Outlet esküvői ruha vásárlás? Esküvői szalonból vagy Online?

Ebben a magazin cikkünkben megpróbájuk összegyűjteni, hogy mi szól amellett, hogy használt menyasszonyi ruhát csak és kizárólag megtekintett állapotban vásároljunk, és ne csak egy fénykép alapján!

Egy új esküvői ruha vásárlása esetén a vételárak nagyon széles skálán mozognak. Nem mindegy, hogy egy neves világmárka, egy híres designer vagy egy tőlünk keletebbre készült, rossz minőségű modellről beszélünk.  Nagyon sokan nem engedhetik meg az eredeti, márkás, magas ár fekvésű menyasszonyi ruha szalonban történő megrendelését vagy megvásárlását, ezért olcsóbb ruhát keresnek.

Egyre elterjedtebb az outlet vagyis használt esküvői modellek vásárlása. Ez 2 fő módon történhet:

  • vásárolhatunk esküvői szalonoktól és designerektől  használt menyasszonyi ruhákat melyek még jó állapotban vannak
  • kereshetünk Online áruházakat vagy használt cikk eladásra szakosodott felületeken outlet esküvői ruhát, akár 10 ezer forintért

Ha esküvői szalonban választunk kifutó esküvői ruhát, felpróbálhatjuk, és megbizonyosodhatunk arról, hogy kisebb méretre igazítás után a ruha jó lesz ránk. Kérhetünk árajánlatot az esküvői szalontól az alakításra, esetleges kisebb változtatásokra amit szeretnénk.

Alaposan megtekinthetjük a már használt menyasszonyi ruhát, hogy vannak e esetleges sérülései, hibái. A díszítése, csipke motívumai sérültek e? Kérhetjük a szalon hozzáértő varrónőit a sérülések kijavítására. Ha alkatunk nagyon magas, vagy nagyon alacsony, kérhetünk javaslatot a menyasszonyi ruha hosszának alakítására.

Szintén nagyon fontos, hogy a esküvői ruhák különleges anyagai, díszítései, gyöngyei, kövei speciális tisztítást és hozzáértő gőzölést igényelnek. Az esküvői szalonok tisztában vannak a náluk választott ruha tisztításának lehetőségeivel, hogy a ruha anyaga ne sérüljön.

Megbizonyosodhatunk arról, hogy a modell eredeti, márkás esküvői ruha, kérhetünk eredet igazolást, és megtekinthetjük a bevarrt márka jelzést.

De gondoljunk bele, hogy az online, fénykép alapján választott, olcsó menyasszonyi ruha vételnek milyen hátrányai lehetnek!

Szinte sosem egyezik a méret. Egy jó varrónő az alakításért akár 50 ezer forintot is elkérhet ha a munka sok varrással vagy időigényes kézivarrással jár.

A menyasszonyi ruha tisztítási díját is meg kell fizetnünk, ami egy profi vegytisztító esetén, anyagtól függően akár 50 ezer forint is lehet.

Ha csak a fénykép alapján vásárólunk, akkor nem láthatjuk a ruha minden részletét, esetleges sérüléseit, szálhúzódásait, hibáit, a megrongálódott csipkét vagy hiányos gyöngy díszítést.

Mivel már többször találkoztunk szomorú, csalódott menyasszonnyal,  aki a postán kapott használt menyasszonyi ruháját nem tudta viselni, így mindenkinek azt javasoljuk, hogy inkább megtekintett állapotban, hozzáértő esküvői szalonban válasszon magának outlet menyasszonyi ruhát.

Hamarosan lesz az esküvőd? Kedvezőbb árú használt menyasszonyi ruha vásárlásában gondolkozol?

Kérj időpontot és nézd meg az outlet kínálatunkat!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás