A keringő ruha választás aranyszabályai

Ahogy közeleg a szeptember, egyre több végzős lány gondolkozik azon, vajon milyen izgalmakat tartogat számára az utolsó középiskolás év. A szalagtűzés és a szalagavató bál a lista elejére kerül. Nem véletlen tehát, hogy egyre több ifjú hölgy keresi fel az esküvői ruha szalonokat, keringő ruha után kutatva.

Egyesek konkrét elképzeléssel érkeznek, másoknak az ár a mérvadó, ám sokan akadnak, akik tanácstalanul próbálják magukat kiismerni a szalagavató ruha kolleciók birodalmában.

Néhány tipp, mellyel megkönnyítheted a keringő ruha kiválasztását:

Szalagavató ruha | Keringő ruha

1) Időben kezdd el keringő ruha keresést! Így nagyobb kolekcióból tudsz majd választani, és biztosan nem kell majd kompromisszumot hoznod.

2) Ne mondj igen rögtön az első keringő ruhára! Szerezz tapasztalatot, ismerd meg a kínálatot, látogass el több esküvői ruha szalonba is, ahol szalagavató ruha kölcsönzéssel is foglalkoznak! (Ha nem első alkalomra, hanem későbbre hagyod a szalagavató ruha kiválasztását, akkor sem kell attól tartanod, hogy elfogynak a keringő ruhák és ruha nélkül maradsz. Ez csupán egy “jó” sales fogás egyes szalonok részéről, hogy mielőbb foglalózd le náluk a kiszemelt darabot.)

3) Ha ugyanaz a keringő ruha diákigazolvánnyal bérelve olcsóbb, kezdj el gyanakodni. Az esküvői ruha nem szalagavató ruha, a szalagavató ruha pedig nem lehet menyasszonyi ruha.

4) Csak a saját szemednek és az érzésnek higgy! Nem érzed jól magad abban a ruhában, amit rádadtak? Úgy látod, hogy előnytelenül áll rajtad? Bizonytalan vagy? Ne kölcsönözd ki! Ha meglesz számodra a tökéletes keringő ruha, azt meg fogod érezni!

5) Melltartó nélkül! A fiatal lányok nagyon idegenkednek még csak a gondolatától is annak, hogy melltartó nélkül viseljék a szalagavató ruhát! A jobb szalonok kínálatában kizárólag minőségi keringő ruha kreációk sorakoznak! Egy jó minőségű szalagavató ruha alá pedig felesleges a melltartó. Esztétikailag pedig csak ront a helyzeten a kikandikáló melltartó vagy melltartópánt. A keringő ruha felső részébe bele van varrva egy belső kapocs/fűző, ami tkellően szoros ahhoz, hogy rajtad tartsa a ruhát. Arról már nem is beszélve, hogy a megfelelően kidolgozott

Keringő ruha, szalagavató ruha

szalagavató ruha felsőrésze tartalmaz elegendő anyagot, így nem lesz átlátszó, átütő, sőt, beépített “melltartót” is, mely szép formát ad majd a kebleknek. Természetesen ha ennek ellenére ragaszkodnál a melltartóhoz, kizárólag testszínű, pánt nélküli fazonban gondolkodj! A szilikonpántot pedig felejtsd el, borzasztó látványt nyújt!

+1) A szalagavató táncon viselt cipőd legyen kényelmes! Ha megvan a kiszemelt darab, ezzel érkezz a keringő ruha próbára, ugyanis ehhez fogják majd igazítani a szoknya hosszát. A botladozások elkerülése érdekében hagyatkozz a szalonban dolgozó hölgyek tapasztalataira! Ők pontosan tudják, hogy mennyire kell rövidnek lennie ahhoz, hogy ne lépj rá sem te, sem a partnered, illetve hogy ne akadjon bele a cipőd sarka.

 

Elkezdenéd feltérképezni a kínálatot? Jelentkezz be hozzánk, és megtekintheted szalagavató ruha kollekciónkat:

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben