Menyasszonyi ruhák, amik mindent vittek

Hátborzongatóan jó érzés belegondolni, hogy egy évtized alatt hány menyasszonynak segítettünk az esküvői ruha kiválasztásában, és hány mosolyhoz vagy könnycsepphez járultunk hozzá a munkánkkal. Persze szigorúan örömkönnyekre gondolunk! Így 10 év távlatából gondoltunk egyet és készítettünk egy listát az Igen Szalonból legtöbbször kikölcsönzött vagy megvásárolt menyasszonyi ruha modellekről.

Benjamin Roberts 911

Benjamin Roberts 911 menyasszonyi ruha

Lapozzunk tehát vissza egészen 2006-ig…. 10 évvel ezelőtt ez a Benjamin Roberts esküvői ruha volt a legkeresettebb. Hosszú éveken át újrarendeltük ezt a cseppet sem hagyományos, extra, rózsaszín tüll ruhát, melyet ezüst csipke díszít. Ha hiszi, ha nem, tavaly, azaz 2015-ben rendeltük ebből a menyasszonyi ruha típusból az utolsó darabot. Bizony, van, ami örök….

Benjamin Roberts 965

menyasszonyi ruha, esküvői ruha, Benjamin Roberts

Ez az A-vonalú taft menyasszonyi ruha minden trendnek megfelelt 2007-ben, amikor még hírből sem hallották a vintage mániát. Egyszerű, szép, de rafinált tüll uszálya igazán különlegessé teszi. asszimetrikussága pedig igazi újdonság volt abban az időszakban.

Ankara

Blue by Enzoani Ankara menyasszonyi ruha

2008-at a Blue by Enzoani márka Ankara esküvői ruhája nyerte. Ez egy gyönyörű A-vonalú, selyem szatén menyasszonyi ruha, a letisztult eleganciát kedvelő arák kedvence. Derék tájban izgalmas húzásokkal és apró díszekkel kápráztat el. Ne essen kétségbe, nem késett le semmiről, még ma is kölcsönözhető szalonunkból ez az örök darab!

Burundy

Blue by Enzoani Burundi eskuvoi ruha

A-vonalú organza esküvői ruha, aszimmetrikus, nyújtott derékrésszel, azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretnek álmodozni. Rendkívül népszerű, hiszen könnyű benne mozogni, ugyanakkor a szoknya lágy esésével és a bájos díszekkel határtalan kecsessé teszi viselőjét!

Calistoga

Calistoga menyasszonyi ruha

Szintén itt egy menyasszonyi ruha a Blue by Enzoani márkától, méghozzá a Calistoga, amit egy nem mindennapi eldolgozás tesz különlegessé. A menyasszonyi ruha felső része, mely egyenes vonalban szabott, legyező formában hajtott díszítéssel van gazdagítva. Ezáltal különleges hangsúlyt kap a dekoltázs. A derék részen az esküvői ruha X-alakban anyagában hajtott, így a menyasszonyon úgy hat, mint egy jótékony alakformáló! Ez a menyasszonyi ruha a díszítéseinek és rafinált hajtásainak köszönhetően optikailag nyújtja és karcsúsítja az arát.

Dabra

Dabra menyasszonyi ruha

Úgy tűnik, hogy 2008 és 2011 között a Blue by Enzoani volt a menyasszonyi ruha márkák koronázatlan királynője. Íme 2011 legnépszerűbb modellje, amely a korszak menyasszonyi ruha trendjeihez illeszkedően A-vonalú, tüll anyagból készült, a derekán egy vékony gyöngy övvel.

Grace

Grace by Enzoani menyasszonyi ruhaGrace by Enzoani menyasszonyi ruha

Megjelenik a kétezres években az első királylányos menyasszonyi ruha és 2012-re meghódítja a világot. Az Enzoani Grace esküvői ruhája nagyon elegáns, óriás tüll szoknyával, széles szatén övvel. Vajon melyik menyasszony ne akarna hercegnőként oltár elé vonulni?

Hadil

Hadil by Enzoani eskuvoi ruhamenyasszonyi ruha, esküvői ruha, Hadil

2013-ra egyeduralomra tör a pánt nélküli menyasszonyi ruha felsőrész, és minden vendég ezt a fazont követeli tőlünk. Sajnos azonban nem mindenkinek áll jól, ezt ne felejtsük el! Mégis, 2013-ban ez a meseszép Enzoani menyasszonyi ruha volt a legsikeresebb szalonunkban! Ez az esküvői ruha még mindig trendi, főleg mivel A-vonalú tüll szoknyája plusz réteggel toldható meg. Ezzel a kis kiegészítéssel teljesen más stílusú lesz a menyasszonyi ruha.

Olva

Olva by Modeca menyasszonyi ruhaOlva by Modeca menyasszonyi ruha

A Modeca márka valaha készült egyik legszebb menyasszonyi ruhája. 2014-ben nem véletlenül ezt a testet követő fazonú, tüll-csipke ruhát kölcsönözték az Igen Szalonból a legtöbben. Mivel teljesen testhez simul, tökéletesen kiemeli az őt viselő menyasszony alakját. Deréknál egy csodaszép gyöngysor dobja fel. Ha beleszeretett, természetesen még ez a menyasszonyi ruha is megtalálható szalonunkban.

DL13103

DL 13103 by Diane Legrande eskuvpi ruha

Amilyen gyorsan telt el ez az elmúlt 10 év, olyan gyorsan értünk a legkelendőbb menyasszonyi ruhák listájának végére. Érkezzen végül a tavalyi év legnépszerűbb darabja, a Diane Legrand DL1303 nevű esküvői ruhája. Ez a szatén menyasszonyi ruha fenséges és előkelő. Mindössze egy gyöngyöv és egy finom fűző díszíti, és nincs is szükség ennél többre. Ebben a menyasszonyi ruhában igazi királynőként tündökölhet az esküvőjén!

Nemsokára férjhez megy, és megtetszett valamelyik menyasszonyi ruha a  bemutatottak közül? Jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben