Menyasszonyok beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!

Menyasszonyok beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!

Adrienn

Köszönöm a szakértelmet, a segítséget, és a kedvességeteket, amit a próbák során tapasztalhattam.

A Blue by Enzoani- Louella ruhája egyszerre volt modern és klasszikus, könnyű és nagyon kényelmes. Minden percet imádtam benne. Nem választhattam volna jobban, sem ruhát sem pedig Szalont!

Anna

Nagyon köszönjük a kedvességet, türelmet és rugalmasságot, amit tőletek kaptunk!

Mindkettőnk ruháját nálatok szereztük be, hatalmas sikert arattunk 🙂 De a legfontosabb, hogy nagyon jól éreztük magunkat bennük!

Ágnes

Köszönjük szépen a rengeteg segítséget, és türelmet, a kedves kiszolgálást és azt, hogy segítettetek a számomra leggyönyörűbb ruhát kiválasztani. Életünk legszebb napját nektek is köszönhetjük!

A páromnak annyira tetszett a ruhám, hogy a visszavétel napján azt kérdezte, hogy mikor lehet megvenni, mert ilyen szép ruhát meg nem látott!

Detti

Hihetetlen, de másfél hónap alatt szerveztük meg az esküvőnket, és tudtam, hogy ilyen kevés idő alatt csak nagyon szűkösek lesznek a lehetőségeim a menyasszonyi ruhát illetően. Mivel saját ruhát szerettem volna, az eladó outlet ruhák között böngésztem a honlapon.
Már ekkor egyből beleszerettem a Modeca “Ramadi” típusába, és rögtön éreztem, ez az én álomruhám.Köszönöm Nektek a szakértelmet, a végtelen kedvességet és profizmust amivel hozzám álltatok a próbák alkalmával, az egyik legmeghatározóbb élmény volt az esküvőmre való készülődés során.

Mindig meghatódva gondolok majd rá.

Franciska

Még egyszer köszönöm a ruhát!

Petra

Ezúton is szeretném megköszönni a rengeteg türelmet és kedvességet! A ruha csodaszép volt, nem győzték dicsérni! Nagyon kényelmes volt és az útmutatásotoknak köszönhetően, húgi úgy igazította, mint egy profi. A táncnál se volt semmi probléma, legszívesebben maradtam volna benne egész éjszaka! 😊 Csak ajánlani tudlak titeket! Millió puszi és köszönet!

Flóra

“Kedves Igen Szalon!
Megérkeztek az esküvői képeink és szeretnék néhányat a gyönyörű ruhámról küldeni. Szeretném ezúton is megköszönni a munkájukat és a kedvességüket. Annak idején konkrét elképzelés nélkül mentem el a szalonjukba, ráadásul kísérő nélkül. Előtte még egyszer sem voltam ilyen szalonban, de nem is kellett utána máshová mennem. 🙂 Segítségükkel gyorsan sikerült kiválasztani 4-5 ruhát és a másodiknál már akkor éreztem, hogy ez az igazi. Akiknek később képet mutattam róla, mind dicsérték, úgyhogy hamar eldőlt a választás. A későbbi ruhapróba, ruhaigazítás és betanítás idején is kedvesek, figyelmesek voltak. A nagy nap alatt a ruha végig kényelmes volt. Könnyű volt benne menni, ülni, táncolni, stb. Igazából le sem akartam nagyon cserélni a menyecskeruhára. 🙂 Szóval szeretnék mindent megköszönni.”

Dorottya

“Szeretnénk mégegyszer megköszönni Önöknek a szép ruhát és öltönyt! Mindenkinek nagyon tetszettek, és ami a legfontosabb, hogy jól éreztük magunkat bennük!”

Nikolett

“Kedves Igen Szalon!
Fogadjátok sok szeretettel alább ezt a pár képet, életem egyik legszebb napjáról. Ezúton is, még egyszer nagyon köszönöm álmaim ruháját! Imádtam minden egyes részletet, igazán különlegesnek éreztem magam! Minden jót kívánok a szalon munkatársainak, remek szakemberek, öröm volt veletek együttműködni! :-)”

Dóri

“Kedves Igen Szalon és Szuper Kolléganők,
Nagyon szépen meg szeretném köszönni még egyszer a sok-sok segítséget és a tökéletes ruha kiválasztását a nagy napunkra. Ez a Kenneth Winston ruha valami fantasztikus volt! Hirtelen svéd divatmodellé avanzsáltam! 🙂 És nem csak szép, de teljesen kényelmes volt táncra hajnalig, mászkálásra, mólón ugrándozásra. :)”

Nóra

“Kedves Igen Szalon!
Szeptember 23-án a nálatok kölcsönzött ruhában mentem férjhez. Gyönyörű volt a ruha, kényelmes, imádtam benne lenni, nem is nagyon akartam éjfélkor átöltözni. 🙂 Küldök néhány fotót. Köszönök szépen mindent!”

Niki

“Kedves Igen Szalon Csapat!

Elkészültek az esküvői képeink, küldök közülük néhányat (fotók: Szabó Zoltán – szemtanu.com). Szeretném még egyszer megköszönni a sok segítséget, kedvességet, profizmust, amit a próbák alatt kaptam, és természetesen köszönöm a lélegzetelállító esküvői ruhámat is – egyszerűen tökéletes volt! További sok sikert és rengeteg boldog menyasszonyt kívánok Nektek! 🙂

Üdv.: Szakály Niki”

Edit

“Kedves Igen szalon,

Küldök néhány képet nektek. Nagyon köszönöm a munkátokat! 😊😊😊”

Dóra

“Sziasztok!

Szeretném megköszönni a csodás ruhámat amit nektek köszönhetek. 🙂 A lányok minden próba alkalmával nagyon kedvesek és türelmesek voltak, ezért külön köszönet nekik! 🙂 Bátran ajánllak benneteket barátnőimnek, ismerőseimnek! 🙂 További sok sikert, ugyanolyan boldog menyasszonyt kívánok, mint amilyen én lehettem a nálatok bérelt ruhámban! 😍”

Mária

“Kedves Igen Esküvői Ruhaszalon!

Köszönöm szépen még egyszer azt a rengeteg segítséget és odafigyelést, amit minden egyes alkalommal Tőletek kaptam!”

Gabriella

Köszönöm szépen még egyszer a csodálatos ruhát és a kedves, profi kiszolgálást!

Rendben