A hónap menyasszonyi ruhája az Inaru

Micsoda megtiszteltetés is egy menyasszonyi ruha számára, ha egy fantasztikus kollekcióból kitűnhet, sőt elnyeri a hónap esküvői ruhája címet! Pláne, ha a nagymultú, amerikai divatház, az Enzoani felhozataláról beszélünk, ami közül mi is csak fájó szívvel tudnánk egy-két kedvencet kiemelni. Merthogy évek óta az Igen Szalon egyik kedvenc menyasszonyi ruha márkája az Enzoani kiváló minőségű, csodálatosan szép ruháival. Ami azonban a legfontosabb, ezek az esküvői ruha költemények nem az extravaganciájukkal, inkább letisztult eleganciájukkal tűnnek ki a versenytársak közül, na és persze elérhető áraikkal.

Enzoani Inaru menyasszonyi ruha

„Miss Június” kicsit visszahúzódó, azonban ha kell, mégis megmutatja a merész oldalát. Elegáns tetőtől talpig, ízig-vérig hercegkisasszonyos. Ismeri a hamupipőke történetét? Nos, az Enzoani Inaru nevű menyasszonyi ruháját valahogy a törékeny és mégis vagány mesehősnek tudnánk elképzelni, persze, ha nem csak a mesekönyvekben létezne. „Miss Június” az idei nyári és őszi esküvői szezon igazi sztárja, aminek viselését szűkebb körű, 60-100 fős esküvőkre ajánlunk. Dekoltázsa szív formájú, sokat mutató, amit egy különleges vállmegoldás egyensúlyoz ki. Ez a fazon igazi felüdülést jelenthet azoknak, akik nem rajonganak az évek óta tartó pánt nélküli menyasszonyi ruha mániáért.

Enzoani Inaru esküvői ruha

Az Inaru menyasszonyi ruha fazonja szűk, testhezálló, szoknya része lefelé kissé kiszélesedik. Sudár, magas hölgyeken mesésesen fest ez az esküvői ruha, de az alacsonyabb termetűek se aggódjanak, egy kellően magas sarkú cipő csodákra képes. A létező legpuhább tüllt használták az elkészítéséhez, és nem sajnálták ki a menyasszonyi ruhából az utóbbi évek nagy slágerét, a csipkét sem. És itt jön a merész rész: az Inaru legszexibb és egyben leglátványosabb pontja a hátmegoldása. A finom csipkeréteg gyakorlatilag körülöleli a menyasszony hátát, és középen teljesen szabadon hagyja azt láttatni. így viselője nem lepődhet meg azon, ha minden szem erre a testrészére szegeződik. Csodálkozunk azon, hogy több neves szakmai lapot is megihletett ez az Enzoani menyasszonyi ruha?

A következő képsorokon művészi beállításban láthatja az Inarut, és ötleteket gyűjthet ahhoz, hogy milyen apró részletekkel egészíthető ki ez a csodaszép esküvői ruha. Egy visszafogott gyöngy karkötő gyöngy gyűrűvel, virágba tűzött hajdísz, és a szerető férjjelölt gyengéd ölelése. Kell is ennél több?

Enzoani Inaru menyasszonyi ruha

Ha Ön is beleszeretett az Inaruba, akkor jelentkezzen be szalonunkba és ismerkedjen meg az Enzoani többi menyasszonyi ruhájával is!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben