Menyasszonyok beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!

Menyasszonyok beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!

Niki

“Kedves Igen Szalon Csapat!

Elkészültek az esküvői képeink, küldök közülük néhányat (fotók: Szabó Zoltán – szemtanu.com). Szeretném még egyszer megköszönni a sok segítséget, kedvességet, profizmust, amit a próbák alatt kaptam, és természetesen köszönöm a lélegzetelállító esküvői ruhámat is – egyszerűen tökéletes volt! További sok sikert és rengeteg boldog menyasszonyt kívánok Nektek! 🙂

Üdv.: Szakály Niki”

Edit

“Kedves Igen szalon,

Küldök néhány képet nektek. Nagyon köszönöm a munkátokat! 😊😊😊”

Dóra

“Sziasztok!

Szeretném megköszönni a csodás ruhámat amit nektek köszönhetek. 🙂 A lányok minden próba alkalmával nagyon kedvesek és türelmesek voltak, ezért külön köszönet nekik! 🙂 Bátran ajánllak benneteket barátnőimnek, ismerőseimnek! 🙂 További sok sikert, ugyanolyan boldog menyasszonyt kívánok, mint amilyen én lehettem a nálatok bérelt ruhámban! 😍”

Mária

“Kedves Igen Esküvői Ruhaszalon!

Köszönöm szépen még egyszer azt a rengeteg segítséget és odafigyelést, amit minden egyes alkalommal Tőletek kaptam!”

Gabriella

Köszönöm szépen még egyszer a csodálatos ruhát és a kedves, profi kiszolgálást!

Zsuzsanna

“Kedves Igen Ruhaszalon!

Önöktől béreltem ruhát,és szeretném megköszöni, csodaszép volt! 🙂 Tökéletes volt! 🙂 A ruha pedig meseszép, mindenkinek nagyon tetszett.

További szép napot,
Zsuzsi”

Bettina

“Kedves Igen Szalon!

Úgy érzem, ebben a gyönyörű Enzoani ruhában megtaláltam magam ezen a számomra különleges napon! Köszönöm!”

Anett

“Sziasztok!

Remélem nem veszitek tolakodónak az üzenetemet, csak szeretnék pár képet küldeni a csodás ruháról! Augusztus 25-én volt a nagy napunk és természetesen tőletek béreltem a ruhámat. A napokban kaptuk meg a képeket! Mégegyszer meg szeretném köszönni a gyönyörű ruhát!

Mindenkinek jó szívvel ajánlom az Igen ruhaszalont!❤”

Zsanett

“Kedves Igen Esküvői Ruhaszalon!

A gyönyörű és különleges Enzoani Heli esküvői ruha mindenkinek meglepetés volt, mindenki gyönyörködött benne/bennem. Ami viszont a legfontosabb: kényelmes volt és emiatt magabiztos voltam vele, még tánc közben is. Egy élmény volt még viselni is! Köszönöm! Köszönök mindent és minden menyasszony ismerősöm Hozzátok navigálom. 🙂

Üdvözlettel: Zsanett”

Judit

“Köszönök mindent, ám legfőképp a csodás menyasszonyi ruhámat!”

Judit

Veronika

“Kedves Igen Szalon!

Még egyszer szeretném megköszönni a csodálatos menyasszonyi ruhámat! Nagyon kényelmes volt, jól éreztem magamat benne, mindenki megcsodálta és ami a legfontosabb, ez az esküvői ruha kihozta az egyéniségemet.

Üdvözlettel:
Veronika”

Zsuzsanna

“Köszönöm a gyönyörű menyasszonyi ruhát!”

Zsuzsanna

Renáta

“Kedves Igen Szalon!

Augusztus 9. napján volt életünk legszebb napja, amelyhez Ti is hozzájárultatok ezzel a csodálatos menyasszonyi ruhával. Köszönöm ezt a gyönyörű esküvői ruhát, csodálatos volt benne lenni! Most is ezt választanám:) Köszönöm a kedvességeteket!!

Renáta”

Petra

“Kedves Igen Szalon!
Első látásra szerelem volt a Fairyland esküvői ruhátok! Rögtön Igen-t mondtam rá, és alig vártam, hogy életem Szerelmének ebben a gyönyörű ruhában mondhassam ki az életre szóló Igen-t! Mesésen éreztem magam benne, számomra a tökéletes választás volt ez a menyasszonyi ruha….ezt a Drága Férjem elismerő tekintete és megállás nélkül dicsérő szavai is elhitették velem! Köszönöm a segítségeteket, kedvességeteket! 🙂 Sok menyasszonynak szerezzetek még ekkora örömet gyönyörű esküvői ruháitokkal, mint nekem!
Hálával: Petra”

Tündi

“Kedves Igen Szalon!

Hihetetlenül hálás vagyok, hogy a csodaszép esküvői ruhámat segítettétek megtalálni. És még hálásabb vagyok azoknak a hölgyeknek, akik hosszú órákat töltöttek azzal, hogy a menyasszonyi ruha tökéletesen álljon rajtam! Köszönöm, hogy meseszépnek érezhettem magamat a Nagy napon!

Üdvözlettel,
Tündi”

Andrea

“Kedves Igen Szalon!

Küldenék pár képet Nektek az Álomruhámról, amit Nálatok találtam meg. Imádtam benne lenni, ez a menyasszonyi ruha tökéletessé tett egy csodaszép napot! Mikor párom megláttott benne, elsírta magát katona létére és egész nap azt mondogatta: Álomszép vagy! Köszönet Nektek! Kívánom  hogy sok ilyen boldog Mennyasszonyotok legyen!”

Andrea

Rendben