Love by Enzoani kiváló minőségű amerikai alkalmi ruháinkat kiárusítjuk.
A koktél ruhák ára 24 ezer, a hosszú ruháké 29 ezer forint.

Alkalmi ruha

Alkalmi ruha, koszorúslány ruha, menyecske ruha? Bármelyikre van szükséged, keress minket!

Változatos alkalmi ruha kollekcióval gazdagodott kínálatunk. Ezek a csodás koktélruhák 24 különböző színben érhetők el, hosszú- vagy rövid fazonban.
A könnyű, strech anyagból készült alkalmi ruha kollekció különlegessége, hogy darabjait a speciális szabásnak, és a rugalmas anyagnak köszönhetően viselője kedvére variálhatja. Így akár 14 féleképpen is viselhető ugyanaz a koktélruha.

A kis londoni designer stúdióban készült ruhadarabok
S, M, L méretben rendelhetők, illetve vásárolhatók meg az Igen Szalon kínálatában 26 000 – 36 000 Ft-os áron.

Kitűnő választás
koszorúslány ruhának!

Szeretnéd, ha koszorúslányok egyforma, vagy legalábbis egymással összeillő alkalmi ruhában jelennének meg? Tökéletes lesz a harmónia a koszorúslányok között, ha ilyen koszorúslány ruhát választanak! Az ugyanabból az anyagból készült, egyforma színű alkalmi ruha minden koszorúslány esetében a saját ízlésének és testalkatának megfelelő módon variálható, legyen szó hosszú-, vagy rövid-, pántos- vagy pánt nélküli koszorúslány ruháról!

Menyecske ruhát keresel?

A hagyományos piros, illetve bordó színek mellett további huszonkét szín vár téged! A rugalmas anyagnak köszönhetően, kedvedre variálhatod menyecske ruhádat. Épp úgy, mintha az este folyamán többször is átöltöztél volna.

Válaszd rövid vagy akár hosszú fazonban ezt a különleges alkalmi ruhát, melyet 14 különböző módon viselhetsz!

Minden alkalmi ruhához színben hozzá illő boleró, stóla, vagy akár nyakkendő is választható.

Rendben