Milyen esküvői ruha áll jól a molett menyasszonyoknak?

Teltebb alkatú hölgyek részére nagyméretű esküvői ruhát találni nem mindig egyszerű feladat. Az esküvői ruhaszalonok leggyakrabban az átlag méretű menyasszonyok számára rendelnek esküvői ruhákat. Kínálatukban sokkal kisebb választékban tartanak menyasszonyi ruhákat akár a nagyon kis méretű 32-34-es, akár a 44-es méretnél nagyobb menyasszonyok részére.

Nagyméretű menyasszonyi ruha az Allure Bridalstól.

Allure Bridals W343

Ez az esküvői ruhaszalonok részéről még érthető is, de akkor hová forduljon a teltkarcsú menyasszony?

 

Kattints és nézd meg a nagyméretű esküvői ruháinkat!

 

Az Igen esküvői szalon weboldalán külön menüpont mutatja a 44-50-es méret közötti molett esküvői ruhákat. Érdemes a szalonok weboldalán megnézni, vagy telefonon érdeklődni, hogy a megfelelő méretben tartanak-e menyasszonyi ruhákat. A kiválasztott szalonokban a próba során érdemes megvizsgálni az esküvői ruha minőségét és kidolgozását is. Nagyméretű menyasszonyi ruha esetében különösen fontos, hogy a ruha jól szabott legyen, a mell és derék rész jó helyre essen, a belső kidolgozás és halcsontozás minőségi és a push-up kosár mérete megfelelő legyen, hiszen egyetlen menyasszony sem szeretne túl sokat megmutatni az esküvőjén.

Sok molett méretű menyasszony dönt a varratás mellet, azonban érdemes elgondolkodni azon, hogy a menyasszony az esküvői ruhát teljesen készen, az alakján csak az utolsó stádiumban látja. Nehéz így előre megtervezni azt a fazont, mely a legjobban áll majd rajta.

A Diane Legrand lágyesésű menyasszonyi ruha sok menyasszony kedvence!

Diane Legrand 7528

A molett menyasszonyok legtöbbször azzal az elképzeléssel érkeznek a szalonba, hogy egy lágyan leomló, egyenes fazonú ruhát szeretnének, mely „ápol és eltakar”. Azonban az első egyenes fazonú esküvői ruha felpróbálása után úgy érzik, hogy az egyenes fazon nem hangsúlyozza eléggé a derekukat és a lágyan leomló anyag kihangsúlyozza a csípőjük vonalát.

Allure Bridals W437 esküvői ruha, mely egy egyenes fazonú esküvői ruha.

Allure Bridals W437

Sok teltkarcsúbb menyasszony szeretné a derekát hangsúlyozni és ezért úgy gondolja, hogy a nagyszoknyás esküvői ruha lesz a tökéletes, mely derékban van elvágva, emiatt majd jól megmutatja, hogy derékban milyen karcsúak. Azonban amikor felvesznek egy hercegnős fazonú menyasszonyi ruhát, akkor a tükörben azt látják, mintha a ruha nem nyújtaná, hanem inkább összenyomná az alakjukat és a nagy szoknyarész csípőben teltebbnek mutatja őket.

Allure Bridals hercegnős fazonú esküvői ruha, nagy méretben.

Allure Bridals W394

A nagyméretű menyasszonyok nagyrésze végül az A-vonalú esküvői ruha fazont választja. Ez a fazon nyújtja a derekat és nem rövidíti le. Nincs a szoknyában nagy anyagbőség, ami erősítené a csípő vonalát. A szoknya rész lassan bővül és alá még egy A-vonalú abroncs is felvehető, mely segíti a mozgást és mellette deréktól lefelé szépen tartja is a szoknyát. Mindezek mellett az A-vonalú menyasszonyi ruha magasabbnak és karcsúbbnak mutatja a menyasszony alakját.

A Diane Legrand 7213 nagyméretű esküvői ruha ideális választás molett menyasszonyoknak.

Diane Legrand 7213

Szeretné megnézni, hogy Önnek is az A-vonalú esküvői ruha áll-e legjobban?

 

Jelentkezzen be hozzánk!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben