6 trükk a tökéletes keringő ruha megtalálásához

A legtöbb helyen nincs egyenruha, azaz a fiatalok abban táncolnak, amiben a legjobban érzik magukat, ami leginkább illik hozzájuk. Egyesek az A-vonalú, mások a királylány fazonú keringő ruhák mellett döntenek. Kiemelt kérdés náluk a díszítés is: csipkével, selyemmel vagy kövekkel rakott legyen-e?

Segítünk kiválasztani a tökéletes szalagavatós ruhát:

szalagavató ruha1. Időben kezdd el a nézelődést!

Az esküvői ruhákhoz hasonlóan, a keringő ruháknak is megvan a maga szezonja. A szalagavatók novembertől februárig tartanak, ám a legforgalmasabb a december-januári időszak. A legtöbb iskolában erre a két hónapra szervezik a családi eseményt, így érdemes időben lefoglalnod a kiválasztott ruhát. Az élelmesek már szeptember első hetében elkezdenek keringő ruhát próbálni. Ezzel nemcsak a tömeget kerülik el, hanem a lefoglalt ruhákat is.

 

keringő ruha2. Csak a legjobb mellett dönts!

A legtöbb lány nem elég öntudatos ennyi idősen, így könnyen beleegyezik egy olyan szalagavatós ruhába, ami nem feltétlenül az ő stílusa. A keringő ruhákból is éppen annyira nagy a választék, mint a menyasszonyi ruhákból. Próbálj fel többféle stílust, hogy megtaláld az igazit!

 

keringő ruha kölcsönzés3. Pánttal vagy anélkül?

Nem szabad figyelmen kívül hagynod, hogy az este nagy részében táncolni fogsz a ruhában – hol lágyabban, hol vadabbul. Olyan fazont válassz, ami tökéletesen illeszkedik az alakodhoz: nem csúszik le, és nem szorít sehol. Nincs annál kínosabb, mint amikor másodpercenként igazgatnod kell a ruhát tánc közben. Amennyiben a természet nagyobb keblekkel áldott meg, válassz pántos vagy nyakban megkötős fazont, manapság rendkívül divatos megoldások vannak erre a típusra is.

 

keringő ruha budapest4. Kiemelő kivágás

A ruhafazon kiválasztása mellett a dekoltázsrészre is érdemes több időt szánnod. Az oly divatos egyenes szabású mellrész mellett még számos más típus létezik. Ha szeretnéd kiemelni és kerekebbé varázsolni a dekoltázsod, válassz kagyló fazont. Ha kisebb melled van, a fodros fazon mellett tedd le a voksodat, mert ez optikailag nagyítja a kérdéses területet. Ha teltebb kebleid vannak, akkor U vagy V-kivágású keringő ruhát válassz.

 

szalagavató ruha kölcsönzés5. Dekoratív díszítés

Már elképzelhetetlen egy keringő ruha valamilyen díszítés nélkül: egy színes öv, egy masni vagy az elmaradhatatlan strasszok sokat változtatnak a legegyszerűbb szalagavató ruhán is. Ha szeretnél kitűnni a tömegből, válassz pink vagy fekete szalagos fazont. Az öv kiemeli a csípődet és még nőiesebb alakot varázsol! A virág romantikus kiegészítő, megjelenésed rendkívül bájos lesz vele. A strasszok a ruhára vonzzák a tekintet, csillogásuk a képeken is megbabonáznak majd mindenkit.

 

szalagavató ruha budapest6. Piszkos anyagiak

Már a próba legelején döntsd el, mekkora az összeg, amit a keringő ruhára szánsz, így az üzletben csak azokat a ruhákat mutatják meg neked, amik ebbe az árkategóriába esnek. Érdemes az interneten böngészned a különböző akciók és kedvezmények között. Az Igen Ruhaszalonban például 10.000 forint kedvezményt kapsz a bérlés árából, ha az iskoládból legalább 5-en foglaljátok le a keringő ruhát. A foglaláskor egyeztesd, mik vannak benne az árban (abroncs, kesztyű, tisztítás) és mikor viheted el, hozhatod vissza a ruhát.

 

Fontos, hogy ne foglalj le valamit csak azért, mert olcsó! Válaszd a hozzád legjobban illő stílust és fazont, hogy teljes pompádban kezdhesd a felnőtt életedet!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Szeretnél többet megtudni a keringő ruhákról? Segítőkész eladóink segítenek a döntésben!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben