Új menyasszonyi ruha világmárka érkezik szalonunkba

A Private Label by G divatház Kenneth Winston menyasszonyi ruha kollekciói már 30 éve ejtik ámulatba az arákat. Most végre hozzánk is elérkezett a magas minőségéről, elképesztő gyöngydíszítéseiről és kreatív dizájnjairól ismert márka.

A divatház célkitűzése, hogy elérhető áron kínáljon kimagasló minőségű esküvői ruhákat a házasodni készülő hölgyeknek. Működésük során végig ezt az elvet követték, így menyasszonyok milliói állhattak oltár elé álomszép modelljeikben.

sellő fazonú esküvői ruhaKenneth Winston menyasszonyi ruhaáttetsző nyakú menyasszonyi ruhapánt nélküli esküvői ruhamenyasszonyi ruha hátkivágás

A vállalkozást egy házaspár alapította, és a cég mindmáig családi kézben maradt. A pár lelkesedése a 30 év alatt nem csökkent, jelenleg is naponta bejárnak az irodába, és gondoskodnak róla, hogy tökéletes esküvői ruhák kerüljenek a szalonokba és a menyasszonyokhoz.

A családi vállalkozásban kisebb hangsúly kerül az üzleti ügyekre, a lényeg a tervezett menyasszonyi ruhák kiemelkedő minősége. Kiszállítás előtt minden egyes darab dupla ellenőrzésen megy keresztül. Ha valamilyen panasz merül fel, azt személyesen kezelik, hiszen a tulajdonosok hisznek abban, hogy a menyasszonyok és a szalonok nem csupán számok. Őket is a család részének tekintik, és fontosnak tartják a velük kialakított kapcsolatokat.

A cég a menyasszonyi ruhák elkészítése során is törekszik az egyszerű folyamatokra. Sikerük kulcsa, hogy mindig a legjobb anyagokkal dolgoznak, és figyelemmel kísérik az esküvői ruhák elkészítésének minden egyes fázisát.

gyöngyös esküvői ruhaA-vonalú menyasszonyi ruhahátul dekoltált esküvői ruhahercegnő fazonú menyasszonyi ruhaKenneth Winston esküvői ruha

A Kenneth Winston menyasszonyi ruháknál a tökéletesség nem pusztán azt jelenti, hogy a fűző kifogástalanul áll a menyasszonyon. A csapat a tervezés kezdetétől fogva azon dolgozik, hogy az esküvői ruha teljes mértékben az arára legyen szabva. A tökéletes mérési technikát éveken keresztül fejlesztette a divatház. Nem hiába ők a legjobbak ezen a téren. Aki Kenneth Winston menyasszonyi ruhában megy férjhez, biztos lehet benne, hogy hibátlanul fog illeszkedni rá az esküvői ruha.

Hitvallásuk szerint az esküvői ruhák tervezésénél nincs helye az egyszerűségnek. Az aprólékos részletek azok, amiktől ellenállhatatlan lesz egy modell. Az anyagkezelés, a gyöngyök elrendezése, a varrások. Ezek a gondosan kivitelezett részletek teszik nagyszerűvé a kreációkat, és ezeknek a részleteknek köszönhetően élhet át igazán különleges élményt az az ara, aki Kenneth Winston menyasszonyi ruhát visel a nagy napon.

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Ha szeretné átélni a Kenneth Winston esküvői ruhák által nyújtott élményt, jöjjön el szalonunkba, ahol a világmárka legújabb kollekciójából válogathat!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben