Blue by Enzoani

A Blue esküvői ruha márka az Enzoani amerikai divatház családjába tartozik, ami már önmagában garantálj a kiváló minőséget.

Míg a korábbi kollekciókat inkább a selyem és a nagy szoknyák jellemezték, addig az utóbbi években a Blue by Enzoani esküvői ruhái inkább vintage stílusúak rengeteg csipke berakással. A Blue gondol azokra a menyasszonyokra is, akik nem ragaszkodnak a fehér esküvői ruhához, kollekcióiban találhatók ekrü vagy bézs színű gyönyörű darabok is. Engedje, hogy lenyűgözzék a Blue by Enzoani esküvői ruha modelljei!

Kenneth Winston

Az egyszerű néha több jelszóval alapították 30 éve a Kenneth Winston esküvői ruha márkát.

Gyakran előforduló motívum a köves díszítés, ami glamúros megjelenést kölcsönöz a menyasszonyi ruhának. Drámai uszályok, látványos fodrok és gazdagon díszített felsőrészek jellemzik a márka esküvői ruháit. Igazi hercegnő lesz a nagy napon, ha a Kenneth Winston ruhái közül választ!

Diane Legrand

A Diane Legrand egy nagyon kedvelt német menyasszonyi ruha márka Európában, ami még senkinek sem okozott csalódást szalonunk választékából.

Klasszikus királylányos fazonok bőséges felhozatalából választhat, de az új kollekciók megfelelnek napjaink divatjának is. Ha elegáns menyasszonyi ruhát keres egy bohém vagy kislányos csavarral, akkor bátran próbáljon fel párat a Diane Legrand kollekciókból!

Ella Rosa

Önmagukért beszélnek az Ella Rosa letisztult, elegáns menyasszonyi ruhái, amik hamar közkedveltté váltak az Igen Szalonban.

Nőies alkatú menyasszonyok bátran választhatnak az Ella Rosa esküvői ruhái közül, hiszen előnyösen kiemeli nőies formájukat. Többféle fazon elérhető a kollekcióban, az A-vonaltól egészen a szűk, testhez álló sellő fazonig. Egy biztos, szem nem marad szárazon, ha Ella Rosa menyasszonyi ruhát visel a nagy napon!

Rendben