Sellő fazonú esküvői ruha, nem csak sellőknek!

Az egyre ismertebb amerikai Enzoani cég nagy figyelmet fordít arra, hogy minden menyasszony megtalálja álmai esküvői ruháját. Ezért mindig találhatók kollekcióiban sellő, egyenes, A-vonalú és királylányos menyasszonyi ruhák is. Nem csak a fazonok, hanem az anyagok is változatosak az elegáns selyemtől a habos tüllig terjedő széles skálán.

Ha bátran vállalja szép, nőies alakját és azt szeretné, hogy az esküvőjén ne csak az esküvői ruha, hanem az Ön szépsége is megmutatkozzon, akkor a sellő fazonú, alakkövető menyasszonyi ruha csak Önre vár!

Néhány évvel ezelőtt a pánt nélküli, vállat szabadon hagyó és térdig szűk sellő fazon volt divatos. Azonban az ilyen hosszan szűk menyasszonyi ruha modellek gátat szabtak a hatalmas tánclépéseknek.

alkalmi 2014.jpg

Ezt felfedezve, az Enzoani elkezdett combtól bővülő sellő esküvői ruhákat gyártani. Az ilyen ruhákban már könnyebben mozoghattak az arák, nem kellett arra figyelni, hogy mekkora lépést tehetnek. Egy ilyen fazonú esküvői ruha több lehetőséget biztosított a habosabb, nagyobb szoknya aljaknak is, hiszen már nem csak a csipke menyasszonyi ruha dominált.

alkalmi 2014.jpg

A mai sellő esküvői ruhák az aktuális trendeket követve, nem a mell felett kezdődnek, hanem rendelkeznek pántokkal is. Kicsit eltávolodott az esküvői ruha divat a fedetlen vállaktól. És ha már van pánt vagy váll, akkor teret nyerhettek a gyönyörű, mutatós csipke hátmegoldások. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az egész szertartás alatt csak az esküvői ruha hátát látja a vendégsereg. Nem véletlen tehát, hogy néha úgy érezzük, hogy az esküvői ruhák háta még szebb, mint az eleje!

alkalmi 2014.jpg

És hogy mit hoz a jövő? Ha kíváncsi arra, hogy néz ki egy Enzoani esküvői ruha 2018-ban, akkor nézze meg következő képünket:

14_Im_ProLov_F11_Fro_A_Pri.jpg

Közeleg az esküvője? Szívesen felpróbálná, hogy áll Önnek egy sellő Enzoani fazon? Kérjen időpontot telefonon és kolléganőink szívesen segítenek! Jöjjön el hozzánk, amikor van ideje és nyugodtan keresgéljen!

A próbán csak Önre figyelünk, és nem szabunk időgátat annak, hogy megtalálja az igazit!

Várjuk bejelentkezését szeretettel: +36 1 344 4583 vagy +36 30 203 6525.

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben