Menyasszonyaink beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!
Köszönjük a gyönyörű esküvői képeket és a kedves szavakat!

Menyasszonyaink beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!
Köszönjük a gyönyörű esküvői képeket és a kedves szavakat!

Zsanett

“Kedves Igen Szalon!

A menyasszonyi ruhám kiválasztása során ez a Allure Bridals ruha az elsők között volt amit felpróbáltam, és erre esett a végső választásom is! Tökéletesen illett az én ízlésemhez! Még egyszer köszönöm szépen ezt a csodás ruhát és a kedves kiszolgálást! :)”

Réka

“Kedves Igenszalon! Köszönöm szépen a csodás esküvői ruhámat! 🙂 Nagyon jól éreztem magam a gyönyörű Kenneth Winston menyasszonyi ruhában! :)”

 

 

  • Kenneth Winston 18352

Kinga

“Tavaly novemberben mikor nálatok jártam, Ti voltatok az első és egyetlen ruhaszalon ahova időpontot kértem, és egyáltalán nem csalódtam. Hihetetlen gyönyörű környezetben, csodálatos ruhákkal körülvéve, olyan a szalon akár a kánaán! Köszönöm a végtelen türelmet és kedvességgeteket, mert nálatok sikerült megtalálnom a ruhámat! Minden kislány hercegnő szeretne egyszer lenni, és a nálatok választott ruhával ez az álmom valóra vált! Mindneki azt mondta, hogy a ruha engem “tükröz”, olyan “Kingás”! Közel 15-16 órán keresztül volt rajtam a ruha és imádtam minden percét!!! Köszönet a kedves és segítőkész munkatársaitoknak!

Végezetül, de nem utolsó sorban a Férfi ruhaszalonban találtuk meg a párom ruháját is, és ott is hasonlókat tapasztaltunk a kedvesség és segítőkészség terén!

Meleg szívvel és bátran ajánlak Titeket mindenkinek!”

Eszter

“Nagyon köszönöm a sok segítséget, kedvességeteket. Nagyon szerettem ezt a ruhát, kismamaként is”

Gitta

“Mondanom sem kell, hogy mindenki csak ámult-bámult a ruhámtól, ettől pedig én is a fellegekben jártam. Hiányozni fog az érzés, amit viselőjeként átélhettem. Így utólag belegondova különösen fontos, hogy a menyasszony a tökéletes férjjelölt után, megtalálja a tökéletes menyasszonyi ruhát is. Nekem ez teljességében sikerült, imádom a képeinket nézegetni. Köszönünk mindent.”

Kinga

“Szeretném megköszönni mindazt a segítséget, türelmet és kedvességet, amit nyújtottatok, hogy megtaláljam a leggyönyörűbb és legtökéletesebb ruhát esküvőnkre. 🙂 A ruha könnyen kezelhető volt a sok tanácsnak köszönhetően. A vendégek nem győzték dicsérni a gyönyörűséges ruhámat. Könnyű, nagyon kényelmes volt, még a táncnál, bulinál is, legszívesebben le se vettem volna. 🙂 Még egyszer köszönöm, hogy megtaláltátok számomra álmaim ruháját. :)”

Szilvia

“Köszönöm szépen a ruhát és egyben a kedvességeteket és a profizmust, amit kaptam Tőletek!”

Fanni

A menyasszony a Blue by Enzoani ‘Linwood’ esküvői ruhát viseli.

Márta

“Köszönjük a csodaszép ruhákat, nagyon szerettük viselni.”

Andi

“Szeretném megköszönni a fantasztikus ruhát, amiben igazán királynőnek érezhettem magam. Csak ajánlani tudom az Igen Ruhaszalont.”

Vivien

“Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok kedvességet és segítséget a ruhámmal kapcsolatban!”

Eszter

“Szeretném megköszönni a segítséget az extra kívánságaimhoz, hogy 13 év után kimondhassam az igent Enzoani Linwoodjában. Gyönyörűnek éreztem magam, kényelmes volt és még ugrálva is bulizhattam benne! :)”

Dorottya

“Imádtam minden apró részletet, azt, hogy kényelmesen, elegánsan, ugyanakkor lélegzetelállítóan éreztem magam. Hatalmas sikert aratott a ruha, mindenki odáig volt érte, főleg a vőlegény!”

Adrienn

Köszönöm a szakértelmet, a segítséget, és a kedvességeteket, amit a próbák során tapasztalhattam.

A Blue by Enzoani- Louella ruhája egyszerre volt modern és klasszikus, könnyű és nagyon kényelmes. Minden percet imádtam benne. Nem választhattam volna jobban, sem ruhát sem pedig Szalont!

Anna

Nagyon köszönjük a kedvességet, türelmet és rugalmasságot, amit tőletek kaptunk!

Mindkettőnk ruháját nálatok szereztük be, hatalmas sikert arattunk 🙂 De a legfontosabb, hogy nagyon jól éreztük magunkat bennük!

Ágnes

Köszönjük szépen a rengeteg segítséget, és türelmet, a kedves kiszolgálást és azt, hogy segítettetek a számomra leggyönyörűbb ruhát kiválasztani. Életünk legszebb napját nektek is köszönhetjük!

A páromnak annyira tetszett a ruhám, hogy a visszavétel napján azt kérdezte, hogy mikor lehet megvenni, mert ilyen szép ruhát meg nem látott!

Rendben