A legfrissebb menyasszonyi ruha divat

A Diane Legrand és a Liza Donetti divatházak egyre szélesebb körben ismertek és kedveltek az általuk képviselt kimagasló minőségnek köszönhetően. Kollekcióik káprázatosak és sokszínűek, ezért bízunk benne, hogy a legújabb menyasszonyi ruha kollekcióban is minden hölgy megtalálja álmai esküvői ruháját.

Diane Legrand esküvői ruha

A Diane Legrand esküvői ruhákat a maguk nemében a legromantikusabb menyasszonyi ruhák közt tartják számon. Kollekcióiban kiváló anyagokat használnak, melyeket gyönyörű, gazdag díszítésekkel ötvözve az igazi luxust imitálják. Nem kivételek ez alól a legújabb, 2015-ös esküvői ruhák sem.

A márka stílusához illően rengeteg a nagy vonalú menyasszonyi ruha, tehát bőven akad választék mind A-vonalú, mind hercegnő fazonú modellekből. Természetesen az sem marad esküvői ruha nélkül, aki a szolidabb fazonokat részesíti előnyben. Ezek az arák mesés sellő fazonú darabok, valamint néhány rövid menyasszonyi ruha közül válogathatnak.

A felsőrészek között a pánt nélküli fűzők, illetve a vállpántok dominálnak. A pántok változó vastagságúak és formájúak, de közös bennük, hogy semelyik sem egyszerű spagettipánt, hanem a vállat kiemelő, csinos fazonok.

Az elmúlt évek nagy kedvence, az áttetsző anyagú, csipkével hímzett nyakrész egyelőre nem fog eltűnni, de kisebb hangsúlyt kap az új kollekcióban. Sok Diane Legrand menyasszonyi ruhának nem állandó része, hanem mellényszerű, levehető kiegészítője, melyek különlegesebbé teszik a pánt nélküli modelleket.

Az esküvői ruhák felsőrészei összességében igen változatos képet mutatnak. A modern szív alakú dekoltázsok, kecses vállpántok és áttetsző nyakrészek mellett találunk a kollekcióban tradicionális ujjas menyasszonyi ruhákat és középen kivágott hátrészűeket is, különféle formákban.

A díszítések terén szembetűnő a gyakran alkalmazott gyöngyhímzés. Rengeteg menyasszonyi ruha derékrészén fut gazdag gyöngydíszítés. Ez az övszerű sáv nem csak ragyogóbbá varázsolja a fehér esküvői ruhákat, de az alakot is nagyszerűen kiemeli.
Egyes ruhákon más formában jelenik meg a gyöngyhímzés. Néhol visszafogottan, egyetlen díszként, máshol épp ellenkezőleg, a teljes fűzőt vagy akár az esküvői ruha egészét befedve láthatjuk viszont ezeket a finom, aprólékos díszítéseket.

Természetesen csipkéből sincs hiány a kollekcióban. A gyönyörű mintázatú csipkeberakások a menyasszonyi ruhák minden részén megjelennek.

A fodrokról sem kell lemondaniuk az aráknak. Bár kevés hullámos, fodros esküvői ruha került a 2015-ös felhozatalba, az a néhány darab végletekbe menően romantikus.

Liza Donetti

A Liza Donetti márka a modern menyasszonyok nagy kedvence. Esküvői ruháin a díszítések jellemzően visszafogottabbak, a ruhák karakterét elsősorban a változatos fazonok és a kreatív, egyedi megoldások adják.

A fazonokat illetően ennél a divatháznál is a hercegnő és az A-vonal a leggyakoribb, ezek mellett találunk egy-két rövid  vagy elöl rövid menyasszonyi ruhát, valamint egyenes vonalú modellt is. A 2015-ös Liza Donetti esküvői ruhákat néhol csak hajtások ékesítik, míg más modelleket fodrok, gyöngyök vagy mesés tüllszoknyák tesznek lenyűgözővé. A sokszínű kollekcióban bármely hölgy találhat a stílusához illő menyasszonyi ruhát.

Az esküvői ruhák felsőrészeire tekintve ismét hihetetlen változatosság tárul a szemünk elé. Pánt nélküli szív alakú dekoltázs, átlátszó tüll nyakrész, kecses vállpánt, csipkével borított dekoltázs, aszimmetrikus hímzett vállpánt. Mindenre van példa, és mind csodás kivitelezésű.

Ennél a márkánál is jellemző a gyöngyös díszítések térnyerése. Az esküvői ruhák szoknyáin és fűzőin is találkozhatunk pompás gyöngymintákkal.

Számos menyasszonyi ruhát a derékon futó szalag ékesít. Ez egyes esetekben övszerű, máskor hosszú, lelógó szalag. Sok modellen a szalagra vele egyező színű virág is került. A színek közt a fehér és a halvány rózsaszín fordul elő legtöbbször, de vörös és szürke is akad.

A legújabb esküvői ruha kollekciókból válogatna? Szalonunkban megtalálja őket, a bejelentkezéshez töltse ki az űrlapot!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben