Válasszon az alakjának megfelelő menyasszonyi ruhát!

Homokóra, körte, alma…Ismerősen csengenek ezek a szavak? Bizonyára önre is próbálták már rásütni ezeket a kifejezéseket egy párszor. Na de mit is jelentenek pontosan? Sokszor találkozunk munkánk során olyan menyasszonyokkal, akik bizonytalanok a saját alakjuk tekintetében és nem tudják, melyik esküvői ruha fazon állna jól nekik. Ha Önnek már ott csillog az ujján az a bizonyos gyűrű, akkor segítünk tisztázni az alapvető fogalmakat és ötletet adunk arra is, hogy az Igen Szalonban elérhető menyasszonyi ruha modellek közül melyik áll a legjobban az egyes testalkatokhoz.

 

Segítünk megtalálni a tökéletes ruhát, a megfelelő esküvői ruha nem álom többé!

 

Homokóra

Nőies formák csípő és melltájékon, amit keskeny, törékeny derék ellensúlyoz. Bizony, így írható le a homokóra alak, amit okosan megválasztott öltözékkel szépen ki lehet hangsúlyozni. Ne szégyellje nőies idomait! Önnek azt tanácsoljuk, hogy keskeny derekára összpontosítsa a figyelmet, csípő tájon pedig finomítsa a vonalakat. Menyasszonyi ruha tekintetében a most nagyon divatos sellő fazon tökéletesen fog állni Önnek, hiszen a hirtelen szélesedő szoknya ellensúlyozza a szűk felsőrészt. A Blue by Enzoani Fairyland elnevezésű menyasszonyi ruhája felül szépen körülöleli a testet finom tüll anyagával, míg szoknyája térdmagasságban több rétegben, itt-ott csipkével díszítve emeli ki viselője nőiességét.

Blue by Enzoani Fairyland menyasszonyi ruha, homokóra alkatra megfelelő esküvői ruhaBlue by Enzoani menyasszonyi ruha, homokóra alkatra megfelelő esküvői ruha

Alma

Az alma alakú nők dereka széles, a hasuk gyakran kiemelkedik. Nagy mellek, vékony lábak és karok, valamint keskeny csípő is jellemző erre a testalkatra. A megfelelő menyasszonyi ruha azonban kihangsúlyozza az előnyös részeket, és finoman álcázza a problémás területeket. Az ilyen alkatú aráknak mindenképp olyan esküvői ruha fazont ajánlunk, aminek szűk a felsőrésze, hiszen finoman megnyújtja a felsőtestet és elrejti azokat a bizonyos területeket. Emelje a tétet, és válasszon olyan pánt nélküli, fűzős fazont, ami gazdagon díszítve van csipkével, és garantáltan mindenkinek leesik majd az álla! Szoknya tekintetében az A-vonalú menyasszonyi ruha fazont ajánljuk, hiszen optikailag meghosszabbítja az alakot, ugyanakkor finom, nőies fazont kölcsönöz. Szalonunk kínálatából a a Modeca márka Reedly menyasszonyi ruháját ajánljuk kedves alma formájú menyasszonyainknak, amely egy üdítően könnyed, csipkével gazdagon díszített darab.

Modeca Reedley menyasszonyi ruha, alma alkatra megfelelő esküvői ruhaModeca Reedley menyasszonyi ruha, alma alkatra megfelelő esküvői ruha

Körte

A legtöbb nő ebbe a típusba tartozik, hiszen ez a klasszikus, széles csípős nőideál, amiért rajonganak a férfiak. Keskeny váll és derék, kicsi vagy közepes mell, szélesebb csípő jellemzi. A test alsó része mindig nagyobb, mint a felső, és körte alakot formáz, innen az elnevezés. Éppen ezért az A-vonalú ruhák általában jól állnak ennek a testalkatnak, természetesen ez érvényes a menyasszonyi ruhára is. Praktikus a felsőtestet erősen díszített, akár köves, akár csipkés vagy fodros elemekkel feldobni, így arra a részre irányítani a figyelmet. Válassza szalonunkból a a Beautiful by Enzoani BT 15-3 nevű esküvői ruháját!

Beautiful by Enzoani, körte alkatra megfelelő esküvői ruhaBeutiful by Enzoani, körte alkatra megfelelő esküvői ruha

A körte alaknak jól áll a klasszikus báli estélyi fazon is, erre láthat képünkön egy példát a Kenneth Winston csodaszép esküvői ruhájának megtestesülésében.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha, körte alkatra megfelelő esküvői ruhaKenneth Winston esküvői ruha, körte alkatra megfelelő esküvői ruha

Banán

Szokták téglalapnak is nevezni, de szerintünk sokkal jobb a gyümölcsöknél maradni. Az atletikusabb alkattal rendelkező hölgyek dereka kevésbé definiált, így felsőtestük a válltól indulva egészen a csípőig nagyjából egy vonalban van. Aggodalomra semmi ok, az ilyen testalkatú menyasszonyok számára is van megoldásunk: nekik az alakjukat kiemelő, homokóra formát kölcsönző esküvői ruhát érdemes keresniük. Tehát: a melleket felerősítő felsőrész, merészen kivágott hátrész, királylányos, domináns szoknya. Tökéletes választás lehet számukra az Igen Szalon kínálatában is megtalálható Kenneth Winston  1629-es menyasszonyi ruhája.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha, banán alakra megfelelő esküvői ruhaKenneth Winston menyasszonyi ruha, banán alkatra megfelelő esküvői ruha

Mostmár tudja, melyik menyasszonyi ruha áll jól Önnek? Akkor jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben