Menyasszonyaink beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!
Köszönjük a gyönyörű esküvői képeket és a kedves szavakat!

Menyasszonyaink beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!
Köszönjük a gyönyörű esküvői képeket és a kedves szavakat!

Barbi

„Kedves Igen Szalon,

A legjobb döntés volt Titeket választani, a ruha káprázatos volt, igazán gyönyörűnek éreztem magam benne.

Megtaláltam azt, amiben igazán önmagam lehettem.

Barbi”

Linda

„Kedves Igen szalon!

Úgy érzem, tökéletes választás volt ez a ruha, imádtam minden percét. Meglepő módon még táncolni is szuperül lehetett benne, nagyon könnyed volt és kényelmes. Köszönöm a segítséget a kiválasztásnál, és azt, hogy úgy szabtátok, hogy azt éreztem, rám öntötték! Örök életre szóló emlék marad és nagyon jól mutat a képeken is.

Üdv,

Linda”

Diána

„Kedves Igen Szalon és Erika!

Szeretném utólag is, újra megköszönni a segítséget a ruhám kiválasztása és igazítása kapcsán. A válogatás során is nagyon kedvesek és készségesek voltak, és szinte azonnal megtaláltam “a ruhám”. 🙂 Majd az igazítás során is nagyon türelmes és segítőkész volt velem Erika, külön köszönöm, tényleg tökéletesen rám szabva hoztam el a ruhát. A vőlegény, és a vendégeink is rengeteget dicsérték, így ezt az élményt is a Szalonnak köszönhetem. 🙂

Küldök néhány képet a fotózásunkról, szerintem nagyon szépen visszaadják a ruha különlegességét.

Köszönettel,
Diána”

Anna

„Sziasztok!

2022. július 23-án volt az esküvőnk és most kaptam meg a képeket. Ígértem hogy küldök, csodálatos volt a ruha, igazi hercegnőnek éreztem magam egész nap!!
Sok-sok köszönettel”

Bori

„Kedves Igen Szalon!

Köszönöm, hogy részesei voltatok a nagy napomnak! Örökké emlékezetes marad számomra 🙂
Szeretnék veletek megosztani néhány képet, amelyek a polgári esküvőnk utáni kreatív fotózáson készültek.
Ha nem sikerül letölteni, kérlek jelezd és akkor megpróbálom máshogy küldeni!

Üdvözlettel,
Bori”

Zsanett

„Kedves Igen Szalon!

A menyasszonyi ruhám kiválasztása során ez a Allure Bridals ruha az elsők között volt amit felpróbáltam, és erre esett a végső választásom is! Tökéletesen illett az én ízlésemhez! Még egyszer köszönöm szépen ezt a csodás ruhát és a kedves kiszolgálást! :)”

Réka

„Kedves Igenszalon! Köszönöm szépen a csodás esküvői ruhámat! 🙂 Nagyon jól éreztem magam a gyönyörű Kenneth Winston menyasszonyi ruhában! :)”

 

 

  • Kenneth Winston 18352

Kinga

„Tavaly novemberben mikor nálatok jártam, Ti voltatok az első és egyetlen ruhaszalon ahova időpontot kértem, és egyáltalán nem csalódtam. Hihetetlen gyönyörű környezetben, csodálatos ruhákkal körülvéve, olyan a szalon akár a kánaán! Köszönöm a végtelen türelmet és kedvességgeteket, mert nálatok sikerült megtalálnom a ruhámat! Minden kislány hercegnő szeretne egyszer lenni, és a nálatok választott ruhával ez az álmom valóra vált! Mindneki azt mondta, hogy a ruha engem “tükröz”, olyan “Kingás”! Közel 15-16 órán keresztül volt rajtam a ruha és imádtam minden percét!!! Köszönet a kedves és segítőkész munkatársaitoknak!

Végezetül, de nem utolsó sorban a Férfi ruhaszalonban találtuk meg a párom ruháját is, és ott is hasonlókat tapasztaltunk a kedvesség és segítőkészség terén!

Meleg szívvel és bátran ajánlak Titeket mindenkinek!”

Eszter

„Nagyon köszönöm a sok segítséget, kedvességeteket. Nagyon szerettem ezt a ruhát, kismamaként is”

Gitta

„Mondanom sem kell, hogy mindenki csak ámult-bámult a ruhámtól, ettől pedig én is a fellegekben jártam. Hiányozni fog az érzés, amit viselőjeként átélhettem. Így utólag belegondova különösen fontos, hogy a menyasszony a tökéletes férjjelölt után, megtalálja a tökéletes menyasszonyi ruhát is. Nekem ez teljességében sikerült, imádom a képeinket nézegetni. Köszönünk mindent.”

Kinga

„Szeretném megköszönni mindazt a segítséget, türelmet és kedvességet, amit nyújtottatok, hogy megtaláljam a leggyönyörűbb és legtökéletesebb ruhát esküvőnkre. 🙂 A ruha könnyen kezelhető volt a sok tanácsnak köszönhetően. A vendégek nem győzték dicsérni a gyönyörűséges ruhámat. Könnyű, nagyon kényelmes volt, még a táncnál, bulinál is, legszívesebben le se vettem volna. 🙂 Még egyszer köszönöm, hogy megtaláltátok számomra álmaim ruháját. :)”

Szilvia

„Köszönöm szépen a ruhát és egyben a kedvességeteket és a profizmust, amit kaptam Tőletek!”

Fanni

A menyasszony a Blue by Enzoani ‘Linwood’ esküvői ruhát viseli.

Márta

„Köszönjük a csodaszép ruhákat, nagyon szerettük viselni.”

Andi

„Szeretném megköszönni a fantasztikus ruhát, amiben igazán királynőnek érezhettem magam. Csak ajánlani tudom az Igen Ruhaszalont.”

Vivien

„Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok kedvességet és segítséget a ruhámmal kapcsolatban!”