Esküvői ruha trend 2023-ban

A menyasszonyi ruha divatja 2023-ban is változatos lesz. Az egyik legnépszerűbb trend az, hogy a menyasszonyi ruhák egyszerűbb és visszafogottabb vonalvezetésűek lesznek. Az egyszerűbb esküvői ruhák segítenek a menyasszonynak kiemelni az arcát, a haját és az egyéb kiegészítőit. Gyakran csak a míder rész díszített, a szoknya lágyesésű és díszítetlen. Mivel napjainkban kisebb esküvőket tartanak, így a modern, könnyed, légies anyagú menyasszonyi ruhákat keresik.

Visszatérnek a pasztell színű esküvői ruhák, különösen a nude, rózsaszín és a champagne, amelyek nőies hatást keltenek. Egyre divatosabbak a nude, azaz testszínű áttört felsők, míderek és vállrészek. A hófehér, „optikai” fehér színű menyasszonyi ruhák továbbra is kevéssé népszerűek, mivel a legtöbb menyasszonynak nem állnak jól.

2023-ban az esküvői ruhák díszítése továbbra is a legfontosabb elem marad, amely megkülönbözteti azokat az egyszerűbb, hétköznapi ruháktól. Az idei évben azonban néhány új menyasszonyi ruha trend is felbukkant, amelyeket érdemes figyelembe venni. Az egyik ilyen trend az arany és ezüst fonalak használata az esküvői ruha díszítésekhez. Ezek a fonalak csillogó, de nem túlzó, így az esküvői ruha igazi ékszerré válik. A másik újdonság, hogy a felső tüll/csipke réteg alatt egy csillogó, flitteres tüll réteg található, ezáltal adva igazán glamour-os hatást az esküvői ruhának.

A menyasszonyi ruha fazonja 2023-ban is sokféle lehetőséget kínál. Az elöl felsliccelt menyasszonyi ruhák egyre népszerűbbek. Ezek a fazonok általában A-vonalúak, ami kiegyensúlyozott hatást eredményez.  A szoknyák anyaga lehet tüll vagy könnyed sifon is.

A szűk, sellő fazonú menyasszonyi ruhák még mindig divatosak 2023-ban, amelyek hangsúlyozzák a menyasszony testének formáját. A szűk fazonú felsők továbbra is trendek között lesznek, valamint az áttetsző részek melyek egyre mélyebb dekoltázst biztosítanak. A sellő fazonú esküvői ruhák nagyon kényelmesek a sztreccs, zsorzsett bélésüknek köszönhetően, így nem akadályozzák a mozgást.

2023-ban lesz az esküvőd? Nem választottál még menyasszonyi ruhát?

Gyere el, próbáld fel 2023-as modelljeinket és segítünk a választásban!

 

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben