A Diane Legrand esküvői ruha elbővölő világa

Az Igen Szalon Budapest belvárosában működő üzletében már évek óta megtalálható a Diane Legrand menyasszonyi ruha márka, ami egyre nagyobb teret hódít Európában. Mi nagyon szeretünk vele dolgozni, mert egyszerűségében nagyszerű. A többi menyasszonyi ruha márkához képest a Diane Legrand minden évben 60-80 új esküvői ruha modellel jön ki a piacra, ami az átlag tervezőkhöz képest egy nagyon magas szám.

A Diane Legrand német márkát 2011-ben alapították azzal a céllal, hogy a kézzel készített, minőségi esküvői ruhák az örök eleganciát a jelen szépségével ötvözzék. A mottó tehát: „megtestesítjük a tradíciót és modernitást”. A Diane Legrand szuper tervező és varró csapata nap mint nap azon dolgozik, hogy szebbnél-szebb esküvői ruhát alkossanak a menyasszonyoknak. Fontos, hogy a menyasszonyi ruha modellek mindig kizárólag kiváló minőségű mikádóból, tüllből, selyemből készülnek, részben az aktuális trendeket követve. Azért mondjuk, hogy részben, mert a kollekciókat vizsgálva jól látható, hogy a felhajtást nem kedvelő, egyszerűbb fazonokat, letisztultabb menyasszonyi ruhákat kereső hölgyek is megtalálhatják a nekik való menyasszonyi ruhát a klasszikus fazonok közül.

A Diane Legrand kollekciókban gyakran fordulnak elő A-vonalú – ne felejtsük el, hogy ez a fazon szinte minden testalkatú hölgynek jól áll – pántnélküli, sellő- és klasszikus királylányos esküvői ruhák. Budapesten ma a vintage stílusú, szűk, testhezálló menyasszonyi ruhák a legnépszerűbbek, ezekből Dunát  lehet rekeszteni épp ezért. Az Igen Szalonban és azon belül a Diane Legrand kollekcióban azonban gondolunk azokra is, akiknek esetleg ez a fazon és stílus éppenséggel nem áll jól, vagy nem tetszik.

Nézzünk meg néhány kiemelt darabot a Diane Legrand menyasszonyi ruha kollekciójából, melyet Budapesten csak az Igen Szalonban talál meg!

Vessünk csak egy pillantást a Diane Legrand legújabb kollekciójának egyik legékesebb darabjára. Ez a menyasszonyi ruha varázslatos! Igazi hercegnőnek érezheti magát a 6113-ban, álomszép szoknyájának köszönhetően. A tervezők nem fukarkodtak a fodrokkal, az összhatás mégis nagyon ízléses. A menyasszonyi ruha felsőrésze klasszikus fűző, ami remek tartást ad és formás dekoltázst eredményez. Ezt a hercegnős esküvői ruhát a deréknál elhelyezett kövekkel díszített öv emeli királynői magasságokba.

Diane Legrand menyasszonyi ruha

Diane Legrand esküvői ruha

Íme egy szintén egy klaszikus királynős menyasszonyi ruha, amit az egyszerű visszafogottságot kedvelő menyasszonyoknak ajánlunk. Szív alakú dekoltázs, az alakot okosan elrejtő A-vonalú szoknya. A kompozíciót itt is egy dísz öv koronázza meg. Hát nem csodálatos?

Diane Legrand menyasszonyi ruha

Görög szépségként szeretne tündökölni a élete nagy napján? A Diane Legrand 6103-as menyasszonyi ruha légies könnyedségű és elbűvölő. Felsőrésze igazán különleges, ami a a köves, vállpántnak köszönhető. Erősen dekoltált és drámai, háta pedig merészen kivágott egészen a hát alsó szakaszáig. Szoknya része A-vonalú és csodásan omlik hosszan a földre. Mi imádjuk ezt a menyasszonyi ruhát!

Diane Legrand esküvői ruha

Diane Legrand menyasszonyi ruha

Ön is szeretné megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruhát? Közeledik a nagy nap? Akkor bízza magát az Igen Szalon szakértőire!

Jelentkezzen be ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben