A legfrissebb hírek az Enzoaniról

Az ősz világszerte az esküvői szezon kezdete. Ekkor rendezik meg a legtöbb rangos eseményt és esküvői vásárt, melyen az élvonalbeli divatházak mind jelen vannak. Természetesen az Enzoani menyasszonyi ruhák is felvonulnak ezeken az eseményeken. Idén elsőként Chicagoban képviseltette magát a márka, a National Bride Market nevű vásáron.

menyasszonyi ruha kölcsönzés

A chicagoi National Bridal Market az egyik legfontosabb show az alkalmi és esküvői ruha iparban. Itt a legjobb tervezők legújabb kollekciói mind bemutatásra kerülnek; a menyasszonyi ruháktól kezdve, a kiegészítőkön át a koszorúslány ruhákig.

enzoani esküvői ruha

Az Enzoani a Blue by Enzoani, a Beautiful és az Enzoani menyasszonyi ruhákat, valamint a Love by Enzoani koktélruhákat állította ki. Az érdeklődők a divatfotók mellett, a próbababákon kiállított kreációkat is megtekinthették a divatház standjánál.

Az Enzoani számára az idei vásár igazán különleges volt, hiszen több évi jelöltség után, végre sikerült díjat nyernie. A szalonunkban is elérhető márkát választották meg a legjobb dizájner esküvői ruhák tervezőjének.

márkás esküvői ruha

A sikeresen kezdődő évet az Enzoani New Yorkban folytatta. Itt a Manhattan szívében megrendezett Nemzetközi Esküvő Hét egyik kiállítója volt. Az eseményen a divatház tervezője, Kang Chun Lin beszélt tervezői inspirációjáról, és több, mint 2000 új vázlatot is megmutatott a viszonteladóknak.

enzoani divat

Kíváncsi miért ilyen sikeresek az Enzoani esküvői ruhák? Tekintse meg őket szalonunkban!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben