15 éves az Igen Szalon

15 év egy barátságból vagy párkapcsolatból is meglehetősen hosszú idő, egy vállalkozás életében pedig igazi mérföldkő. Azt mondják mindenki „piciben” kezdi. Pontosan 15 évvel ezelőtt, vállalkozásunk mostani állapotához képest valóban jóval kisebb méretben, menyasszonyi és alkalmi ruhák forgalmazásával kezdtük. A cégfilozófiánk azóta is ugyanaz, maximum tovább kristályosodott. Eszerint első a kimagasló minőség, nem csak a ruhák, de a kiszolgálás és a környezet tekintetében is.

Hagyományosan minden év elején ellátogatunk Európa legnagyobb esküvői szakkiállítására Düsseldorfba, ahol megismerkedünk az aktuális menyasszonyi ruha trendekkel és kiválasztjuk legújabb modelljeinket. Célunk mindig az, hogy minél szélesebb ízlést kiszolgáljunk választékunkkal, és különböző stílusú és árkategóriájú esküvői ruha kínálattal várjuk menyasszonyainkat. Meseszép menyasszonyi ruháink a Kenneth Winston, Enzoani, Modeca és Diane Legrand csúcsmárkák kollekcióiból kerülnek kiválasztásra. Nálunk azontúl, hogy a menyasszony megtalálja álmai ruháját, stílusban hozzáillő kiegészítőket, cipőt, ékszereket vagy bolerókat is kölcsönözhet.

A 70 éves, folyamatosan megújulni képes Modeca darabjait már az indulás óta forgalmazzuk, az idők során pedig szinte összenőttünk ezzel az esküvői ruha márkával. Legújabb, Le Pappilon nevű csodálatos kollekciójuk is bizonyítja, hogy a menyasszonyi ruhák terén mindig lehet újat mutatni.

Modeca menyasszonyi ruhaModeca eskuvoi ruha

Az Enzoani egy 2007 óta létező márka, ami első látásra szerelem volt. Nem volt kétséges számunkra, hogy ezeknek a csodaszép, köves díszítésektől egyedi menyasszonyi ruháknak méltó helyük van az Igen Szalon kínálatában. Időközben az Enzoani Beautiful és Blue nevű almárkája is csatlakozott csapatunkhoz, mely letisztult, főként csipkés esküvői ruháival vált menyasszonyaink kedvencévé.

Enzoani menyasszonyi ruhaBlue by Enzoani eskuvoi ruha

Miközben esküvői szalonunk kínálata folyamatosan nőtt, és egyre több menyasszony boldogságához járultunk hozzá, addig a párok visszajelzéseiből azt vettük észre, hogy a vőlegényekre kevés szolgáltató gondol. Ezért 2008-ban férfi esküvői öltönyök forgalmazásával egészült ki profilunk, majd kiegészítőkkel is kibővült. Az urak részéről pedig egyre tovább nőt az igény, így azóta már külön Férfi Ruhaszalont is nyitottunk. A divatos ceremónia öltönyre, esküvői viseletre, vagy bármilyen férfi üzleti öltönyre és kiegészítőre vágyó férfiakat várjuk Budapesten a Révay köz 2-4. alatt.

A menyasszonyi ruhaszalon portfóliója tovább bővült a Diane Legrand márkával 4 évvel ezelőtt, annak indulásakor. A friss és fiatalos stílusú, német Diane Legrand esküvői ruha márka mindig változatos dizájnnal kecsegtet. A kollekcióból egyaránt kedveltek a klasszikus, királylányos, igazi nagy szoknyás és habos tüll szoknyás menyasszonyi ruhák.

Diane Legrand menyasszonyi ruha

A Kenneth Winston világhírű amerikai esküvői ruhamárka hiába tekint vissza 30 éves múltra, Európában csak 2 éve forgalmazzák, azóta pedig az Igen Szalonban is megtalálható. Budapesten csak nálunk található meg a töretlen lelkesedéssel, családias hangulattal, kiváló minőségű alapanyagokkal készülő esküvői ruha kollekció.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

A piaci igényeknek megfelelően az Igen Szalonban szalagavató ruhák is kölcsönözhetőek, kizárólag a legjobb minőséget kereső végzősöknek. Alkalmi ruha választékunkban pedig a legkülönbözőbb stílusú, de csakis elegáns darabok találhatóak meg a Love by Enzoani és a Badgley Mischka márkáktól.

Az évek gyorsan telnek és nyomot hagynak, de mi, az Igen Szalon csapata szenvedélyesen szeretjük a gyönyörű menyasszonyi ruhákat és az esküvőket. Töretlen jókedvünkkel azon dolgozunk, hogy mindig megújuljunk és a legjobb minőséget nyújthassuk Önöknek, kedves menyasszonyok és vőlegények.

Ön még nem találta meg álmai menyasszonyi ruháját? Jelentkezzen be hozzánk és segítünk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben