70 éves a Modeca

1946-ban mozgalmas év volt: bevezették a forintot Magyarországon, a világ kezdett magához térni a háborúk után,Modeca menyasszonyi ruhák a hollandiai Olzensaal-ban pedig megalapították a Modeca nevű céget. Valószínűleg az akkori alapítók álmukban sem gondolták volna, hogy a csipkéket, gombokat és különböző mütyüröket kínáló kisüzlet világméretű céggé növi ki majd magát….Ezt követően nem sokkal már elkezdték árulni a saját, kézzel készített menyasszonyi ruháikat. És itt kezdődött a Modeca csodás sikertörténete, ami Dick van Zutphen jelenlegi tulajdonos vezetésével korántsem tűnik befejezettnek. Hogy mi lehet a 70. évfordulóját ünneplő cég titka? Saját filozófiájuk szerint a „dutch design”, ami előremutató, laza de megbízható. Mi nagyon szeretjük a Modeca esküvői ruháit, és ami fontosabb: az ő darabjaikat választó menyasszonyaink is hasonlóan vélekednek.

A menyasszonyi ruháik önmagukért beszélnek, ahogyan a hozzánk, forgalmazókhoz eljuttatott születésnapi party meghívójuk is. Igényesség és elegancia sugárzik minden munkából, ami a kezük közül kerül ki, és az sem véletlen, hogy a Hollandiában megrendezett exkluzív bulin tolongtak a világ minden tájáról érkező vendégek. A helyszín témába vágó volt és stílszerű, a rendezvényszervező csillagos ötöst érdemel: a csodaszép Grote Kerk nevű templomot varázsolták át egy hatalmas kiállító térré. Az előteret, az üléseket, de még a kórus helyét is telipakolták szebbnél-szebb Modeca menyasszony ruhákkal. Egészen az ötvenes évektől a napjainkig meg lehetett csodálni az esküvői ruhák evolúcióját és a különböző korszakok hatásait, amelyek befolyásolták a divatot. A holland vendégek között bizony akadt pár olyan, akinek már az édesanyja, sőt a nagymamája is Modecában esküdött…

Modeca menyasszonyi ruhákModeca esküvői ruhákModeca esküvői ruhákModeca 70. születésnapi party

A képeken is jól látható, hogy a Modeca márka tervezői már évtizedekkel ezelőtt is az időtálló darabok megalkotására törekedtek. A Modeca menyasszonyi ruhái visszafogottak, finomak, nem hivalkodóak. Gyakori a csipke használat, természetesen kizárólag a legkiválóbb minőségből…Az esküvői ruhákon szeretnek apró részleteket elrejteni, úgy mint kövekkel díszített öveket, vagy itt-ott elrejtett kisebb selyem rávarrásokat.

Modeca 70. születésnapi partyModeca 70. születésnapi party

Modeca partyModeca party

A köszöntés, koccintás és hivatalos körök után a szórakozás vette át a terepet, és be kell valljuk, hogy egy idő után inkább barátias hangulatú beszélgetések zajlottak, mintsem szakmai társalgások. Minden tökéletesen meg volt komponálva ezen az estén: az esküvői ruha forgalmazók igazán otthon érezhették magukat a Modeca és Modeca Le Papillon menyasszonyi ruha kollekciókkal dekorált templomban, na meg persze sok-sok pezsgő kíséretében. Mit is mondhatnánk? Az Igen Szalon még legalább ennyi, sikerekben és csodaszép menyasszonyi ruhákban gazdag évet kíván a Modecának!

Ha megtetszettek Önnek a Modeca márka csodaszép menyasszonyi ruhái, akkor ne késlekedjen, jelentkezzen be hozzánk ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben