Blue by Enzoani

A Blue esküvői ruha márka az Enzoani amerikai divatház családjába tartozik, ami már önmagában garantálja hosszú évek óta a kiváló minőséget.

A korábbi kollekciókat inkább a selyem és a nagy szoknyák jellemezték, az utóbbi évek Blue by Enzoani esküvői ruhái inkább már vintage stílusúak sok-sok csipke berakással. Azok számára is kínál alternatívát a Blue, akik nem ragaszkodnak a fehér menyasszonyi ruha ideájához, és akár ekrü vagy bézs színt is bevállalnának. Engedje, hogy elvarázsolják a Blue by Enzoani esküvői ruha modelljei!

Kenneth Winston

Az egyszerű néha több jelszóval alapították 30 éve a Kenneth Winston esküvői ruha márkát.

Gyakran előforduló motívum a köves díszítés, ami glamúros megjelenést kölcsönöz a menyasszonyi ruhának. Drámai uszályok, látványos fodrok és gazdagon díszített felsőrészek jellemzik a márka esküvői ruháit. Igazi hercegnő lesz a nagy napon, ha a Kenneth Winston ruhái közül választ!

Diane Legrand

A Diane Legrand egy nagyon kedvelt német menyasszonyi ruha márka Európában, ami még senkinek sem okozott csalódást szalonunk választékából.

Klasszikus királylányos fazonok bőséges felhozatalából választhat, de az új kollekciók megfelelnek napjaink divatjának is. Ha elegáns menyasszonyi ruhát keres egy bohém vagy kislányos csavarral, akkor bátran próbáljon fel párat a Diane Legrand kollekciókból!

Ella Rosa

Önmagukért beszélnek az Ella Rosa letisztult, elegáns menyasszonyi ruhái, amik nemrég debütáltak az Igen Szalonban.

Nőies alkatú menyasszonyok bátran választhatnak az Ella Rosa esküvői ruhái közül, hiszen előnyösen kiemeli nőies formájukat. Többféle fazon és hosszúság is elérhető a kollekcióban, az A-vonaltól egészen a szűk, testhez álló sellő fazonig. Egy biztos, szem nem marad szárazon, ha Ella Rosa menyasszonyi ruhát visel a nagy napon!

Rendben