Pántnélküli esküvői ruhát viselne? Előny vagy inkább hátrány?

Segítünk a döntésben, tudjon meg többet erről a fazonról!

A menyasszonyi ruha tervezők minden évben legalább 60%-ban pántnélküli esküvői ruhákat terveznek, a maradék 40%-ból pedig vékony vagy vastag pántos, vállas, illetve ujjas menyasszonyi ruha modellek kerülnek ki. Ebből azt a következtetést tudjuk levonni, hogy a pántnélküli menyasszonyi ruha modelleket jobban kedvelik és keresik a menyasszonyok, hiszen a tervezők évről-évre az arák igényeit igyekeznek kielégíteni.

Pántnéküli Allure Bridals menyasszonyi ruha, nagy fodrokkal.

Allure Bridals AB9408 menyasszonyi ruha

A menyasszonyok nagy része félelmeiről ad hangot, amikor az első esküvői ruha próbára jön. Hogyan fog a pántnélküli esküvői ruha fent maradni? Mi tartja meg a menyasszonyi ruhát? Lehet majd a pántnélküli esküvői ruhába szabadon mozogni és táncolni? Kérdések sora merül fel a bizonytalan menyasszonyokban, akik egytől-egyik a számukra tökéletes esküvői ruhát keresik.

Vizsgáljuk meg, hogy mi szól a pántnélküli menyasszonyi ruha modellek mellet, és mi szól ellenük!

Enzoani Lindsey pántnélküli menyasszonyi ruha.

Enzoani Lindsey menyasszonyi ruha

PRO:

1, A pántnélküli esküvői ruhák különlegesek, hiszen a mindennapi életben még alkalmi ruhát sem viselünk pántnélküli fazonban. Miért ne lennénk a legkülönlegesebbek pont az esküvőnk napján?

2, A pántnélküli menyasszonyi ruhák szabadon hagyják a vállat és a kart, így még a nyári nagy melegben tartott esküvőn sem melegítenek nagyon.

3, A pántos, vállas, ujjas esküvői ruhák nagyon gyakran erősebbnek mutatják a vállat, szemben azzal a hiedelemmel, hogy ezek a fazonok kisebbnek, karcsúbbnak láttatják a vállat és a karokat.

4, A szép bőrű és dekoltázsú menyasszonyok elkápráztathatják szépségükkel a vendégsereget.

5, A pántnélküli esküvői ruha nem feszélyezi az arákat a mozgásban, nem kell pántokat igazgatniuk.

6, Kiválóan kombinálható a pántnélküli menyasszonyi ruha stólákkal, csipke kabátokkal.

Csipke, Enzoani Kelsi menyasszonyi ruha.

Enzoani Kelsi menyasszonyi ruha

KONTRA:

1, Ha a pántnélküli menyasszonyi ruha nem jó minőségű, nincsenek benne a megfelelő halcsontok és merevítők, akkor könnyen lecsúszhat. Csak és kizárólag nagyon jó minőségű, márkás esküvői ruhát érdemes pántnélküli változatban választani.

2, A pántnélküli esküvői ruha szabadon hagyja a dekoltázst, így az erősebb mellű menyasszonyoknak figyelni kell arra, hogy mennyire szeretnének merészek lenni, és megmutatni nőies idomaikat.

3, Mivel viszonylag ritkán viselünk pántnélküli ruhát, így sokakat feszélyezhet a szabad mozgásban az attól való félelem, hogy a ruha lecsúszik, még akkor is, ha ez nem fordulhat elő egy minőségi esküvői ruhával.

4, Az esküvői ruha díszítő eleme lehet egy szép csipke váll, vagy hát, amitől a pántnélküli esküvői ruhák esetében el kell tekintenünk.

Csipke, tüll szoknyás pántnéküli fazonú Beautiful ruha.

Beautiful BT1827 menyasszonyi ruha

Szeretné kipróbálni, hogy hogyan áll Önnek egy pántnélküli menyasszonyi ruha? Az Ön esetében vajon több mellette, vagy ellene szóló érvet találunk? Jöjjön el hozzánk és segítünk meghozni ezt a döntést!

 

Jelentkezzen be ruhapróbára most!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben