Menyasszonyaink beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!
Köszönjük a gyönyörű esküvői képeket és a kedves szavakat!

Menyasszonyaink beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!
Köszönjük a gyönyörű esküvői képeket és a kedves szavakat!

Eszter

“Nagyon köszönöm a sok segítséget, kedvességeteket. Nagyon szerettem ezt a ruhát, kismamaként is”

Gitta

“Mondanom sem kell, hogy mindenki csak ámult-bámult a ruhámtól, ettől pedig én is a fellegekben jártam. Hiányozni fog az érzés, amit viselőjeként átélhettem. Így utólag belegondova különösen fontos, hogy a menyasszony a tökéletes férjjelölt után, megtalálja a tökéletes menyasszonyi ruhát is. Nekem ez teljességében sikerült, imádom a képeinket nézegetni. Köszönünk mindent.”

Kinga

“Szeretném megköszönni mindazt a segítséget, türelmet és kedvességet, amit nyújtottatok, hogy megtaláljam a leggyönyörűbb és legtökéletesebb ruhát esküvőnkre. 🙂 A ruha könnyen kezelhető volt a sok tanácsnak köszönhetően. A vendégek nem győzték dicsérni a gyönyörűséges ruhámat. Könnyű, nagyon kényelmes volt, még a táncnál, bulinál is, legszívesebben le se vettem volna. 🙂 Még egyszer köszönöm, hogy megtaláltátok számomra álmaim ruháját. :)”

Szilvia

“Köszönöm szépen a ruhát és egyben a kedvességeteket és a profizmust, amit kaptam Tőletek!”

Fanni

A menyasszony a Blue by Enzoani ‘Linwood’ esküvői ruhát viseli.

Márta

“Köszönjük a csodaszép ruhákat, nagyon szerettük viselni.”

Andi

“Szeretném megköszönni a fantasztikus ruhát, amiben igazán királynőnek érezhettem magam. Csak ajánlani tudom az Igen Ruhaszalont.”

Vivien

“Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok kedvességet és segítséget a ruhámmal kapcsolatban!”

Eszter

“Szeretném megköszönni a segítséget az extra kívánságaimhoz, hogy 13 év után kimondhassam az igent Enzoani Linwoodjában. Gyönyörűnek éreztem magam, kényelmes volt és még ugrálva is bulizhattam benne! :)”

Dorottya

“Imádtam minden apró részletet, azt, hogy kényelmesen, elegánsan, ugyanakkor lélegzetelállítóan éreztem magam. Hatalmas sikert aratott a ruha, mindenki odáig volt érte, főleg a vőlegény!”

Adrienn

Köszönöm a szakértelmet, a segítséget, és a kedvességeteket, amit a próbák során tapasztalhattam.

A Blue by Enzoani- Louella ruhája egyszerre volt modern és klasszikus, könnyű és nagyon kényelmes. Minden percet imádtam benne. Nem választhattam volna jobban, sem ruhát sem pedig Szalont!

Anna

Nagyon köszönjük a kedvességet, türelmet és rugalmasságot, amit tőletek kaptunk!

Mindkettőnk ruháját nálatok szereztük be, hatalmas sikert arattunk 🙂 De a legfontosabb, hogy nagyon jól éreztük magunkat bennük!

Ágnes

Köszönjük szépen a rengeteg segítséget, és türelmet, a kedves kiszolgálást és azt, hogy segítettetek a számomra leggyönyörűbb ruhát kiválasztani. Életünk legszebb napját nektek is köszönhetjük!

A páromnak annyira tetszett a ruhám, hogy a visszavétel napján azt kérdezte, hogy mikor lehet megvenni, mert ilyen szép ruhát meg nem látott!

Detti

Hihetetlen, de másfél hónap alatt szerveztük meg az esküvőnket, és tudtam, hogy ilyen kevés idő alatt csak nagyon szűkösek lesznek a lehetőségeim a menyasszonyi ruhát illetően. Mivel saját ruhát szerettem volna, az eladó outlet ruhák között böngésztem a honlapon.
Már ekkor egyből beleszerettem a Modeca “Ramadi” típusába, és rögtön éreztem, ez az én álomruhám.Köszönöm Nektek a szakértelmet, a végtelen kedvességet és profizmust amivel hozzám álltatok a próbák alkalmával, az egyik legmeghatározóbb élmény volt az esküvőmre való készülődés során.

Mindig meghatódva gondolok majd rá.

Franciska

Még egyszer köszönöm a ruhát!

Petra

Ezúton is szeretném megköszönni a rengeteg türelmet és kedvességet! A ruha csodaszép volt, nem győzték dicsérni! Nagyon kényelmes volt és az útmutatásotoknak köszönhetően, húgi úgy igazította, mint egy profi. A táncnál se volt semmi probléma, legszívesebben maradtam volna benne egész éjszaka! 😊 Csak ajánlani tudlak titeket! Millió puszi és köszönet!

Rendben