A kreatív fotózás művészete

Ma mar korlátlan lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy esküvőnk legszebb pillanatait kreatív módon örökítsük meg. Mi kell hozza? Mindössze annyi, hogy engedjük szabadon a fantáziánkat.

A legtöbb menyasszony sóvárogva tekint az inspirációs és esküvői blogok képeire,es azt hiszi,hogy egzotikus helyszín vagy legalábbis egy méregdrága fotós kell hozzá. Az #enzoanirealbrides menyasszonyi blog remek tippeket gyűjtött egy csokorba a hasonlóan bátortalan menyasszonyoknak. Lássuk, milyen ötletekkel lehet feldobni a nagy napról készülő fotókat!

1. Először is találjunk ki egy koncepciót!

Kreatív fotózás - lufikkal

Már az esküvő szervezésének folyamán törjük a fejünket azon,hogy mi az amit a legjobban viszont szeretnénk látni a majdani fotókon. Dőljünk hátra,csukjuk be a szemünket, és képzeljük el magunk elé, hogy milyen szituációban tudjuk magunkat és párunkat elképzelni leginkább. Mi az, ami a legjellemzőbb ránk, mint párra, mi az a helyszín, szimbólum vagy élethelyzet, ami a legjobban bemutat minket.

2. Legyünk kreatívak, vidámak, felszabadultak!

Valljuk be, ezt nem nehéz teljesíteni, mert ha a vőlegény és a menyasszony igazán boldog, akkor nem a menyasszonyi ruhán vagy az időjáráson fog múlni a jókedvük.

3. Válasszunk olyan helyszínt, ahova szívesen járunk együtt, vagy valamilyen komoly emlék fűz oda minket!

Kreatív fotózás - vidámparkbanKreatív fotózás -fekszünk a padon

Olvasónk szeret párjával csónakázni a városligeti tónál? Az első randijuk a vidámparkban volt? Érdemes tehát a közös emlékekhez visszanyúlni, és felöltözve menyasszonyi ruhában és esküvői öltönyben bolondozni egyet egy nem megszokott helyszínen.

4. Ne csak extrém helyszínekben gondolkodjunk, hanem válasszunk olyat is, ami a hétköznapokat idézi fel bennünk!

Kreatív fotózás - utcai jelenetKreatív fotózás - utcán

Látogassunk el kedvenc városunk lüktető nyüzsgésébe, és legyen az ifjú pár a kontraszt a rohanó forgalom kereszttüzében! Mindketten szeretik a kávét vagy van kedvenc éttermük? Üljenek be menyasszonyi ruhájukban és vőlegény öltönyükben, és tegyenek úgy, mintha ez megszokott lenne a hétköznapokban, ettől lesz tökéletes az összhatás.

5. Használjon vicces kiegészítőket!

Kreatív fotózás - képkerettel

Gyakran látunk már olyan fotókat, hogy az ifjú pár gumicsizmában pózol, vagy autóba ül. A lényeg, hogy ne csak az előre eltervezett helyszínekhez ragaszkodjunk, hanem engedjünk teret a spontaneitásnak. Fotózás közben rengeteg olyan helyzet adódhat, amire nem számítunk, mégis jól mutathat a fotókon.

A kreatív fotózás mozgástere kimeríthetetlen, csak annyi kell hozzá, hogy adjuk önmagunkat, és legyünk bátrak. A menyasszonyi ruha sajnos csak egy napig lesz rajtunk, így minden adandó alkalmat érdemes megragadni arra, hogy megörökítsük magunkat benne. A tökéletes összhatásra törekedve fontos, hogy olyan kiegészítőket, eszközöket, helyszíneket használjunk, ami színben és stílusban jól áll az esküvői ruhánknak is.

Forrás: pinterest.com

 

Fotózási helyszíne már van, de menyasszonyi ruhát még nem talált magának? Akkor mindenképp kérjen tőlünk időpontot ruhapróbára!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben