A csodálatos menyasszonyi ruha

Hamarosan megérkezik a 2016-os Enzoani menyasszonyi ruha kollekciónk! Izgatottan várjuk a szebbnél szebb esküvői ruha költeményeket, hiszen idén is valami egészen különlegessel sikerült előrukkolniuk a tervezőknek!

Az Enzoani menyasszonyi ruha kollekciókra mindig jellemzőek voltak a különleges anyagok használata és a részletgazdag kidolgozás. A legújabb esküvői ruha kollekció a rendkívül nőies, elegáns stílust képviseli.

Az egyszerű, letisztult fazonokhoz remekül párosították a különleges csipke, illetve szatén anyagokat, valamint gyöngyöket és strasszokat. A páratlan kombinációk eredménye a csodálatos Enzoani esküvői ruha, melyben az ara igazi végzet asszonyaként pompázhat.

menyasszonyi ruha, Enzoani, esküvői ruha, Kaitlynmenyasszonyi ruha, Enzoani, Kamila, esküvői ruhamenyasszonyi ruha, Enzoani, Kacey, esküvői ruha

Ezt a hatást még inkább lehet fogozni, ha olyan esküvői ruhát visel, mely tökéletesen követi az alakját. Ilyen menyasszonyi ruhákban sem szűkölködik a 2016-os Enzoani esküvői ruha kollekció! 2016-ban újra nagy népszerűségnek örvend a sellő fazonú menyasszonyi ruha. A tervezők ennél a fazonnál is igyekeztek a maximumot kihozni az esküvői ruhákból. Ha az Ön kedvence a sellő fazonú menyasszonyi ruha, biztosan megtalálja majd a tökéletes darabot ebben a kollekcióban! Az egyszerűbb, letisztultabb ruháktól egészen az extravagáns kreációkig mindenki megtalálhatja álmai esküvői ruháját!

menyasszonyi ruha, Enzoani, Kasia, esküvői ruhamenyasszonyi ruha, Kennedy, esküvői ruha, Enzoanimenyasszonyi ruha, KElsi, Enzoani, esküvői ruha

 

Ahogyan már 2015-ben is megfigyelhető volt, 2016-ban is hódítanak az elől zárt esküvői ruha költemények. Az elől magasan záródó ruhák mellett a “hagyományos” szív dekoltázsokat is fel lehet dobni. A csupasz ruhát meg lehet bolondítani egy díszes “kabáttal”, mely tökéletes kiegészítője lehet az esküvői ruhának. Ilyen kiegészítőt viselve, a menyasszonyi ruha stílusa teljesen megváltoztatható.

Szintén a tavalyi évhez köthető a díszes hátmegoldások elterjedése, mely 2016-ban tovább gyűrűzik.

Nem hagyhatjuk szó nélkül a legnagyobb idei trendet, a testszínű tüll panel alkalmazását sem! Ennek az anyagnak köszönhetően a hatás páratlan! Beszéljenek helyettünk a képek:

menyasszonyi ruha, Enzoani, esküvői ruhamenyasszonyi ruha, Enzoani, esküvői ruhamenyasszonyi ruha, Enzoani, esküvői ruha

 

Menyasszonyi ruha vásárláson vagy kölcsönzésen gondolkozik? Jöjjön el hozzánk ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás