsúlyozza az alakot, diszkrét báját pedig nagyon jól kiegészíti egy rövid, apró szív medálos nyaklánc.

Tina Frey Oscar 2016Enzoani Hema esküvői ruha

 

Elnyerte tetszését az egyik stílus, esetleg konkrétan az egyik menyasszonyi ruha? Jelentkezzen be most szalonunkba, ahol az itt bemutatott esküvői ruhák mindegyikével, és még számos lehetőséggel várjuk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben