2016-os menyasszonyi ruha trendek

Már jegyben jár és kitűzték a jövő évi esküvő dátumát? Most bemutatjuk Önnek az Enzoani divatmárka összeállítását, amely segít kedves olvasónknak, hogy 2016-ban már a legújabb trendeknek megfelelően tudjon menyasszonyi ruhát választani.

Színek

Manapság nem egyértelmű, hogyha menyasszonyi ruha választásra kerül a sor, akkor a klasszikus fehér színt részesítjük előnyben. A külföldi bloggerek egyetértenek abban, hogy az év esküvői ruha színe a “nude” vagyis bőrszín lesz. Mitől szép ez az árnyalat? Attól, hogy nem vakító, kevésbé steril, izgalmas és mégis elegáns. Általában tül és csipke anyag párosul ehhez a színhez, mint a képen látható Enzoani modelleken is.

2016 trendszine, a csontszin

Sziluett

Az utóbbi évek abszolút slágere a sellő fazon volt, ami a szakértők szerint hosszú ideig dominálni fog még. Az Enzoani egyik tervezője szerint ez az év sokkal drámaibb lesz, új csipke részletekkel, és lenyűgöző sziluettekkel. Hogy ez pontosan mit jelenthet, azt az alábbi Enzoani menyasszonyi ruhákon szemléltetjük. A baloldali képen a klasszikus sellő fazon egy új, rafinált megoldással látható: a legalsó szoknya rész két rétegű, kissé hullámos tüllből áll. A középső képen lévő menyasszonyi ruha a legklasszikusabb sellő fazon, sok sok csipkével és szív formájú dekoltázzsal. A jobb szélső képen szereplő rendkívül nőies menyasszonyi ruha attól különleges, hogy a felső része asszimetrikus, ami egy klasszikus sellő alsórésszel párosul.

A sello fazon meg mindig divat

Újdonság lesz még 2016-ban, hogy előtérbe kerül az uszályos sellő fazon, amikor nem csak előlről drámai a menyasszonyi ruha sziluettje, de hátrafelé is látványosan elnyúlik.

hatranyulo sello

Elegáns bolerok

Egyre inkább divatba jön majd a szakértők szerint a kis bolerok illetve a vállat, karokat takaró csipke ujjak viselése. Sok menyasszonynak jelenthetnek megoldást ezek a gyönyör csipkével vagy kövekkel díszített, hálós bolerok, hiszen a templomi szertartás megköveteli ezen testrészek eltakarását. Azonban ne csak az gondolkozzon ebben a fazonban, aki egyházi szertartást tervez, hanem az is, aki szeretné egy apró csavarral feldobni a menyasszonyi ruháját. Előnyük még a boleroknak, hogy bármikor levehetőek, így gyakorlatilag két külön megjelenést biztosítanak az őket viselő menyasszonynak.

bolerok es vallat takaro csipke karok

Különleges hátmegoldások

Az Enzoani szakértői szerint eljött a bátrabb menyasszonyok ideje. 2016-ben semmi sem szabhat határt a menyasszonyi ruhák tervezőinek a merészebb hátmegoldások kitalálásában. A jövőre házasodó menyasszonyok széles skálából választhatnak majd: áttetsző hátrész csipkedísszel, teljesen kivágott hát vagy szívformájú kivágás. Szeretné, ha minden szem megakadna a hátán? Válasszon az Enzoani Kamila, Inverness vagy BT16-02 menyasszonyi ruha modelljei közül!

gyonyoru hatmegoldasok 2016-ban is

Anyagok

A divatbloggerek véleménye egybenhangzóan az, hogy a lágyesés tüll egyre hangsúlyosabb lesz a menyasszonyi ruhákon. Érdekes módon a  szatén, a sifon és a csipke sikere töretlen, ezek az anyagok biztosan ott lesznek a menyasszonyi ruhák nagy részén. Az alábbi képeken jól látható, hogy a nagy esésű, hullámos tüllökkel milyen könnyed, romantikus hatást keltenek ezek az Enzoani menyasszonyi ruhák. Annak, aki karcsú felsőtestét szeretné inkább hangsúlyozni, a lentebbre nyúló, szűk fazonú modellt ajánljuk. Ez a finom, puha anyag garantáltan mindenkit elvarázsol.

Az örök csipke klasszikus, remekül párosítható bármilyen fazonhoz, de leggyakrabban a szűk, testhezálló fazonú menyasszonyi ruhákat díszítik vele.

tullszoknyak minden mennyisegben 2016-ban is

A Blue by Enzoani Ibarra evű menyasszonyi ruhája sifonból és csipkéből készült. Ezt a két anyagot előszeretettel fogják párosítani a tervezők 2016-ban. A jobboldali Igenio modell tetőtől talpig szatén anyagból készült. Szűk, dráma sziluettjével, merész hátkivágásával magabiztos, vagány menyasszonyoknak ajánljuk.
Ön melyik trended követné majd 2016-ban?

szaten anygbol keszult menyasszonyi ruhak

*Fotók forrása: Pinterest

Megtetszett Önnek valamelyik Enzoani modell? Jelentkezzen be szalonunkba és próbálja fel!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben