A hónap Enzoani menyasszonyi ruhája

Ahogy az emberek esetén, úgy a menyasszonyi ruhák tekintetében is ki lehet jelenteni: a szépség relatív. Valójában az Enzoani szerkesztői sem a legszebb esküvői ruha címet adományozzák oda minden hónapban, hiszen milyen ismérvek alapján lehetne annyi gyönyörű ruhaköltemény közül kiemelni egyet-egyet? Inkább arról van szó, hogy annak érdekében, hogy a menyasszonyi ruhákra egyesével is felhívják a figyelmet, minden hónapban más-más kiemelt darabra fókuszálnak. Hogy miként választották ki áprilisra a Beautiful csodaszép, BT 16-13 esküvői ruháját? Egyszerűen: ámulatba ejtette őket Natalie története, amiben elmesélte az álom menyasszonyi ruha megtalálását:

Enzoani menyasszonyi ruha

„Véletlen tértem be a Massachusetts állambeli, Andover városka egyik menyasszonyi ruha szalonjába, hiszen aznap nem indultam célzottan menyasszonyi ruha kereső körútra. Éppen ezért nem tartott velem senki, se barátnők, se anyukám, se testvérek. Jártam már előtte párszor különböző szalonokban, de valahogy még nem találtam meg az igazit. Minden esküvői ruhánál azt éreztem, hogy találni fogok én még ennél jobbat is. Márpedig az nem az igazi érzés, ugye? Mivel nem vagyok kifejezetten vékony, a nagyon szűk, testhezálló esküvői ruha szoba sem jöhet, ugyanígy a sellő fazon sem nyerő számomra. Ahogyan más alkalmakkor, így most is felpróbáltam több királylányos, nagyszoknyás fazont és több A-vonalú menyasszonyi ruhát is. Hiába volt nagyon kedves és segítőkész a teljes szalon személyzete, még mindig nem jött el az a mindent elsöprő érzés amit vártam: én ezt és csakis ezt a ruhát akarom!

Nem mondtam igazat akkor, mikor azt állítottam, hogy nem tartott velem senki erre a próbára, hiszen épp sétálásból voltunk hazafelé Puffy nevű labrador kutyámmal. Nos, a szalon dolgozói voltak olyan jófejek, hogy őt is beengedték velem a ruhapróbára, így Puffy kényelembe helyezte magát, és türelmesen várta, amíg a gazdája nézegeti magát a tükörben. Egyszercsak arra lettünk figyelmesek, hogy a kutyám heves ugatásba kezd. Szégyenkezve mentegetőzni kezdtem, majd észrevettem, hogy valójában Puffy egy menyasszonyi ruhát ugat. Hiszek az égi jelekben, így felpróbáltam azt a ruhát is, amit a kutyám választott. Nem akartam hinni a szememnek, a BT 16-13 álomszép csipke esküvői ruha úgy állt rajtam, mintha rám öntötték volna, a könnyeimmel pedig alig bírtam küszködni. Mindig is egy ilyen könnyed, romantikus menyasszonyi ruháról álmodtam! Ujjatlan felsőrésze aprólékosan díszítve van csipkével, olyan, mintha egy pánt nélküli ruhára rávarrtak volna egy plusz tüll réteget. Klasszikus A-vonalú, deréktól bővül, így okosan eltakarja amit kell. Csodaszép, többrétegű tüllszoknyája légiesen omlik le, hátrafelé pedig kisebb uszálya is van. Pont olyan, amiben még könnyen tudok haladni az oltár felé! A menyasszonyi ruha abszolút ékköve pedig a háta, ami mélyen, V alakban kivágott, körben álomszép csipke dísszel szegélyezve. Magamtól soha nem mertem volna egy ilyen merész hátkivágást választani, de a kutyámnak köszönhetően kiderült, hogy igenis jól áll.

Enzoani menyasszonyi ruhaEnzoani menyasszonyi ruha

Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam az álom menyasszonyi ruhát a BT 13-16 megtestesülésében, és alig várom a júliust, amikor a szerelmemmel kimondjuk a boldogító igent. Köszönöm, Enzoani!”

Ha szeretné Ön is megtalálni az álom Enzoani esküvői ruháját, akkor jelentkezzen be szalonunkba ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben