Menyasszonyi ruha vásárlás elképesztően kedvező áron

A kifogástalan, márkás, csodaszép esküvői ruha nem megengedhetetlen luxus. Nem feltétlenül kell egy vagyont költenie még akkor sem, ha már régóta arról álmodik, hogy a nagy napon csak és kizárólag tökéletes esküvői ruhát viseljen.

A menyasszonyi ruhák tekintetében is, csak úgy, mint bármely más ruházatnál, szemfülesnek kell lennie, és kivárnia a megfelelő alkalmat, az akciók meghirdetését. Nem kell attól tartani, hogy ezek a darabok rossz minőségűek, elhasználódottak vagy csúnyák lennének. Mindegyik esküvői ruhánk kitisztított, megkímélt állapotú. Az akciós esküvői ruhák ugyanakkor rendkívül kedvező áron lehetnek az Öné. Akár az esküvői ruha bérleti díjának több mint felét, vagy harmadát is megspórolhatja, ha egy ilyen típusú esküvői ruha mellett teszi le voksát.

Modeca esküvői ruha – Madeline – 36Blue by Enzoani esküvői ruha – Edson – 36Modeca esküvői ruha – Magdalena – 42Enzoani esküvői ruha – Fawn – 36

Ugyanúgy, mint az összes esküvői ruha, mely szalonunkban megtalálható, ezek a kifutó ruhák is neves, márkás kollekciók darabjai, melyek idáig bérelhetőek voltak. A ruhapróba során bárki meggyőződhet róla, hogy a menyasszonyi ruhák kifogástalan állapotúak. Ez már az esküvőig így is marad, hiszen amit egy ara kiválaszt, azt más már nem fogja viselni. Ezért érdemes most megvenni az akciós menyasszonyi ruhákat a jövő évi esküvőre. A menyasszonyok tapasztalata szerint sosem lehet elég korán kezdeni az esküvő szervezését. Így egy előre, időben kiválasztott ruha máris levesz egy terhet a házasodni készülő hölgyek válláról, és több idejük marad a különböző esküvői előkészületre.

A menyasszonyi ruha megvásárlásának másik praktikus előnye az, hogy a ruha nyugodtan alakítható. Sokféle elképzelés felmerül az arák részéről, melyek csak akkor valósíthatók meg, ha más már nem fogja viselni a ruhát. Ilyen például az uszály levágása, ujjak varrása az esküvői ruhára vagy akár a ruha rövidebbre szabása, ami egy alacsonyabb hölgynek nagyon jól jöhet. Talán egy ilyen apró változtatástól lesz egy szimplán gyönyörű esküvői ruhából az Ön számára tökéletes darab.

Esküvői ruha átalakításEsküvői ruha kismamáknak

Ha megvásárolja esküvői ruháját, már nem kell aggódnia amiatt sem a ceremónia előtt, sem utána, hogyan kerül vissza a szalonba a ruha. Bérlés esetén meg kell szervezni a menyasszonyi ruha visszajuttatását a szalonba, és nagyon hamar meg kell válni a ruhától, melyet élete egyik legszebb napján viselt. Azonban ha a vásárlás mellett dönt, és a saját esküvői ruhájában vonul oltár elé, nem kell közben arra gondolnia, mi lesz a ruhával az esküvő után. Lehet egy örök emlék, melyre ránézve egyből az a csodálatos nap jut majd eszébe, mikor kimondta a boldogító igent. Egy nosztalgikus tárgy, melyet még az unokáinak is büszkén mutogathat majd.

A bevállalósabb párok pedig akár kipróbálhatják az esküvői fotózás kreatív ágazatát is: egy Trash the dress fotózást. Egyedül Önön múlik, mit kezd majd a meseszép ruhakölteménnyel!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Szeretne saját esküvői ruhához jutni kedvező áron? Jelentkezzen be hozzánk:

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás